Avtor Tema: Frisbee  (Prebrano 386463 krat)

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Spol: Ženski
  • Wapi, Grin
Frizbi
« Odgovori #1290 : 24 Junij 2008, 23:37:47 »
Waaa cestitke :o

*BORA*

• *
    • http://www.amadea-bora.si/
Frizbi
« Odgovori #1291 : 25 Junij 2008, 08:32:48 »
Ja jaz sem ves čas snemala -zato pa sem opečena kot kakšen pečen piščanec :-[ ha , ha, ha ,pa saj to ni važno,le da smo se zabavali. Posnetke imam še na kameri, ker ni bila moja jo moram nest mojemu bratrancu, da mi vse lepo zloži skupaj kot on to zna, je namreč profesionalni snemalec.Ko pa bom imela narejen DVD lahko naredim kopijo tudi zate Mayči če želiš in še za koga, če se javi.  ;D
Culto res bi bilo lepo, če nam bo uspelo dobiti dopust se bomo zmenli. ???Kaj pa za spanje imate že kaj rezervirano? Lahko se kakšen vikend dobimo tudi tu doma , poveste kje naj vas obiščemo, pa vam Amadea lahko pokaže kakšen freestyle je imela. Bil je tako dober da je po 1. rundi in po minidistancu bila četrta, nato pa je pristala kar na drugem mestu. Res presenečenje vam rečem.Je pa res, da nismo mi in ona  nič pričakovali in je šla drugo rundo sproščena, ker je rekla, na četrtem mestu med tako konkurenco je super in to na prvi moji tekmi- to je super.Ker pred prvo rundo je bila tako živčna, da sploh ni vedela ali naj nastopi ali ne. :-\  Pa smo jo brcnili v rit,češ naj gre kar bo pa bo- in seveda na koncu se je to obrestovalo.  ::) :o
Aja Culto Jean, Monika, Lyra in Oli so ostali še 2 dni na češki, danes so na agility tekmi v Murski Soboti, se ti že bodo javile ko pridejo, je pa Jean rekla da ne ve če bo šla,ker mislim da ravno takrat gre Monika v Ameriko, če sem prav razumela.
Lp Alenka

mayča

• *
  • Brigitka in Nelči-Belči
    • Aromaja
Frizbi
« Odgovori #1292 : 25 Junij 2008, 10:17:42 »
JA seveda bi želela imeti posnetke, in sem tudi za, da bi se dobili še pred Prago skupaj, da si pokažemo kaj smo naštudirali, bi bilo še bolje!  :o

Res sem vesela za Amadejo! Zdaj ko je videla, da obvladata z Boro, pa res probajte zrihtat dopust za Prago! :D Da se bomo skupaj še tam zabavali! :D

Jean

• *
Frizbi
« Odgovori #1293 : 26 Junij 2008, 00:43:03 »
Rezultati so tukaj:

Dogdartbee:  ::)
http://www.discdog.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=217&Itemid=39

Timetrial:  :o
http://www.discdog.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=216&Itemid=39

Freestyle: ;D
http://www.discdog.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=215&Itemid=39

Pa se skupno za Purina Dog Chow DiscDog Cup 2008:  :)
http://www.discdog.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=207&Itemid=39

nekaj slik/video posnetkov:
http://psi.elsec.cz/album/Olom220608/

Prislo je do napake pri podelitvi nagrad za Open freestyle--Yva in Chase, ki sta dobila pokal za tretjo mesto, sta bila pravzaprav cetrta, jaz in Lyra, ki so nam povedali, da sva na petem mestu, sva bili 3. Nekaj so pozabili sesteti, in so mi sporocili pravi rezultat v torek zjutraj pri zajtrku, ko so odkrili napako (dve noci smo prespali pri druzini Urbaskova).  Ampak nic hudega.

Za Prago/Stromovko se ne vem. Zelo rada bi sla, ampak gremo po vsej verjetnosti v Prago ze prej, ker bo moja teta tam, do 24.7., in ne vem ce lahko podaljsamo bivanje do tekme, zaradi stroskov prenocitve in ker Monika gre kmalu zatem v Ameriko. Kje boste ostalli prenocevali?

Amadea je odlicno nastopala. Sem zelo ponosna nanjo.

Monika ce bi imela normalno minidistance se bi precej visje uvrstila v freestyle zacetniki, ampak Oli je zelo obcutljiva na vrocino in se ji ne da laufati na daljavo ce je vroce. Bilo je peklensko, in minidistance runda se je dogajala ravno takrat, ko je najbolj toplo. Njena kategorija je bila najvecja, pa se tisti ki so bili v tej kategoriji so v bistvu bili "zacetniki" samo kot team--eni posamezniki (clovek in/ali pes) so bili izkuseni.

