Avtor Tema: Kavalirka Elly.. :-)  (Prebrano 1693 krat)

zlatolasska

• *
  • Spol: Ženski
  • Elly
    • Zlatolasskina psarna
Kavalirka Elly.. :-)
« : 09 Julij 2007, 20:30:51 »

To je pa nasa bejba Elly.

Uradno je poimenovana Eliza Doolittle Lady aus Sternenstaub. Prihaja iz malega mesta Rudolstadt sredi Nemcije.
Trenutno je srara 10 tednov in je cista zaspanka. Pol dneva prezivi na moji postelji (in celo noc), ostali delcek dneva pa divja zunaj in spoznava vse blokovske pse...  :)

To je nakratko zaenkrat...  :) Kaj vec pa se najde na Ellyjinem blogu (http://elly-zlatolasska.blogspot.com/ (http://elly-zlatolasska.blogspot.com/))

Bela stella

• *
Re: Kavalirka Elly.. :-)
« Odgovori #1 : 09 Julij 2007, 20:40:01 »
Tale Elly je pa res lušna, vidim da se ima prav fino v tvoji postli :D Upam da boš veliko pisala v njeno temo, da vidimo kaj se z malo kosmatinko dogaja. Nala ji pošilja enga lupčka  :-*

tanya

• *
« Odgovori #2 : 23 September 2007, 11:21:20 »
elly je pa res mala lepotička ;D

zlatolasska

• *
  • Elly
    • Zlatolasskina psarna
« Odgovori #3 : 28 September 2007, 22:17:17 »
Me ze kar nekaj casa ni bilo nic v tole temo. Moram kaj novega povedat, ker je Elly ze kar 'udomacena'  ;) in velika.

Tule je najprej z mojih drugim kuzkom Linotom (ki zivi pri mojih starsih). Razumeta se super, Lino je cist navdusen vedno, kadar se oglasiva.

Bili smo tudi na morju, na rabu in Elly je uzivala do konca. Ves cas je bila z nami, malo je plavala, zelo rada pa je spala na plazi v sencki pod sencnikom. Njen prijatelj Lui jo je naucil kopat luknje in je to sprobala tudi na morju in izkopala kar globoko jamo..  :D Seveda pa je bil najboljsi trenutek ta, ko je priplavala iz morja in sla na svojo (ali katerokoli drugo) brisaco in si hotela uredit svoje lezisce. To je zgledalo pa tako, da se je vsaj minuto vrtela okoli po brisaci, rencala in praskala, nato pa se ulegla z glasnim vzdihom in zaspala..  8)

Septembra sva zaceli hodit v malo solo na KD Krim. Naucili sva se ze kar nekaj stvari (predvsem to, da sem ociitno jaz vodja nasega krdela, moj fant pa ne, in ga zato sploh ne uboga, ko jo pelje na sprehod :(). Delava tudi s klikerjem, nama gre ze kar dobro za zacetek, le velikokrat se ji ne da razmisljat in se kar usede, me gleda in cvili...  ::)
Bili sva tudi na najini prvi razstavi v Varazdinu, kjer sva dobili oceno zelo perspektivna!  :o Na zalost pa nisva mogli ostati na BIS...

(c) Varja

No, pa se malo slikic kar tako, da vidite, kako smo zrasli!  :)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #4 : 28 September 2007, 22:52:50 »
Prav luštna je :)

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
« Odgovori #5 : 23 Januar 2008, 13:41:12 »
Super predstavitev...Elly je res luškana ;D

Quido ji pošilja  :-* :-* :-*

Lp

Alya

• Pesjanar
« Odgovori #6 : 23 Januar 2008, 13:52:22 »
Kakšen srček  :)  Saj so vsi kavalirčki  :P  Koliko je zdaj stara? Približno 8 mesecev ali? :)

agility loving girl

• *
  • Jaz in Iris :)
« Odgovori #7 : 21 Julij 2008, 10:27:31 »
heii zlatolasskaa! kje si? ::)
pravkar sem odkrila tvojo temo :-[..daj, malo jo osveži ;)