Mi smo dali kri na vet fakulteti pregledat pa so rezultati hitro prišli.
Se pa strinjam, da Moon gotovo bolj uživa med konji, kot pa da bi morala vsak dan stati na ''česalni'' mizi.
Pri nekaterih vzrediteljih so psi res bogi-pol dneva v boksu, pol dneva pa morajo stat pri miru da se frizirajo. Bolje, da se ''odišavi'' s kakšno konjsko figo, skoči v lužo, se podi po mokri travi... Ob koncu dneva je pa tudi treba malo na kavč ali pa ležat nekam v bližino lastnikov medtem ko gledajo kakšen dober film

Glede uživanja v božanju in dotikanju tujcev... ne vem če se da psa ''naučiti'' da začne v tem uživat, jaz sem mnenja, da se ga da samo naučiti da to pač prenaša in nič več. In če nimaš ne vem kakšnih ambicij v razstavljanju niti ne vem če ima smisel to učiti. Mike ni navdušen nad tujci in ga nikdar ne silim da bi šel do njih in se pustil mečkati. Tudi če ga kdo kliče, gre Mike le redko do takega človeka, mu mora biti res simpatičen in nekaj posebnega

Meni ta lastnost ni slaba, je tudi zelo prikladna, ker na sprehodu sploh ni potrebno pazit da bi kuža tekel do ljudi in jih nadlegoval. Konec koncev zakaj pa naj bi pes moral uživati v dotikanju njemu popolnih neznancev

dokler ne kaže agresije in ljudi samo ignorira je to čisto super lastnost. Foxy ima pa rada ljudi, moram pa reči da bi mi bilo ljubše če bi bila malo bolj škotovsko zadržana

lp