Park Stromovka je izredno lepa lokacija. Podobno kot tam, kjer smo bili danes za agility v Murski Soboti, ampak 10x vecja.

mayča

• *
    • Aromaja
Frizbi
« Odgovori #1294 : 26 Junij 2008, 01:05:41 »
Super Jean! :o Še enkrat čestitke!  :D :D :D

Če bi le lahko ostala takrat julija v Pragi bi bilo super! Ampak se odloči seveda sama z Moniko! Jaz bi vajine družbe bila zelo vesela! ;D

Jean

• *
Frizbi
« Odgovori #1295 : 26 Junij 2008, 09:40:39 »
Hvala za cestitke.

A ste skupaj trenirali prejsnji teden potem ali ne? Kako je bilo (ce je bilo)?

Kje boste spali v Pragi? Lani je bilo mozno postaviti sotore zraven parka, za letos ne vem.

Se bomo prijavili, verjetno bomo sli na obisk k teti ze prej, pridemo nazaj v Slovenijo, in gremo se enkrat gor, samo za tekmo. Ni se sigurno, in mogoce bo Monika raje ostala doma, v tem primeru bi sla sama z Lyro in bi imela prostor v avtu. Kako boste ostali organizirali prevoz? Ne bi rada vozila sama, zaradi stroskov.

cacy

• *
  • Bode, Lin, Arriel in Dreamy
    • My life...
Frizbi
« Odgovori #1296 : 26 Junij 2008, 10:02:54 »
Jean, prejšni teden smo malo trenirali ja ;D

Spali bomo v kampu, ki ga je predlagal Jakub, ker letos v parku ni možno spati. Kamp naj bi bil 5km stran od tega parka. Je precej ugoden.
Lahko se zmenimo in peljemo skupaj, a le v eno smer, ker greve midve z Majo iz Prage potem dirent na Nizozemsko 8)

lp

Jean

• *
Frizbi
« Odgovori #1297 : 26 Junij 2008, 10:33:14 »
cacy, a das info o tem kampu? Drugace vem se za nekatere, tam kjer smo bili lansko leto. Precej blizu, se bom zanimala za cene in ali je se prosta mesta. Pri nekaterih lahko tudi sobo najames. Ampak upam da bom do takrat imela sotor, ker ga bom rabila za Nemcijo (frizbi tabor pri Sabine in Marcusu).

Tomaz, kaj pa ti? Gres sam ali z druzino?

Tvoje frizbije bom prinesla v Domzale v soboto, prides mogoce pogledat? Ali naj dam cacy?

cacy

• *
    • My life...
Frizbi
« Odgovori #1298 : 26 Junij 2008, 10:36:33 »
Evo tole je link http://www.camp-sokol-troja.cz/en.htm (http://www.camp-sokol-troja.cz/en.htm)
Tole je napisal Jakub:
"I can recommend this camping http://www.camp-sokol-troja.cz/en.htm but they do not make any reservations. But there is more camping around so I think i would not be a problem to find place..."

Jean, kdaj greš v Nemčijo? kak tabor je to?

lp

Jean

• *
Frizbi
« Odgovori #1299 : 26 Junij 2008, 10:47:36 »
Ja Sokol poznam, mi smo tam spali (v sobi) lansko leto. Je manj kot 2 km proc. Na tej ulici je cel kup kampov. Je bilo cisto vredu, osebje zelo prijazno, poceni, psi dobrodosli. Boste v sotorih, ali bi probali rezervirati sobo?

V Nemcijo grem prvi teden v avgustu. 5-dnevni seminar pri njih doma, 200 evrov, kamping zastonj.  Pridejo predvsem cehi pa mogoce se eni iz Poljske. In jaz iz Slovenije.

cacy

• *
    • My life...
Frizbi
« Odgovori #1300 : 26 Junij 2008, 10:50:27 »
aaaaaaa jst bi tud šla tole... ampak je meni neustrezen termin :'( :'(

Midve z Majo sva razmišlale o šotoru (ker ga bova imele s sabo), ampak nisva se še odločile.
Kakšne so sobe?

lp

Jean

• *
Frizbi
« Odgovori #1301 : 26 Junij 2008, 10:57:47 »

Kakšne so sobe?

lp

Simple, basic, adequate. Like a youth hostel or dormitory. Shared bathroom with others on the floor.

Alya

• Pesjanar
Frizbi
« Odgovori #1302 : 26 Junij 2008, 13:11:43 »
http://www.youtube.com/watch?v=sb3OB8wzMBI

culto

• *
  • Spol: Moški
Frizbi
« Odgovori #1303 : 26 Junij 2008, 15:23:36 »
Tomaz, kaj pa ti? Gres sam ali z druzino?
Skupaj greva z Mirjano, pa seveda z cacy in mayčo  :D. Upam, da se še kdo opogumi in gre z nami  :P ;)
V soboto res nimam časa, tako, da me ne bo v Domžale.  Frizbije pa lahko daš kar cacy, itak se moramo spet dobit pa malo potrenirat 8).

