Evo, pa sem jo docakala.
No, na zacetku je bil kot tretji pes misljen cistokrven, pasemski Kitajski goli pes.
Ok, pa sem sla v Gmajnice gledat pse (cisto tko, btw),pa vidim v enem boxu .. 5 majhnih puhastih knedljov. Bila je ljubezen na prvi pogled, ce lahko tako recem. Od kar sem jo vcerej prvic zagledala , sem cisto ''paf''. Ona pa tudi, skos cvili ce me ni zraven (je kar moteče, ampak - saj je se puppy) .. V azilui je nonstop gledala za mano. Danes sva jo sle z mami pogledat, so rekli naj se z Mishkotom prideva da vidimo kako se ujameta.. in sva se, se z Mishkotom.. Pa sta se ok ujela, ona ga ignorira, Mishko jo je ze probal naskociti..

Drugace pa je mala ze dvakrat naskirvaj skocila s postelje, in v 5 minutah pokapirala ''stopnicke'' za na posteljo.. Mishko pa samo gleda okoli sebe, kao ''kdo pa je tale mala posast''..
Mala je ze skopana, vsa diseca .. No, ko smo ravno pri vonju... za svojo velikost spusca take gase ..

da z mishkotom skoraj skupaj padeva..

Je pa res angelcek, po karakterju ..

V 2 urah odkar jo imam me je res navdusila ..
(ce ma kdo kaksen predlog, kako jo odvaditi cvilit ko bo sama oz ko grem ven iz sobe ali iz postelje na stol za pisalno mizo.. s predlogi na dan !

)
Slikice sledijo
Sara, Mishko in .. Yuma