Pozdravljeni, smo nazaj...rezultati so ze online:
http://www.dogfrisbee.cz/ang/vysledky.htm
Kakor je Manca ze sporocila, Amadea je zmagala v razedu mladih psov, in to z velikom prednostjo nad drugouverscenim, Maja z Bri je bila druga pri zacetnikih, Tomaz se je vzpel iz desetega mesta na 6. mesto z odlicnim drugim freestyle nastopom (najboljsi od vseh), Maja z Nelly je bila 7. (young dogs). Oli je bila cetrta v Super Pro Toss&Fetch (superminidistance) in s tem kvalificirala za svetovno. Lyra 4. v Quadrupedu, poseben pokal za najdaljsi met (55 m--nov slovenski rekord; prejsnji je imela Oli, 54,3 m). Je bila favoritka za zmago ampak v finalu pac ni ujela frizbija in bila potem izlkjucena po prvi rundi. Dvakrat sem ji perfektno metala cez 50 m, lovila je, skocila visoko v zrak, in zgresila. Se pac zgodi. (Tretjic sem bolj slabo vrgla.) Svetovna rekorderka Monika Piwowarczyk, ki je v normalnih pogojih nepremagljiva, niti ni prisla do finala--njen pes pac na dan kvalifiikacije ni dobro ujel. Tako kot Lyra ni v prvi rundi Super Pro T&F--sem dobro metala, ampak samo enega je ujela. Druga runda je bila boljsa, in k sreci je vredu ujela v minidistanceu ki se je stel za freestyle. No, lahko bi se enega, pa bi imela 19 ali 19,5, ampak 15 tock ni slab. Lepo je delala v freestyleu in koncala na 6. mesto v razredu Open. Precej visje kot sem pricakovala oz. imela za cilj. Skupno 121,73 tock, dalec najboljsi rezultat za nas doslej, v Stromovki je imela 109, za cilj sem si postavila tam nekje od 112 do 116. S tem rezultatom se je kvalificirala za svetvno prvenstvo, ki bo naslednji mesec v Atlanti, Georgia.
Dan pred tekmo sem udelezila seminarja za sodnike. Zelo zanimivno in koristno je bilo. Zdaj sem kvalificirana Level 2 Judge.

Izpit za Toss&Fetch (Level 1) sem pisala 100%, za Freestyle pa 98%.
Sorry for all the mistakes in Slovene, it's late and I'm tired. Cestitke nasim, hvala vsem navijacem za podporo! Upam, da vas nismo razocarali.