Avtor Tema: Dolgodlaki škotski ovčar [Collie]  (Prebrano 2428871 krat)

Maja3000

• *
  • Spol: Ženski
Dolgodlaki škotski ovčar [Collie]
« Odgovori #7770 : 21 Junij 2011, 23:10:03 »
Čestitke. :)

NK

• *
« Odgovori #7771 : 21 Junij 2011, 23:13:28 »
Aja ups, nsem zgrešila to, da je punčka samo ena :-[ A vzameš tudi fanta? :o
Ja pri takih se pa res takoj zgodi, pa še ko počivajo zviti eden na drugemu.

kala,runo,bella

• *
« Odgovori #7772 : 21 Junij 2011, 23:15:36 »
Samo en od fantov bo moj, punčka ostane pri vzrediteljici  ;) ... je prišlo do spremembe, ker je samo ena psička  ;)

NK

• *
« Odgovori #7773 : 21 Junij 2011, 23:18:24 »
Ahaa :) Joooj to bo veselje ... Jaz bi tudi ;D

resa

• *
« Odgovori #7774 : 22 Junij 2011, 06:10:57 »
Čestitke za vse te male kepice in seveda novim lastnikom  :) . Vem kakšno veselje je v tebi, ko ti sporočijo, da je pričakovano bitjece prišlo na svet  :-*.  Potem lažje čakaš in se veseliš, čeprav se jaz, po pravici povedano, kljub nekaj izkušnjam, vedno znova bojim mladiča  ::). Najbolj mi je fajn potem, ko se s psom že ujamem, ko poznava en drugega do duše, ko se sporazumevava skoraj samo s pogledom  :).

Srečno na poti vsem mladičkom  :-* :-* :-*

Melody

• Gost
« Odgovori #7775 : 22 Junij 2011, 11:08:59 »
resa se strinjam s tabo in hvala za čestitke. Je v mojem interesu, da bom lahko vsem bodočim lastnikom povedala kakšen karakter imajo in se bojo odločili na tej podlagi... z njimi sem 24ur in jih skos spremlam in bo tako tudi naprej ;)

lejdy

• *
« Odgovori #7776 : 22 Junij 2011, 11:13:40 »

Evo slikic. Na prvi je mala princeska takoj po prihodu v novi dom, na drugi je z velikim fantom, tretjo pa smo posneli na našem prvem sprehodu. Noč smo mirno prespali, zjutraj pa smo vsi veseli odkorakali na sprehod.

NK

• *
« Odgovori #7777 : 22 Junij 2011, 17:48:47 »
Krasna je lejdy, pravi srček ;) Maki pa kot veliki varuh ob njej :P Lušno :)

lejdy

• *
« Odgovori #7778 : 22 Junij 2011, 20:04:58 »
Maki mora spremlati vse kar se dogaja in vsakemu slediti kot senca. Zdaj skrbno pazi na vsak Asin korak  :P. Se mi pa močno dozdeva da bo Asi čisto podobna, ker nas že zdaj takoj zasliši in zavoha. Sem jo za foro čez balkon poklicala in je pritekla, pogledala v zrak in veselo mahala z repkom  :o. Danes je preiskusila luže in so ji zelooo všeč, posebno so ji bili všeč metuljčki ob lužah. Najraje bi tudi frizbi prenašala, samo je malo pretežek zanjo in se je morala zadovoljiti z žogico

NK

• *
« Odgovori #7779 : 23 Junij 2011, 20:58:34 »
Haha, sounds just like Jimmy :P Super, da se mala Asi tako dobro počuti :)

lejdy

• *
« Odgovori #7780 : 24 Junij 2011, 21:26:02 »
[img]http://www.shrani.si/f/1J/12i/2xExJcwG/igra.jpg[
Evo spet nekaj slikc. Asi je zelo pridna psička. Rad se igra, carklja in zelo rada gre z nami na potep. Učimo se hoje na povodcu, pa še kakšne druge stvari. Seveda si vzamemo tudi čas za fotografiranje.

