Aktualno > Pasje debate

Kruti folk

<< < (34/36) > >>

LUCY:
včeraj sem gledala animal planet, in sta imeli dve ženski v svojem stanovanju približno60 mačk, ki niso bile primerno oskrbovane, večina jih je bila čisto podivjanih...da ne govorim o tem, da so imele bolezni na dihalih itd...i tla v stanovanju so bila kakšnih 8cm na debelo prekrita z raznim odpadnim papirjem in kartonskimi škatlami...ženski pa sta dobili8pred nwm kokim časom-niso povedali)še celo pokal za najlepšo mačko...no comment  :-X  :-X

Love_kokerspaniel:
Mene pa zanima zakaj pri nas v Sloveniji ne obstaja kakšna taka živalska policija kot je v tej nadaljevanki ?  :)

ABBY LABRADOR:

--- Citat: Love_kokerspaniel na 18 Marec 2009, 15:26:19 ---Mene pa zanima zakaj pri nas v Sloveniji ne obstaja kakšna taka živalska policija kot je v tej nadaljevanki ?  :)

--- Konec Navedka ---
mene tudi....

LUCY:
eh, pomoje se država čisto premalo ukvarja s te krutim folkom...veliko bolj pazijo na take nepomembne in nepotrebne stvari, kot da bi se zmuvali, in naredili eno organizacijo  :(  :-X  :-X

Love_kokerspaniel:

--- Citat: LUCY na 18 Marec 2009, 20:05:49 ---eh, pomoje se država čisto premalo ukvarja s te krutim folkom...veliko bolj pazijo na take nepomembne in nepotrebne stvari, kot da bi se zmuvali, in naredili eno organizacijo  :(  :-X  :-X

--- Konec Navedka ---

Se strinjam .  :( Na žalost je tako, da jih ne skrbi za trpeljenje živali .  :'( >:(

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

[*] Prejšnja stran

Pojdi na polno verzijo