srednje šole

Gost · 278093

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #600 : 06 September 2007, 21:00:27
uh fajn enim  ;D  sicer pa je bilo to doživetje zase - mi ni prav nič žal če sem morala počet še tako neumne stvari (don't even ask  ::) )

If an animal does something we call it instinct. If we do the same thing for the same reason we call it intelligence…

http://never-endingdreams.deviantart.com/

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #601 : 06 September 2007, 21:27:53
Če bo kot bo, bom jaz Janina fazanka čez kako leto. XD Oz. fazanirana by njo in njeno klapo. Glej da nas bote lepo 'meli. :P

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."

LeA :)

• *
  • Nall
Odgovori #602 : 06 September 2007, 21:32:19
Ojlaa!
Je kdo od vas mogoče na Viču?(nekje sem zasledila v tekstu)
V glavnem jaz grem mogoče ko končam to leto na Vič...Ali še kdo poleg men misli it?
Lp ''pridna'' učenka Lea 8) :-[

Pred vami je ljubezen,zavita v kepo dlak.*

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #603 : 06 September 2007, 21:41:44
Če bo kot bo, bom jaz Janina fazanka čez kako leto. XD Oz. fazanirana by njo in njeno klapo. Glej da nas bote lepo 'meli. :P

jap mamo nov pravilnik - fazaniranje po stari šoli odpade..   zj je sam kao prireditev u telovadnci pa mal neki skoz mesto  ;)  nič bat, bomo lepo delali z vami  :P    edin še vedno pravim da je najhujša stvar delanje vseh teh p!"%arij pred učitli ko te pol 4 leta učijo  ::)  lol  ;D

aja sj mene tut čaka letos - predaja ključa  ;D  še eno wannabe 'fazaniranje' za 3. letnike  ;D  ki je ponavad tut kr kruto ja  ::)

If an animal does something we call it instinct. If we do the same thing for the same reason we call it intelligence…

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
Odgovori #604 : 08 September 2007, 17:13:55
TMT od kod tebi da fazanirajo že drugi letniki? Saj smo samo 4. meli zabavo  :) Pa ni tako hudo kot Tjaša opisuje. OK fantje se spravljajo pisat po facah ampak večinoma je to 1 F na čelo ali lice, če imaš nesrečo in srečaš kakšnega "dobrega" prijatelja ti pač popiše celo faco. Malo je koruze letelo in letos je bilo po dveh letih spet videti vlakce in kakšno pihanje kovancev čez avlo.

Uradni krst je bil dejansko bolj mil ker se je ravnateljica vmešala v pripravo in smo gledali kviz  ::) :'(

Samo za informacijo. Na dan uradnega krsta sem se spravla spraševat koliko kg koruze so vsega skupaj streslina fazančke. Samo na dan krsta 50-70kg, ne vejo natančno, pa še prej cca 30kg  :o :o norci. Snažilke so se spuntale in so mogli sami šolo pucat  ;D ;D No ja vsaj to je bilo smešno če smo že med krstom spali  ::)

Jana mene pa zanimajo tiste neumnosti  ;D sicer je krst mimo ampak vseeno nikoli ne veš kdaj ti prav pride  ;D

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

http://myneon.webs.com
http://neyka-neon.moj-album.com

Rinchy

• Moderator
Odgovori #605 : 08 September 2007, 17:45:51
TMT od kod tebi da fazanirajo že drugi letniki? Saj smo samo 4. meli zabavo  :)
Kolikor sem jih jaz vidla, so bili tudi 2. in 3.letniki med tistimi, ki so risali po fazanih. Krst pa, malo za nasmejat, drugač pa nič posebnega  ;D

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #606 : 09 September 2007, 09:53:17
TMT od kod tebi da fazanirajo že drugi letniki? Saj smo samo 4. meli zabavo  :)

Zato,ke rjih kar nekaj poznam,ki se z veseljem hvalijo,da so jih čečkali ;).Pa ni samo pisanje ;).Koliko sem jaz slišala iz večih informacij so 4.D sp'ravili v jok nekoga...pa ne s pisanjem.Tlačenje v plavutke in plavalno masko,merjenje avle s kovanci,skakanje po šoli s svinčnikom med nogami in zraven vpitje "nafta,nafta,nafta" se tudi najde men neuradnim krstom ;).

V primerjavi s šolami v LJ je ŠCRM najhujši ;).Večina šol v LJ še uradnega krsta nima...