Maja3000

• *
« Odgovori #7781 : 25 Junij 2011, 13:37:44 »
Hehe, Maki jo res povsod spremlja s pogledom. :) Luštna sta oba. Me prav zanima, kakšna bo Asi čez nekaj mesecev. :) Mimogrede, kako ste izbrali klicno ime? Mi je všeč. :)

Neli pa je včeraj opravila izpit ISP A.

lejdy

• *
« Odgovori #7782 : 25 Junij 2011, 15:17:09 »
Neli bravo, pridna punca  :o. Rodovniško ime male princeske je Aydeen Ace of spades, kar bi v prevodu pomenilo pikov as Aydeen pa je ime psarne, zato smo se odločili, da bo imela ime Asi. Maja saj veš, da bom slikce sproti objavljava, tako da boš lahko spremlala naš napredek. Upam pa, da se končno kje srečamo in kakšno rečemo.

Melody

• Gost
« Odgovori #7783 : 25 Junij 2011, 19:02:07 »
no pa še malo naših slikic...

fantek: Adonis Princ of Ice Melody

punčka: Amadea Princess of Ice Melody

Apolon of Ice Melody

Athos of Ice Melody

in še ena skupna ;)

JigSaw

• *
  • Spol: Moški
« Odgovori #7784 : 25 Junij 2011, 19:39:56 »
Jazzy je včeraj uspešno opravila izpit ISP BBH... s tem izpitom imava odprto pot za opravljanje izpitov za reševanje. Prvi izpit napadeva v jeseni  :)

Še nekaj slik

in še moja sošolka Neli

Melody

• Gost
« Odgovori #7785 : 25 Junij 2011, 20:03:40 »
Bravo Jazzy!!! :o Super par sta! ;)

NK

• *
« Odgovori #7786 : 25 Junij 2011, 21:35:21 »
Čestitke Neli in Jazzy (in seveda tudi lastnikoma  :o). Občudujem vse, ki vztrajate in uspešno napredujete v šoli.
Melody ful lepa imena si izbrala malčkom, se mi zdijo taka nežna in plemenita  ;)

Maja3000

• *
« Odgovori #7787 : 25 Junij 2011, 21:45:53 »
lejdy, sigurno se bomo srečali. Obljubim, da prideva (ko bo čas dopuščal) na Primorsko na obisk. :) Poleg vaše kompanije morava obiskat še vsaj Mojco in Sky in pa Rokota (črnega Horjulca).

Melody, luškani malčki. :) Držim pesti, da jim boš brez težav našla super nove domove.

JigSaw, čestitke za B-Bh še tukaj. Pa srečno na izpitu jeseni! :) Kje si pa fotke tako hitro dobil? Jana? Kako Neli gleda sodnika... :D :D Je bil pa včeraj res uspešen dan za dolenjske škote, natančneje škotinje - dve sta opravili izpit A in ena B-Bh. :)

NK, hvala. Pa saj v taki družbi in vzdušju kot je v naši šoli ni težko vztrajati. :)

rina

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #7788 : 25 Junij 2011, 22:14:09 »
Wiiiii čestitke vsem poslušnim škotkom! :o :D Pa seveda mamici Melly in malčkom :)

Asi pa želim vse lepo v novem domu, lejdy, tebi pa sporočam da se boste imeli v njeni družbi noro fajn, če ne drugega zato, ker je od male Asi prednik Valjar, ki svojo valjaroidnost pridno širi med potomce :P :P (malo heca, ampak o simpatičnosti vseh Rubyjinih malčkov pa ni dvomov)

lejdy

• *
« Odgovori #7789 : 26 Junij 2011, 06:34:32 »
Rina, mi se imamo že zdaj noro fanj. Imeti tri smejoče pse pri hiši, pa še vse tri cartke je kul. Asi je pa prava frajerka, ful energije ima in tako veselo paradira ob nas na sprehodu, da jo je veselje videt. Jo sicer tudi malo nesemo na sprehodih, samo ko ji je dovolj udobja dobi mravlje v repek in pokaže da hoče dol in v veselo raziskovanje. Tudi s tabo in Valjem, bi se morali enkrat dobit  :P.

NK

• *
« Odgovori #7790 : 27 Junij 2011, 18:18:52 »
Tukaj pa sta naša dva "prijatelja" na popoldanskem počitku  ;)

Muca je res nepredvidljiva. Enkrat  se takole valja po Jimmyju, še isti dan pa, samo, da jo on hoče malo povohati ali se poigrati z njo, pihne in se naježi. Jimmyju pa seveda nič jasno ;D.

