Smo iz Škofje Loke, Gorenjska. Bajk je zelo hvaležen kuža, ker se mu vedno da sodelovati z mano. Frizbi mu je res zelo všeč, zdaj ko mečeva na malo daljše razdalje, pa sploh. Pri nama sem jaz bolj ta štorasta

, ampak volje za delo imava pa oba. Bova veliko, veliko vadila, pa se bo enkrat že poznalo, a ne

. Sicer delava canine freestyle, veliko elementov nama bo od tam prišlo prav, ampak dokler ne zna lepo lovit, ga nič ne obremenjujem z artističnimi vložki, da ne bova samo zbrke naredila

.
Poleg Bajka imam še psičko Amelie, pasme parson russell terier, ki je stara 5 mesecev in še vedno menja zobe

, tako da ji ne mečem prav veliko. Je pa psička čisti spid, včeraj je bila sterilizirana, danes pa že hara naokoli in bi najraje vaulte ob moj trebuh delala (s satelitom okrog vratu)

. A je to OK, da ji jaz kar obične Jawze mečem, nje nič ne moti, ker so pač malo veliki ...
Ja, tudi jaz mislim, da se je najbrž najlažje učit, če ti nekdo pokaže. Ker DVD sem si že n-krat pogledala in mi prav nič boljše ne gre, sem čisti antitalent

. Sem prosila enega fanta, da mi malo pokaže, pa se gremo za vikend na Primorsko učit metat.
Filmček je bil posnet v francoskih Alpah, kjer je zelo veliko snega in je zelo zelo lepo.