Joj, meni se pa prav smilite devetletkarji.

Jaz se spomnim, da se mi za eksterce sploh ni dalo učit, ker smo itak med poukom rešili ful starejših ekstercev in sem se iz tega naučila vse kar je bilo treba znat. Pa sem pisala 28 in 29,5 od 30. Pa islovenščino sem imela 4 zaključeno, ostalo pa 5 in bi lahko prišla na katero koli šolo brez kakršnega koli problema.
Pa še kje imamo mi napovedano spraševanje:
- fizika (imamo točno določene datume)
- slovenščina (seznam, ki ga profesorica skoraj vsako uro ukine in naslednjo vpraša kdo je na vrsti po seznamu, hihi

)
- kemija (seznam)
- soca (seznam)
- bajla (seznam)
nenapovedano:
- matematika (sicer imamo seznam, ampak profesorca ful redko sprašuje in se občasno tisti, ki je na vrsti noče javit zato nekoga nenapovedano vpraša. oz ona sprašuje tiste, ki ne delajo domačih nalog)
- zgodovina (smo šli po abecedi, pa mislm da je to ukinjeno (zaradi neposlušanja v razredu). itak pa zagodlarca vpraša 5 ljudi v celem letu 8-))
- geografija (ja, ta je pa za**bana. pri nej se niti ne smeš javit. samo če dobiš šut, se lahko v roku enega tedna javiš, da popraviš. se pa zato vsi nekaj učimo sproti in moram rečt, da zato jaz (za druge ne vem) res znam in se mi pred testom skoraj ni treba učit. pa nenapovedano sem bila vprašana in dobila 4

)
- angla (pri nej bi lahko imeli seznam, pa ne vem zakaj se ni obnesel... tako da sprašuje nenapovedano, ampak imamo možnost javlanja. razen če je slabe volje kar nekoga pokliče, brez da bi vprašala če se kdo javi)
sploh ne sprašujejo:
- infa
- dojča (se javljamo dialogce in dobivamo pluske. 5 plusov pomeni petico v redovalnico.)
- športna