Ana, naredi izbor ene 20 tebi najboljših, najbolj atraktivnih, najbolj prisrčnih, najbolj oh in sploh, si jih zapeci na CD in ga shrani, potem pa ti bo Casper sporočila, kam ji pošlji in bo vse narejeno.
Casper, a ni 10 fotk zelooooooo malo... A ne bi vsaj 20? Vsaj za tiste, ki tako fantastično slikate kot ti? Pa sama potem naredi izbor....
Mi se pa učimo počasi lulati izven ležišča za spanje. Začenjamo se učiti, včasih uspe, večinoma še ne... A smo vztrajni. Še to: adaptirano mleko ne marajo in pika, ga Loti popije, če jim naredim pa mešanico za mladiče sama (mleko, skuta, olje, jajce...), pa pomljackajo do zadnjega grižljaja. Mi to govori, da tudi psi ne marajo umetnih stvari. Priznam, meni že prah smrdi...
Sedaj, kadar jih vidim, da Loti nima dovolj in še cvilijo, jim pripravim mlečni obrok, počepnem k njim in jih potrpežljivo učim lizati mlekca. Zanimivo, da gre močnejšim trem to dosti bolj od rok kot Kali in Spiku... Sploh mojo Kali komaj kaj shecam za jesti. Jutri pa preizkusim, kaj pravijo na mesni obrok...
Hkrati jih navajam na osnove higiene - kadar si umazan, se umiješ. Sicer za to zgledno skrbi Loti, a po hranjenju so pravi pujski in jih še jaz umijem. In zaenkrat nima nihče nič proti, tako, da dobro kaže glede prijateljevanja z vodo...