Jean

• *
Frizbi
« Odgovori #1304 : 26 Junij 2008, 15:31:55 »
Alya si snemala! Hvala. Edino skoda da je posnetek koncal pred koncem--in tik pred mojim round the world, ko mislim da je Lyra dobro ujelafrizbije, v nasprotju od nasega passinga.

Tomaz, gre tudi Blazka?

Cakam odgovor od tete, ampak trenutno planiramo takole, da gremo ze 19.7, stanujemo pri teti do 24.7, potem par dni na kampu do tekme, odpotujemo domov takoj po tekmi.

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
    • BuldogBalu
Frizbi
« Odgovori #1305 : 26 Junij 2008, 16:58:22 »
Ja včeraj je res bilo super tole predstavitev Frizbija..Mi je frizbi kar k srcu prirastel...
Kaj pa je naslov pesmi? Pa izzvajalec, je tako zabavna :)

mayča

• *
    • Aromaja
Frizbi
« Odgovori #1306 : 26 Junij 2008, 21:49:30 »
jaaa, super Jean!! če bi ostala tam bi bilo super!! :o ;D ;D ;D

Jean

• *
Frizbi
« Odgovori #1307 : 26 Junij 2008, 23:48:57 »
Kaj pa je naslov pesmi? Pa izzvajalec, je tako zabavna :)

Skupina je Loituma, pesem Ievan polka. Finska ljudska. Sem prvic slisala zanjo tukaj, na tem forumu:
http://www.pesjanar.si/forum/index.php/topic,5110.0.html

maja72

• Gost
Frizbi
« Odgovori #1308 : 27 Junij 2008, 00:23:06 »
Bajkova morska različica frizbija. Jakubovi platneni frizbiji se pri nas ENKRATNO obnesejo, brez njih bi bilo morje en sam dolgčas  :D.

Kdo ve, kaj si Bajk misli pri zadnji fotki  ::). Najbrž nekaj v stilu "Moram dobro zabremzati, da ne padem v vodo prej kot frizbi"  ;D.

Več pa na filmčku (okrog 20 sekunde dalje) http://www.youtube.com/watch?v=ywVe_GZGIzU

*sara*

• *
    • Golden handling
Frizbi
« Odgovori #1309 : 27 Junij 2008, 09:28:40 »
Ful dobro Maja :D

in se strinjam, teli platneni frisbiji o zakon. Zarad njih se je v Rivi vzbudil ta "frisbee duh"  ::)  8) . Jih redno uporabljava od aprila in so še zdaj celi, pa tudi če se vlečemo in vse  :o

maja72

• Gost
Frizbi
« Odgovori #1310 : 27 Junij 2008, 09:34:20 »
Res je Sara; prav po tvoji zaslugi oz. po tvojih dobrih izkušnjah sem takrat na seminarju vzela ta frizbi in res je odličen. Ti imaš super filing za tele naše prinašalce  :-* :-*  :-*!

Jean

• *
Frizbi
« Odgovori #1311 : 27 Junij 2008, 10:05:09 »
Mi jih tudi pogosto uporabljamo za trening, posebej za Oli, ker pri lovljenju trdih frizbijev vcasih pride do krvavitve ze po prvem ujemu.  :(  Sem bila prijetno presenecena na zadnji tekmi, ker v dveh dneh velikega frizbitanja v hudi vrocinii tudi enkrat ni krvavela  :o.

Lepe slike/video Maja. Se vidi, da ste uzivali! Kje ste bili? Zelo me mika, da bi sla enkrat na morje...zadnjic sem bila na dopustu na morju leta 1993. Doooolgo nazaj.

Informacije za mayco, cacy, culto...Imam potrjeno rezervacijo za sobo v Campu Sokol. Cena za dve osebi in dva psa za eno noc je cca. 32 EUR, kar ugodno za taksno mesto kot je Praga med turisticno sezono.

TOTAL PRICE FOR 1 NIGHTS - 805,- CZK
1 PERSON/1NIGHT - 360,- CZK
1 CHILDREN/1NIGHT - 345,- CZK
2 DOGS/1 NIGHT - 100,- CZK

maja72

• Gost
Frizbi
« Odgovori #1312 : 27 Junij 2008, 11:22:24 »
Jean: Bili smo v enem FKK kampu na Krku (če rabiš ime, ti lahko na ZS podatke pošljem). Odsvetujem obisk po 1. 7., ker je vroče in relativna gužva, meni je na morju najbolj všeč junija in septembra. Je pa kamp zelo zelo dog-friendly, psi imajo vstop povsod, smo za soseda imeli tudi dva borderja, ki smo ju navduševali za frizbi ;).