LP iz Gorenjske in uživajte te lepe sončne dni s svojimi pesjanarčki  :P

Nina

lejdy

• *
« Odgovori #7791 : 28 Junij 2011, 13:47:39 »
Nina. lepo da imaš taka prijatelja. Naša Zina pa ne mara drugih živali in tudi ko smo makija dobili je imela en dan hude ispade, pol nekaj dni malo manjše, sedaj pa mu vsaj enkrat na dan pokaže zobke in mu da vedeti,da je glavna v hiši. Tako naša muca ostaja v glavnem na terasi ali na vrtu. Maki je bolj toleranten, kar se tega tiče. Asi pa je prava mala frajerka,polna energije in veselo izziva ostala dva in ju vabi k igri.

NK

• *
« Odgovori #7792 : 28 Junij 2011, 22:36:37 »
Ja, Jimmy je ful zaščitniški. Sedaj ko se mački hodijo ženit k nači muci je on njen varnostnik, čisto vse prežene in to čez pol vasi  :o Potem pa se vrne pa spet čekira  8) Da ne govorim o tem kako čuva našo hišo. Ni šans, da prideš mimo, če te ne pozna dobro. Si pa mislim  kako bi bilo, če bi prišel še kakšen pes k hiši. Mi je povsem normalno, da je Zila taka. Pa tudi punce so ponavadi še večje šefice in mora biti vse po njihovo ;D Kako pa se razumeta Zila in Asi?

lejdy

• *
« Odgovori #7793 : 29 Junij 2011, 17:27:20 »
Zina tudi na Asi zanerga, ko ji preveč teži, sicer pa hujših ispadov nima  :P. Je pa nujno, da vse hkrati božam, ker je tudi Maki precej ljubosumne sorte. Asi pa bi rada v vsem dohitela ostala dva in jima krade igrače.  Hujših incidentov na srečo nimamo, vsaketoliko pa se kdo izmisli malo godrnjat.

NK

• *
« Odgovori #7794 : 29 Junij 2011, 18:34:16 »
Ah ja to pa verjamem. Tudi moj Jimmy je ful ljubosumen. Recimo že ko gremo na sprehod do kakšnih drugih živali (konji na pašniku ali kaj podobnega) pa da jih jaz božam ali ogovarjam, je kar užaljen in se mi valja pod nogami, da bi njega božala. Če pa ga ne, se pa vsede malo stran s hrbtom proti meni. Ali pa če grem jahat, pa pridem nazaj z jahalnimi hlačami z vonjem po konju...kar navali name, ga moram takoj pocrkljat in objemčkat  ;D Sicer mislim, da včasih celo malo pretirava in ga poskušam tega kar odvajati. Ker se mi zdi, da se mora navaditi, da ni vedno vsa pozornost njegova in da nima kaj tako izsiljevat. Že tako mi vsi pravijo, da pri meni preveč doseže in da sem preveč potrpežljiva  :-[.

kala,runo,bella

• *
« Odgovori #7795 : 30 Junij 2011, 00:05:54 »
 :-*

lejdy

• *
« Odgovori #7796 : 30 Junij 2011, 06:28:29 »
Kala je očitno uživala. Ana upam, da tvoj malček pridno raste in komaj čakam tvojih poročil,ko se klapa poveča za še enega člana. Do takrat pa uživajte  ;)

kala,runo,bella

• *
« Odgovori #7797 : 30 Junij 2011, 08:18:04 »
Ja je uživala, kdaj pa ne  :P ;D ... mali pridno raste, prav tako bratca in sestrica  :-*

NK

• *
« Odgovori #7798 : 30 Junij 2011, 20:07:45 »
Ooo, Kala je vedno taka dama :) Pa prav paše ji to ozadje turkizno.  :-*

lejdy

• *
« Odgovori #7799 : 02 Julij 2011, 15:32:51 »
Živijo vsem! Mi se imamo fanj in uživamo. Danes imamo sicer pasjo luno in nagajamo še bolj kot ponavadi. Makiju se je na travniku zrolalo in je "podivjal"  :P. Seveda, se je bilpotrebno tudi dobro povaljati in si nabrati pone kožuhe trav in podobnih stvari  :o. Asi se me valjanjem zrine Makiju od hrbet, glavi data skupan in si ju drgneta. Prav hecno ju je videti  :-|~. Zine tako divjanje ne zanima, se je pa z velikim veseljem zapoddila za zajcem >:D.