Če imata skupno psarno delata, dogovarjata, planirata skupaj ali? Torej čisto objektivno gledano se ne more
rečt, da ne spadata kao v isti koš...ni potrebno izbrat besedo v isti koš, samo je pa ena psarna. Če se sploh gre za to...
Aha, torej mi ostali naj imamo oz kot si napisala lahko imamo (nam je dovoljeno?) legla kadar sta vidve že imeli in kadar več ni zanimanja?
Zanimivo...
trenutno nekaj časa res ne bi bilo pametno imet legla...moram grdo povedat, je nafilana slo s mladiči...jaz Adrio letos
ne bom parila...po drugi strani pa, če jo ne bom parila je lahko že naslednje leto pre pozno...ni imela še legla in parjena bo, če
bo s smislom da lahko obdržim zase potomca, torej ne samo zato da se ima leglo...lahko bo to zadnja možnost, da mi od Unique nekaj ostane...kupovala od sorodstva ne bom...ker niso to kombinacije, ki bi jih zase obdržala...torej lepo rečeno (se v naprej opravičujem a enkrat moram to povedat) nafilali ste jo (ki ste imeli legla) a kao drugi, tisti ostali se pa sedaj naj znajdejo kako se vedo ...hmmm
naja, saj se bomo...