Se res opravičujem da se mešam v tole debato, ampak res ne vidim kje je Lucky7 omenila da je Frosty pes s hibami ?
Pa še nekaj me moti, tako radi imate, da hvalijo vaše pse (govorim na splošno, ne samo zate, GG), tudi to da pišejo po forumih kakšne lepe ocene z razstav ima in kako je priden in nasplošno, ko pa kdo napiše kaj bolj kritičnega (kar v tem primeru sploh ni bilo) se pa takoj začne skorajda odvetnika klicat in govorit o izdajanju zaupnih podatkov.
Če je Lucky7 slišala vzrejno oceno Frostya jo je pač slišala, in to ni njena napaka, pač pa napaka tistega ki jo je povedal, in bi se lahko bilo kdo javil na forum, ki je bil zraven ringa iin je to po pomoti slišal. Pa kaj, vas je sram ker ima vaš pes vzrejno vrednost ocenjeno z B?
Jaz ne dvomim v to, da bodo njegovi mladiči ocenjeni z najmanj dobro oz. pričakujem glede na njegovo poreklo še malo več kot "le" dobro.
Pa tudi tale zadnji tvoj prispevek, GG, mi ni najbolj všeč, da mora Frosty obdržati svoj nivo, se spoštuje, kakor koli že. Se popolnoma strinjam, da je izredno lep primer modernega škota, ampak vse skupaj je izpadlo zelo samovšečno, češ, moji psi so najboljši, ostali v Sloveniji pffff.... Vem, da nisi mislila tako, ampak nekdo, ki tole prvič bere, si lahko pšokvari celotni vtis.
Btw: A nisi tudi v svoji predstavitvi na forumu napisala, da je Frosty dobil B ? Torej lahko čisto mirno in brez hude krvi to poberemo od tam, kjer je seveda na razpolago celotni javnosti.
Lep dan še naprej.