Čisto mimogrede.Vesto,kdo je spisal nov pravilnik o šolskem redu?Profesorica s ŠCRM-ja-mislim,da Zabretka ::).Poznam tudi "krivce",ki so jo prisilili v to ::)

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

Neyka

• Pesjanar
Odgovori #607 : 09 September 2007, 12:33:02
huh sploh nisem vedla za drugčke itd  ;D

Ja malo zabave mora bit ane  ;) Neumnosti, ki jih pač preživiš in se jim kasneje mal režiš. Če ti kej ne paše mi pa ne rečt da se ne da spenit iz prizorišča. Večji del avle je bil nezavarovan tako da je bilo vse po lastni izbiri  ::) ;) Samo malo si moraš upat - jaz sem preživela pa nisem bila počičkana niti enkrat pa tudi plavala nisem po avli in podobno čeprav so bile priložnosti zato  ;)

Moram pa priznat da sem se najbolj zabavala med sabljanjem s straniščno metlico in se čudila fazančkom da to resnično počnejo  :o ;)

Ampak če ti je ŠCRM hud potem bolje da ene parih Celjskih šol ne poznaš  ::) tam so pa že kar malo nori ponekod, najhuje je pa na poklicnih :-X

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

*nastya_lony*

• *
  • uživam pasje življenje...
Odgovori #608 : 09 September 2007, 14:23:18

Ampak če ti je ŠCRM hud potem bolje da ene parih Celjskih šol ne poznaš  ::) tam so pa že kar malo nori ponekod, najhuje je pa na poklicnih :-X

Neyka katere celjske šole misliš? Jaz sem na poklicni, na prometni tehnični in res v prvem tednu ni bilo slišati ne frr ne nič .. Uradn krst mogoče bo, ampak me to ne skrbi, ker gre preko ravnatelja in imajo vsako leto iste naloge. Neuradnega krsta pa ne bomo imeli in smo edina celjska šola, ki ga nima  :P.

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #609 : 09 September 2007, 14:46:22
Jana mene pa zanimajo tiste neumnosti  ;D sicer je krst mimo ampak vseeno nikoli ne veš kdaj ti prav pride  ;D

uhh (bom povedala samo za našo generacijo, če bi hotla tudi za lanske 1. letnike bi verjetno popisala 2 strani) - prvo smo mogli bit oblečeni:
punce - trenerko + čez trenerko štrample (hlačne nogavice  ;D ) + čez vse to še moške gate, na nogah debele volnene nogavice + japonke, pa predpasnik..   aja pa na glavi dva čopka skozi luknje v moških gatah ki so seveda bile na naših glavah  ::)
fanti - tako bicasto spalno srajco pa spod tudi volnene nogavice + japonke. Slinček, pa na glavi tangice.
Obojni smo mogli zraven nosit dežnik.

Ko smo prišli zvečer v tej opravi pred šolo - nas je čakalo cepljenje proti ptičji gripi. (mix vseh mogočih pijač  :-X )  Pa še nekaj zmešanega smo mogli pojest (zaznala sem čebulo, kečap, ajvar, majonezo, pa verjetno da je še kaj blo zraven.....  :-X :-X :-X ). Potem so nas popisali in porisali po obrazu, rokah, vratu, čez obleko..  z raznoraznimi stvarmi - najbolj se spomnim alkoholca in paste za čevlje - kar še 3 dni nisem spravila z obraza  ::)

Potem smo takole našomarjeni se mogli postavit v parčke in doooolgo kolono - ter po rikverc paradirat skozi mesto vse do kulturnega doma stari trg (ene 25min smo hodli). Saj ne rabim omenjat kakšna je bla ta hoja rikverc - poskusite nataknit japonke čez volnene nogavice in stopit kakšen korak nazaj  ;) pa pri tem še predvidevat kako stvar izgleda če za tabo in pred tabo se še nekdo ubada z istim problemom. Valda smo vsake 3metre ležali na tleh, tudi dežniki so bili namenjeni spotikanju  ::)
Na poti smo mogli seveda, tudi peti in korakati po taktu (uboge bicike v mestu so se kar križale - češ kaj je današnji mladini...)

