Jaz sem takoj po zaključenem BBH izpitu ukinila usedanje ob ustavljanju, tako da je lahko prosto stal ob moji nogi. Ima to zdaj za osnovni položaj, če grem delat pa bbh shemo mu je pa čist logično, da se usede. Naslednja ukinjena stvar je bil obrat okoli vodnika v osnovni položaj po odpoklicu, delala sem samo še s flipom. Pri flipu sem se mu nato začela umikat, tako da se je mogu parkrat "flipnat" v osnovni položaj. Nato pa sem flipanje upočasnjevala, tako da je z zadnjimi nogami krožil, veš čas pa se je trudil priti v osnovni položal. Tu bi vam verjetno prav prišlo kroženje okrog predmeta. No, potem sem se mu odmikala v razne strani, on pa se je vedno priflipal do moje desne noge in mu je prišlo že čist v kri. Od tu naprej ni težek niti rikverc poleg. jaz sem se na začetku premikala diagonalno desno nazaj v mojo desno,ker je Buda tako najlažje hodil, da se ni zapletal z vsemi štirimi tacami

Ko sem se začela hitreje premikati nazaj, se je z glavo opiral v moj trebuh in držal ravnotežje za naravnost it
Z veliko vaje dobi pes zavedanje celga sebe. In mene, ker more vedet kam se priključit
Buda ma najrajš te poleg vaje, zato sva temu posvetila res veliko časa, obdelala sva jih v čimveč možnih zanimivih situacij, izpeljevala razne druge "elemente"..
Pa ponosna sem na sebe, ker sem tamalo s klikerjem naučila poleg

Sej klikat niti ni tko slabo