No, ja!! Sem pa blizu! Hahaha
Še jaz sem te prešišala, mam že 9 ur!!!
Puppa si malo narobe gledala, Marko ima že 4 dni Lp nina
Ups...
Ja ja! Haha!! Si pa na dobri poti do totalne odvisnosti.
No dajmo dajmo, odvisniki Saj vas spremljam samo pišem ne, ker za "šaltrjem" to pač ne gre Sploh zdaj ko je naval ptičje gripe ne Lp nina
Ej, a ti res nimaš nič za delati v službi. Maš rečo, da nisem jaz tvoj šef. Haha!! P.s. Sem tudi jaz v službi.
toliko o odvisnosti- petek zvecer je , jaz na forumu, johny pa "drnjoha" tu poleg mene
včeraj imela 100 sporočil in dobila 3 zvezdice!!!
Čestitamo Lp nina
Sem zelo ponosna nase.
Samo ste res odvisniki, med tem ko smo se mi sončili v Bohinju, mimogrede bilo je prav prijetno toplo, ste vi pridno tipkali po tipkovnici. No kar tako naprej Lp nina
Ja Marko to pa služba terja
Kako veš? Moram malo nadur nerediti, da si bom lahko kupil koledarje pa majčke.... Puppa! Sem mislil, da te danes ne bo! Bi ti že skoraj pisal neopravičene! Haha
Nikoli do sedaj nisem bil tako vesel, da so na Tv-ju tako pogosto reklame. Ker vedno ko so reklame lahko v miru pogledam kaj se dogaja na PeSjanarju.
Se mi zdi kot da vidva malo tekmujeta kdo bo imel več sporočil in daljši čas prisotonosti Lp nina
ja to je pa res...včasih smo se kregali na te reklame...zdej pa kdaj bojo reklame ....no grem zdej...je reklam konec lp