Avtor Tema: Žoža  (Prebrano 12529 krat)

Marko

• *
  • Spol: Moški
  • Pasji Kot Hudič
    • Slike
Žoža
« : 15 Oktober 2005, 13:34:21 »
Ne vem kam naj dan to temo, pa jo bom dal kar pod razno.  ::) ::)

Danes, oz. ta vikend je pri nas na obisku Žoža. To je papagaj od sestrine familje. Je že zelo scrkljana papiga in bi se samo po rokah nosila.

Še nekaj fotk.

Žoža pozira fotografu.  ;)

Žoža v letu.  :o

Pa še ena fotka pri Jurčeku. To je moj nečak. Če kero zanima naj pove.  ;D ;D ;D

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Spol: Ženski
  • Cloto
    • Jaz sem najbolj pasji del mojega psa!
Re: Žoža
« Odgovori #1 : 15 Oktober 2005, 13:42:34 »
Ko bo pa tole Črt videl nas bo spakiral v avto in bomo mimo grede v Velenju. Sivi Jako je namreč ena njegovih najljubših vrst papagajev. ...  ;D ;D Madona pa ga nikoli nisi omenil. Kako pa to z mački funkcionira??

Lp nina

Marko

• *
  • Pasji Kot Hudič
    • Slike
« Odgovori #2 : 15 Oktober 2005, 14:00:51 »
Žoža je stara šele 6 mesecev. Zato je tudi nisem preveč omenjal.  ;) ;)

Kako pa to z mački funkcionira??

To pa raje ne sprašuj. Se tako smukajo okoli kletke, da mora biti vedno eden zraven. Ko jih pa ni v bližini, pa se Žoža lepo sprehaja po hiši. Naj pa še to pove, da ko je bila v letu se je Tom skočil zanjo. Tako da moramo biti zelo previdni.  ;D ;D

Marko

• *
  • Pasji Kot Hudič
    • Slike
« Odgovori #3 : 15 Oktober 2005, 14:04:24 »
Še ena fotka z Jurčekom in Katjo.  ::) ::)

Marko

• *
  • Pasji Kot Hudič
    • Slike
« Odgovori #4 : 15 Oktober 2005, 18:53:41 »
Kako grozna slika  ;D ... pa ena čudna žival je tam zraven pitce...hihihihi

katya

• *
« Odgovori #5 : 15 Oktober 2005, 18:56:37 »
upppppps pozabla odjavit in prijavit  ;D

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #6 : 15 Oktober 2005, 19:24:14 »
Looooooool.

Ful je lušten tale mali.A govoriti zna?Klemen (moj brat,da ne bo pomote ;)) je tudi nekaj časa bil nor na tele ptice.In sedaj smo pristali na skupini ptic,ki se imenujejo...PTIČJI PAJKI :P ;D ;D ;D.Sej so še kr luštni.

Pa Marko mislm no...kako pa ti govoriš s svojo ??? a sta poročena?Lol!Sorry.Katya dej mu eno prmali ;) ;D.

P.S:A na pesjanarju lohk tud tipe ponujamo po tanovem?Mam enga luštenga pa sme mu grozila,da bom njegovo sliko objavla pa še telefonsko...

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
« Odgovori #7 : 15 Oktober 2005, 19:41:46 »
Tist ni napisu Marko, Marko pa že ne bi a ne Marko!!!!

Sej je katja napisala da se je pozabla odjavit pa prjavit ..  ;D

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #8 : 15 Oktober 2005, 19:55:45 »
Aiia!Jest sem pa poste zamenala.Pa sem mislila,da je post #3 napisala Katja,post #4 pa Marko.Se opravičujem Marko.Katja ne Markota tepst ker bo pol on mene tepu :( :)

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #9 : 15 Oktober 2005, 20:36:34 »
ooo kakšna princeska ;D ;D ;D ;D ;D ;D

No jaz sem 3 tedne živela z sivim jagojom! :) Bi še samo ne z tistim ;D ;D! 3 leta nazaj, ko sem bila s sošolkama v Angliji so pri družini imeli sivega jagoja Charlieja :)...pojava od pojave ;D! Že prvi dan, ko smo prišle nas je nadrl ::)....njegova najpogostejša beseda je bila ˝f#$! off˝ ;D ;D..kadarkoli si šel mimo, vedno ˝f#$! off˝ :D. Spat je hodil z kurami ustajal pa z petelini tako, da je že ob pol 6 se začel dret po hiši ˝good morning Charlie...gooood morning Liz (njegova lastnica). >:( ;) :P.....seveda noben ni spal :'(....potem smo se ga navadili in ga nismo več slišali, kot sem se navadila, da ne slišim več brniških letal. ;D...Charlie nas je 3krat po domače povedano nasral. :)...ob 3 ponoči je začel oponašati požarni alarm. >:(...vsi smo leteli ven ;D..okoli 10 ljudi, ki smo tam živeli...ko smo prišli ven se je začel režat ;D ;D >:( >:(..uh kako zabavno :P! Ko smo si delali toaste je začel oponašat un pekač, ki zapiska ko je narejeno..tako da smo imele vse nekaj napol :)..oponašal je mikrovalovno,telefon,wc...itd. ;D ;D. Blazno dobro se je razumel z njihovo mačko Gorgo ;D in njenimi mladiči! Charlie zna govorit  :D... naučila sem ga Živjo! in potem vsakič ko sem prišla mimo je rekel živjo in takoj f#$! off.. ::) ::)oh ja tega se ga ni dalo odvadit! Drugače je pa tudi pel in sicer ˝no women  no cry˝...seveda takrat, ko je kdo telefonaril ali karkoli počel, da je lahko piskal zraven ::). Bil je v svoji kletki takrat, ko smo pa mi pridni učenci bili v šoli :P pa ga je spustila in je norel po hiši...včasih preveč, ker je vse razmetal! ::)
Ko smo pa odhajali domov je pa jokal :)...pobožala ga nisem nikoli, ker se ni pustil...eno je tako ugriznil, da jo je una mogla peljat k zdravniku ;D ;D.....no toliko o charlieju. :).........

A Žoža že zna kaj govorit?

lp

lp

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
« Odgovori #10 : 15 Oktober 2005, 22:08:15 »
Ja Irenchy take bedarije se naučijo če jim je dolgčas, če se dovolj ukvarjaš z njim pa znajo govorit vse živo. Pri očitovemu sodelavcu ga imajo tudi, star je kakšno leto. In lastnica reče " A je zuni mraz" on pa "ja ja, mraz je mraz" ;D

Midva sva se prav nasmejala enemu, ki ga imajo v Grajski gostilnici, najini priljubljeni "oštariji" v Radovljici, imajo dobro papico pa še tega papagaja. Je Črtu uro in pol kar sva bila tam govoril Baraba, baraba ::), da se je že natakar spraševal, kaj mu je hudega naredil da ga tako brez prestanka zmerja :P

Lp nina

Marko

• *
  • Pasji Kot Hudič
    • Slike
« Odgovori #11 : 16 Oktober 2005, 00:39:10 »
Moram povedati, da Žoža še ne govori, ker je še skoraj mladiček. Zna pa že zelo dobro oponašati razne žvižge. Včeraj sem ji žvižgal eno melodijo, pa me je čudno gledala in sma se zraven igrala. Ko me je pa čez nekaj urc zagledala, mi je točno ponovila melodijo, ki sem ji jo žvižgal.  ;) ;)

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #12 : 16 Oktober 2005, 10:03:52 »
Ja Irenchy take bedarije se naučijo če jim je dolgčas, če se dovolj ukvarjaš z njim pa znajo govorit vse živo.
Ni mu preveč dolgčas glede na to, da ga vzame vsepovsod sabo! Zamenjala je že nevem koliko bank, ker je vsakega uslužbenca nadru ::)....v trgovino se vozi na drugo stran mesta, ker gre samo tam lahko notri z njim ::) ::) itd.
P.S...a nisem to že včeri nekje razlagala????

lp

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #13 : 16 Oktober 2005, 11:10:07 »
Irena tista zgodba je bila pa fenomenalna!!! ;) ;) :D

V Zooticu v Kamniku so imeli...ma tisto zeleno k ji ne vem imena.In je veš čas govorila "Pejt u rit,pejt u rit!!"In enkrat ni hotela več pa ji prodajalec reče "Pejt u rit!" ona pa nazaj "Ne ti pejt u rit!!".Ful carska je bla.Pri prijatelju pa gojijo papige in eden Jaka veš čas oponaša njegovo mami (najraje smeh)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
« Odgovori #14 : 16 Oktober 2005, 11:11:47 »

P.S...a nisem to že včeri nekje razlagala????

Na MSN-ju ;D ;) :P

Lp nina

M|my

• *
  • Mali medvedek
    • ambra
« Odgovori #15 : 16 Oktober 2005, 11:37:19 »
Ja Irenchy take bedarije se naučijo če jim je dolgčas, če se dovolj ukvarjaš z njim pa znajo govorit vse živo. Pri očitovemu sodelavcu ga imajo tudi, star je kakšno leto. In lastnica reče " A je zuni mraz" on pa "ja ja, mraz je mraz" ;D

Midva sva se prav nasmejala enemu, ki ga imajo v Grajski gostilnici, najini priljubljeni "oštariji" v Radovljici, imajo dobro papico pa še tega papagaja. Je Črtu uro in pol kar sva bila tam govoril Baraba, baraba ::), da se je že natakar spraševal, kaj mu je hudega naredil da ga tako brez prestanka zmerja :P

Lp nina

Nina tale papagajček iz grajske gostilnice super na golico zapoje :P

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
« Odgovori #16 : 16 Oktober 2005, 13:15:22 »
Nina tale papagajček iz grajske gostilnice super na golico zapoje :P

Hehe ah tale njihov Žako je itak največji car. Čeprav je bilo zadnjič po radiu, da jim je ušel, upam da so ga ulovili in da nama bo naslednjič ko bova spet tam, delal družbo ;)

Lp nina

Marko

• *
  • Pasji Kot Hudič
    • Slike
« Odgovori #17 : 22 Oktober 2005, 14:26:08 »
Ker si Jurčk ne upa pisti na forumu, me je prosil, da mu dam jaz nekaj novih fortk gor.

Tukaj je Žoža na svoji igralnici

http://gana.moj-album.com/slika/663228/lCZg_7lT4pjua335.jpg/#

Tukaj pa ima malico

http://gana.moj-album.com/slika/663228/c37u9uS2beJV3QMU.jpg/#

Jurčk, kr korajžno. Sej punce ne grizejo.  ;D ;D ;D ;D ;D

M|my

• *
  • Mali medvedek
    • ambra
« Odgovori #18 : 22 Oktober 2005, 15:07:04 »
haha, no Jurčk dejmo pridruži se nam, da te malo spoznamooo :P ;D
Marko lepa je tale Žoža :D jaz bi tudi mela eno tako, ko bom imela več časa jo bom 100% kupila :D

Ej ninci, zadnjič sem se s sošolko zgovarjala, od Žaka (to je njen papagaj, njen oče ima pa gostilno) Žaka so iskali po celi radovljici, našli so ga pa v Lescah. :) se je naletal. Zadnjič sva ga obiskali pa je bil celo uro tiho :(

LP

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #19 : 23 Oktober 2005, 08:47:09 »
Hehe kva ma dobro igralnico :o!

Aja Marko Jurčku povej,da ni treba samo po pesjanarju furat pa msn naslov koperat ;) ;D...čeprov je človek zlo tih no...Ga bomo na pesjanarju spremenil ;)

jurčk

• *
« Odgovori #20 : 23 Oktober 2005, 18:21:35 »
Oj!
   No, da se še jst predstavim. Sem Jurij Zdovc iz Rakeka. 
   Doma imamo, (kot že veste) papigo sivi afriški žako. Ime ji je Žoža. Stara je šele pol leta, zato še ne govori, zna pa žvižgati in
   spuščati raznorazne glasove. Njihova življenjska doba je(odvisno od kakovosti prehrane in drugih pogojev) tudi do sto let.
   Hranimo jo pretežno s sadjem in zelenjavo, je pa tudi semena.

Včasih smo imeli doma tudi mucka Oli-ja, ki vam ga je Marko predstavil pri mačkonih. Zdaj živi v Velenju pri Markotu in Katji.
   Pri njih živi od takrat, ko nam je enkrat ušel iz avta ko smo se odpravljali iz Velenja domov.

Lp Jurij

M|my

• *
  • Mali medvedek
    • ambra
« Odgovori #21 : 23 Oktober 2005, 18:57:18 »
no Jurčk povej še kaj o sebi :P ;D ;D

jurčk

• *
« Odgovori #22 : 23 Oktober 2005, 19:05:31 »
Hmmm... Star sm 12 let, mam še 2 mlajši sestri. Hodim u glasbeno šolo, kjer igram trobento, vsak dan tudi treniram pink ponk na Rakeku. Več ne znam napisat. Bo še Marko kej povedu.
Lp

Marko

• *
  • Pasji Kot Hudič
    • Slike
« Odgovori #23 : 23 Oktober 2005, 19:46:59 »
Ja Jurčk je super poba, samo je pa zelo skromen in tudi malo sramežljiv.  ;D ;D ;D

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #24 : 24 Oktober 2005, 16:21:48 »
Pa še jest dodam:GROZNO TIH!!!!!

Gremo jih u roke uzet!Bojo kmal gobcal ;D

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #25 : 24 Oktober 2005, 16:44:35 »
khem khem tema je namenjena Žoži (ki naj bi jo kar najbolje predstavil njen lastnik)

Drgač jepa velka velka lepotica. Jurčk nauči jo kaj pametnga povedat da me ne bo nekam pošiljala če se kdaj srečava  ;D

M|my

• *
  • Mali medvedek
    • ambra
« Odgovori #26 : 03 Avgust 2006, 13:17:13 »
Kako je z Žožo, tema je malo zamrla :( A zdej že zna kaj povedat? :)

LP

Marko

• *
  • Pasji Kot Hudič
    • Slike
« Odgovori #27 : 03 Avgust 2006, 13:52:22 »
Kako je z Žožo, tema je malo zamrla :( A zdej že zna kaj povedat? :)

LP

Bom kr jaz odgovoril, ker je Jurčk na morju, Žoža pa pri meni na počitnicah. Jurčk, upam da ne zameriš.  8) :P

Žoža je zelo razvajen papagaj in vedno hoče biti v družbi ljudi. Če pa slučajno ni koga v bližini pa žvižga ko nora. Če je dobre volje bo vedno ponovila žvižgane za nekomu, ki ji žvižga. Zna pa že tudi nekaj besed ( Žoža, dober dan, kuku - te se slišal ta teden ). Sedaj ko pa je na počitnicah, jo pa jaz učim še kakšne nove besede ( baraba,.... )  ::) ::)

dog4ever

• *
« Odgovori #28 : 03 Avgust 2006, 14:05:59 »
Uf, mi smo bili včeraj v Grajski gostilnici in sem bila totalno navdušena nad Žakom :-* Čeprav je bilo skoraj vse polno, glasba in hrup, se je ga zelo slišalo, kako je žvižgal :D Mi kar verjeti nismo mogli, česa je ta ptič zmožen. In spet je obudil mojo (že skoraj pozabljeno) ljubezen do teh fascinantnih ptičev :-*

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
    • BuldogBalu
Žoža
« Odgovori #29 : 04 Januar 2008, 17:38:18 »
Oi!
Kje se pa je kupila  Žoža?In koliko je stala?Če ni skrivnost
LP Urša