Ko smo končno prišli na 'cilj', pa smo se postavli v vrsto in dobili v glavo še nekaj koruze in še kakšno žlico tistega  :-X mixa  :-X .  Potem so pa 4. letniki klicali na oder. Imeli smo pa:
- punce smo mogle kar najbolj zanimivo brit noge fantom
- punce smo mogle s svinjsko mastjo uredit fantom frizure
- vožnja formule in malih plastičnih avtočkov
- lupljenje banane - privezane na pas drugega - ja potem smo jo mogli še pojest
- praznjenje enega kozarca s slamco in potem tekočino prenest v drugi kozarc na drugem koncu dvorane (v kozarcu mislim da je bil kis pa še nekaj)
- po milnici hoja po kolenih, roke sklenjene za hrbtom -> pri tem sta si po dva podajala limono v ustih.  Seveda je tukaj bilo padcev na nos woohoo
- pospravljanje koruze po tleh in to kar najhitreje
- verjetno še kaj pa sem pozabla  ::)

in še enkrat - najhuje pri vsem tem je bilo to počet pred učitelji - ki te potem učijo naslednje 4 leta  ;D  in se smejijo vsakič ko se spomnejo kaj si počel  ;D  enako velja tudi za ravnatelja..  8)

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #610 : 10 September 2007, 08:56:53
Ok Jana*...ŠCRM-jevcem odpustim vse :o

Neyka jaz sme pa mislila,da se je Klemen hecal,ko je razlagal o sabljanju z wc krtačami :-\

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

Neyka

• Pesjanar
Odgovori #611 : 10 September 2007, 11:03:10
Ok Jana*...ŠCRM-jevcem odpustim vse :o

Neyka jaz sme pa mislila,da se je Klemen hecal,ko je razlagal o sabljanju z wc krtačami :-\

Tudi jaz  :o :o

Ne tisto s krtačami pa ni bil hec...

Jana, sam ne mi rečt da je bil to uradni krst  :o Katera šola?

nastya_loni nimam pojma katera šola  :-[ ena poklicna in ena gimnazija, so mi OŠ sošolci pravili kaj so prestajali. Isto nekaj z oblačili, razne mešanice za pojest, polivanje z vodo direkt iz WCja....

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #612 : 10 September 2007, 18:59:53
Tudi jaz  :o :o

Ne tisto s krtačami pa ni bil hec...

Jana, sam ne mi rečt da je bil to uradni krst  :o Katera šola?

nastya_loni nimam pojma katera šola  :-[ ena poklicna in ena gimnazija, so mi OŠ sošolci pravili kaj so prestajali. Isto nekaj z oblačili, razne mešanice za pojest, polivanje z vodo direkt iz WCja....

uradni krst ja  ;)    Gimnazija Slovenj Gradec  ;D   pa da neboš mislila - vsako leto je nekaj takega - ampak generacije pred nami so še pa bolj naje****  ;D
lani so sicer meli u šolski telovadnici (mam slike  ;D )  ampak paradiranje skozi mesto v neumnih oblekah jim pa ni ušlo  ;D
kaj bo letos - pa še čakamo  ;D

Chanel.

• *
  • Hovawarti ex Horto Albo
Odgovori #613 : 13 September 2007, 14:50:50
Pri nas ni bilo nič takega. :)

Prvi dan so nas obmetaval s koruzo, prejšni teden pa so učenci prvega letnika ko so prišli v atrij (avla) mogl sedet na balonih pa pet v dolini tihi, baloni pa niso smel počt. Meni in večini sošolcev tega ni blo treba naredit smo raj čez okno gledal in se smejal ;D Drugače je pa šola kr uredu in mi je všeč. Hodim pa na Splošno gimnazijo Novo mesto. Pa prvi teden so se za nami drl po mestu frr frr frrr. heh.  :D

Lp.

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #614 : 13 September 2007, 21:33:46
ah...   ::)  kk ste nezanimivi  ;D

sicer pa - še vsi smo preživeli tut naši  ;D  men je pa ušeč - se bom na večno smejala temu dogodku  ::)

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #615 : 14 September 2007, 20:27:10
Pa še nekaj zmešanega smo mogli pojest (zaznala sem čebulo, kečap, ajvar, majonezo, pa verjetno da je še kaj blo zraven.....  :-X :-X :-X ).

- punce smo mogle s svinjsko mastjo uredit fantom frizure

To dvoje ne naredim pa če se zgrizem in spraskam iz tega, ostalo pa je sprejemljivo. ::)

Drugače imamo pa mi 26. septembra informativca in pridemo eni tut k vam na gimnazijo malce pokukat. ;p

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #616 : 15 September 2007, 16:56:25
ah tosy - vsi smo preživeli - tudi pri tem dvojem  ;D

ja ja vi kr pridite  :P  saj je lepa naša gimanzija, letos teče 11. leto  :)  ne bi rekla da obstaja en človek na naši šoli - ki bi rekel - žal mi je da sem izbral to šolo  ;)

**~Gemstone~**

• *
  • Dogs are my life x3
Odgovori #617 : 04 Oktober 2007, 20:13:53
Ojlaa!
V glavnem jaz grem mogoče ko končam to leto na Vič...Ali še kdo poleg men misli it?

