Aktualno > Preprodajalci

Tudi na Bolhi so takšni - ODSVETUJEMO NAKUP!

(1/255) > >>

alora:
Jaz sem redna obiskovalka bolhe, saj rada pogledam mladičke, ki jih prodajajo.
Velikokrat pa zasledim tudi opozorila, ki jih na bolho pišejo razočarani lastniki, ki jim po nekaj dnevih umrl psišek, ki so ga kupili od nezanega prodajalca.  :'(
Jaz nwm kako so lahko nekateri tako kruti do živali, da jih pustijo živeti-dokler še sploh živijo-z boleznimi. Srečo imajo tisti kužki, ki prav čas pridejo v roke novega lastnika, da jim še lahko reši življenje...žal pa je za večino teh psičkov že prepozno. 
Po domače povedano, so preprodajalci eni navadni prasci!!!   >:(  >:(  >:(

lorry:
Res je! Kupci pa navadni NAIVNEŽI in TRAPI! Toliko, ko opozarjajo...pa ne. Še vedno na "horuk" hitro kupiti mladička, ki bo najcenejši. Dokler bodo kupci, bodo tudi preprodajalci.

lorry:
Aja. Pa ne žalit pujsov.  ;)

BRUNO:
http://www.direkt.si/domov/moja_dezela/49491/ (http://www.direkt.si/domov/moja_dezela/49491/)

No, mogoče jih bo objava kakšnega takega članka vsaj malo onemogočila??? Se mi zdi, da bi bilo fajn, če bi se večkrat kje napisalo, kako poteka tako mešetarjenje s psi in kakšen je konec največkrat....pa bi se morda ljudi kaj prijelo in ne bi kupovali pri takih? Po moje tile ljudje, ki gredo kupit psa v KD Mislinja in k podobnim, ne spremljajo pasjih forumov....Bi res rada enkrat zvedela od kakšnega od teh, zakaj so šli psa kupit tja...pa kje vse so se prej zanimali zanj. To me ful zanima - ker sama nisem nikoli imela ideje, da bi šla na kakšen KD kupovat psa ali pa k komu, ki ima vse pasme po vrsti....
Lp, Gabi

Lanabela:
Meni se ne zdi prav nič čudno da nasedajo. Oglasi na bolhi imajo prenovljeno podobo in so res odlični. Slike lepih negovanih mladičkov ali njihovih staršev, mladički so cepljeni, veterinarsko pregledani, s potnimi listi, vidite lahko njihove starše,  po novem so cene v oglasih navedene in so v nekaterih primerih kar vabljive, pa še prodaja jih kinološko društvo. Prav lahko nasede tudi kupec, ki ni do konca naiven in nepreviden, ne spozna se pa ravno na kinološko sceno in pasji trg.

Le kdo bi pomislil, da "kinološko društvo" s kinološkimi društvi nima nič, Mladički na slikah s tistimi na slikah tudi nimajo nič, odrasli psi na slikah niti slučajno niso starši mladičkov ki se prodajajo, mladički so cepljeni prepozno (možno da sploh niso cepljeni in je štempelj ponarejen), tudi o tem, kako naj bi izgledal veterinarski pregled lahko samo ugibamo.

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo