Mene ima tudi Lukanec. Jaz nimam nobenih pripomb, ker mi kemija gre. Tistim, ki pa imajo težave in se ne učijo oz ne kažejo zanimaja pa teži in jih sprašuje kar naprej. Potem pa ko začnejo malo delat je pa vredu.
Pa nasplošno so mi vse profesorce za kemijo vredu

Tista fizičarka... če se prav spomnim ima tud "tista tanova" dva priimka.

Kariž ima črne lase in veliko straši, ja. Ampak drugače je pa vredu. Snov jemljemo sistematično, skoraj vse napiše na tablo...Potem pa delamo vaje. Testi so pa potem pol teorije pol računskih nalog. Te računske so pa dostikrat iste kot smo jih delali v šoli, tako da ni tako težko. Edino druga konferenca (pri nas so 3) je težka. Ne vem zakaj, ampak drugi test iz fizike vedno zaserjem

Že 3 leta.
Ella, tista dojčarca je pa pomoje naša. Bolj majhna in skoraj blond, pa kadar je dobre volje ima smisel za humor. Kadar pa je slabe volje, je pa grozna. Vsaj meni no.

Aja, bajla. Če je kdo bil. Tele naše bajlarce so malo entuziastične. Sta povedale kaj vse bi si želeli izpeljat, pa jima rata samo v enem ali dveh razredih, v ostalih pa ponavadi zmanjka časa. Ok, tiste celice smo vsi delali, pa na raziskovalni tabor res grejo vsi 2. letniki. Pa mikroskopiramo in imamo laboratorijske vaje. Ostalo je pa že bolj kot ne izbirno. Saj drugače je čisto kul.