gulu hvala

Res je že velika in totalno lep srček. Zdej jo še dajem v naročje in jo k sebi stiskam, ker vem da je kmalu ne bom mogla več ker bo že tok težka

Glede tiste kože pa ja itak vem, da tkole ne bo večno. Zaenkrat deluje, ko pa ne bo več, bo pa treba nekaj drugega.
pika* vidim da lepo skrbiš za najino vzgojo

Hvala za pohvale. Klicala sem jo in seveda ni prišla, ker se je igrala z otroki. Zato sem šla do nje in jo pošteno okregala in kaznovala. Če bi prišla sama, je ne bi kaznovala. Na to sem pozorna.
Včeraj smo postavili ograjo, tako da ima Nala še vedno ogromno prostora, vendar ne more na cesto oz drugam kamor nočemo da gre. Malo ji sicer ni jasno, kako da ne more tja kamor je prej hodila, ampak se bo že navadila. Tudi sicer že vidim napredek, da malo bolj uboga na fuj in ne. Ampak je pa res, da več ali manj uboga le mene, ostalih članov družine pa niti ne tok. Sicer meni se to zdi dobro, sem le jaz gospodar

Ostalim pa sploh ne haha.
Za vse pesjanarje: če je kdo za kako mini srečanje z Nalo v teh dneh bi bila vesela. Vidim Nalo ko vidi kakega psa je čist navdušena in bi se rada z vsakim igrala. Tako da bi bili razni pasji stiki čisto dobrodošli.