Po vodi rolerjev sicer ne morem metati  ;D, je pa imela Amelie veliko dela s tem, da se je na Bajkov frizbi šlepala  :D: http://www.youtube.com/watch?v=C_phGXuLlvI

cacy

• *
    • My life...
Frizbi
« Odgovori #1313 : 27 Junij 2008, 11:47:29 »
Maja72, SUPER fotke :o :o 8)
Jst tudi letos malo morje pogrešam :-[ Ampak dvomim da mi bo uspelo it :-[ Je preveč vsega drugega :D

Jean, ja je ugoden tale kamp... jst sm preračunala, da s šotorom in 2 osebi, 3 psi, 2 nočitvi pride vse skupaj 22€. Se morve z Majo zmenit  :)

Jean

• *
Frizbi
« Odgovori #1314 : 27 Junij 2008, 11:56:05 »
Ce bom imela do tokrat sotor mogoce bomo rajsi kampirali da bo ceneje ampak za sigurnost raje rezerviram za vsak slucaj.

Maja, ja prosim kar poslji podatke...mogoce bi nekam sla za nekaj dni v septembru, po evropskem prvenstvu.

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
    • Varstvo psov v Ljubljani
Frizbi
« Odgovori #1315 : 27 Junij 2008, 19:36:02 »
Maja, lahko še meni pošlješ?
Malo planiram eno kampiranje konec avgusta...

Jean

• *
Frizbi
« Odgovori #1316 : 29 Junij 2008, 14:50:19 »
Gremo tudi mi primorci (oz. bolj primorke) na Stromovko. A se lahko zmenimo za skupen trening ali dva pred tem? Lahko pri nas v Ajdovscini, ali nekje v Ljubljani na kaksnem poligonu ali pa v (recimo) Tivolju, ali pa oboje--enkrat pri nas, enkrat pri vas. Gulu, ce to beres, ce hoces priti ti lahko pokazemo osnove.

Drugace se na sosednem forumu (tema od Majchy) pogovarjamo o frizbi tekmi, kar sploh ni slaba ideja. Po mojem najboljsi termin bo na koncu avgusta, ko smo nazaj iz dopusta (no ja, velja za tiste, ki grejo na dopust, jaz bom bolj ali manj doma) in pred evropskim prvenstvom (19-21.9). Discipline: superminidistance in time trial (najbolj enostavno za pripravo igrisca in sojenje in tudi zanimovo za gledalce). Vmes pa posamezne nastopi freestyle, za predstavitev.

culto

• *
  • Spol: Moški
Frizbi
« Odgovori #1317 : 29 Junij 2008, 23:35:15 »
Gremo tudi mi primorci (oz. bolj primorke) na Stromovko. A se lahko zmenimo za skupen trening ali dva pred tem? Lahko pri nas v Ajdovscini, ali nekje v Ljubljani na kaksnem poligonu ali pa v (recimo) Tivolju, ali pa oboje--enkrat pri nas, enkrat pri vas. Gulu, ce to beres, ce hoces priti ti lahko pokazemo osnove.

Toooooo  primorke, ma se  res že pošteno veselim Stromovke  ;)

Jean; Kdaj pa imate treninge v Ajdovščini? Ja, bi prišel, samo čas me  baše  >:(. Ta teden zelo težko, naslednji bi pa že šlo.
Koliko frizbijev rabim na tekmi za f. freestyle? Je res, da 10?

Jean

• *
Frizbi
« Odgovori #1318 : 01 Julij 2008, 12:16:46 »
culto, s tecajem smo zakljucili prejsnji petek,tako da rednega treninga nimamo vec. Se bo treba dogovoriti glede termina in prostora.

Ja, v USDDN tekmah lahko imas do 10 frizbijev.

kala,runo,bella

• *
Frizbi
« Odgovori #1319 : 01 Julij 2008, 19:30:44 »
Eno vprašanje, mogoče bo neumno ampak vseeno. Marshall je grozno nor na frizbije, ampak on bi jih lovil samo v zraku  :-\ , kar pa ni najboljše zanj. Jaz rollerjev itak ne znam metati in me predvsem zanima a je kje kakšen filmček kjer je prikazano kako se pravilno vrže roller ali pa če je kje podrobno opisano ( priznam da se mi ne da brati vseh 44 strani  :-[ ), ali pa če je še kakšna drugačna opcija, ker če se frizbi kotali ni nevem koliko navdušen nad njim, v zraku bi jih pa skozi lovil. Tudi če mu ga vržem direkt pred gobec ( podobno metuljčku) , on enostavno mora mal poskočit zraven in včasih naredi tak luping da me je kar groza a od desetih takih metov ujame vsaj 8. Pa mu ne metljem visoko, pač toliko da bi lahko samo gobec odpru ampak on skoči ujame frizbi in luping naredi zraven  :-\ ::)

Jean kakšen predlog ?

Hvala