Mam sestriično na viču!
Pa ji je kr ušeč :)

esta

• *
Odgovori #618 : 05 November 2007, 18:13:27
Mi imamo tudi koritnika za slovenščino ;D. Je pa Andrej. Zgleda je to kar ena familija, samih slavistov ;D ;D
zo e na kero šolo hodiš k mi imamo tud andreja koritnika sam nima ns je pa za slovenščino

''In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.''

jenny3

• *
Odgovori #619 : 05 November 2007, 22:18:57
Ojlaa!

yup tole je ena od variant... :P mi je šola na spleošno ful ušeč...

zbiram pa med: Vič-am, bežigradom, oblikovno, kranjsko, mejbi veterinarsko...
In že komej čakam de grem vn iz osnovne ( dobr, ko bom na sredni bom govorila glih obratno ;D )

lp

zoe

• Moderator
Odgovori #620 : 05 November 2007, 23:33:24
zo e na kero šolo hodiš k mi imamo tud andreja koritnika sam nima ns je pa za slovenščino

Na Vič sem hodila :)

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

esta

• *
Odgovori #621 : 06 November 2007, 18:27:09
sej jst p na osnovno šolo prežihovega voranca, sam je on tak boj mlad :-[

''In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.''

Aši

• *
  • Blue & Tai <33
Odgovori #622 : 30 Avgust 2008, 12:32:33
hejj...
ali je mogoče kdo tle gor k hodi al pa je hodil na Kajuha v Celju??
če je kdo nj mal kaj pove od učiteljih itd.. ;)

čaw :-*

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #623 : 31 Avgust 2008, 21:10:28
še zadnjih par ur svobode pred prvim letnikom. D:

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #624 : 31 Avgust 2008, 21:35:00
Ooooo ja Tosy  :D Uživajmo  ;D

Vsem fazankam in fazanom, želim uspešen začetek v srednji šoli!!

jenny3

• *
Odgovori #625 : 31 Avgust 2008, 21:45:35
ufff ja...

po eni strani me zanima kaj bo jutri. samo potem 10mesecev... uffff :D

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #626 : 01 September 2008, 06:16:39
hejj...
ali je mogoče kdo tle gor k hodi al pa je hodil na Kajuha v Celju??
če je kdo nj mal kaj pove od učiteljih itd.. ;)

čaw :-*

Hir aj em  :D
Učitelji so tečni in manj tečni, smotani in manj smotani, v redu in manj v redu. Vsi se najdejo in vsi smo preživeli.
So pa mim brcnal sploh glede urnika ... jst se že 2 dni sekiram, ker mam 3× na tedn nulto uro, 1× ostanem do pol štiri celo.
Drugač pa skor vedno do treh.  :'(
Ampak baje je 2. letnik najbolj zaj*, tko da komi čakam tretjega. hahaha  :P

Aši

• *
  • Blue & Tai <33
Odgovori #627 : 01 September 2008, 13:57:01
 :) hvala za tolažbo...LOL ...no js mam 4x na tedn nulto pa enkrat sm do treh drgač do dveh u sql... ;)
uglavnem upam da ne bo tk fejst hudo...

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #628 : 01 September 2008, 16:13:25
evo smo šele danes zvedli . . . 1.c! :] v razredu nas je 34. fajn prfoksi in tudi urnik še kar. sicer imamo 4x nulto in 2x pouk do 14:40, ampak bo šlo.

jenny3

• *
Odgovori #629 : 01 September 2008, 16:19:35
mi smo tudi 1.c :]

mamo pa skor vedno 8 ur, pa dobr. aja a urnike mamo samo za ta teden. tisti ta pravi 4 bojo nekje sred meseca. sicer je mal zoprno, ker smo vsi poF-jani, ampak ok. aja pa frrrrr to se sliš nonstop
razred uredu (33 - 23punc in 10 fantov :D), učitelji in šola pa... :/ pa to, da smo mel že dons 8 ur...

kako se vm zdi ta uvedba kosila? mi mamo kr ene ključke pa celo jedilnico. zanimivo :D.