Upam, da prideš naslednjo soboto v Železnike pogledat, da ti predstavim še ostalo "frizbi bando"
. Se boš lahko še tam mal učila in gledala 
Ojla, ja, smo končno nazaj. Velja, pridem v soboto pogledat, v bistvu komaj čakam, da vas vidim

. A boste imele kako frizbi prezentacijo mogoče

?
Strinjma se z mayčo, da je pomembno vodnikovo metanje in da imaš nek načrt, kako in kaj trenirati. Ker sem jaz res bolj štorasta

, pes je pa zelo navdušen, sem najprej prebrala knjigo, pa si nekajkrat ogledala DVD, včeraj pa smo se srečali z enim fantom, ki ima res strašen filing tako za mete kot za kombinacije. Pokazal nam je ogromno in končno sem jaz uspela vržt vsaj približno lepega butterflyja. Spodnja slikica je bolj tako, kot dokument hvaležnih uporabnikov frizbijev in hvaležnih uporabnikov vaših navodil (ni šlo za met, ampak za učenje, da mi pes frizbi vzame iz ust, tokrat ga je iz rok na obeh straneh). Milijonkrat hvala!!!

Res, to sem želela prav posebej napisati - neverjetne ste in zelo vas občudujem

. Z ogromno dobre volje in pripravljenosti pomagati ste sprožile se mi zdi da pravo frizbimanijo

. In to v resnično zelo kratkem času in samo na podlagi entuziazma in dobre volje. Jaz to zelo zelo cenim in mislim, da bi lahko od vas kaj dobrega pobrala tudi kaka bolj uradna (s strani KZS) kinološka športna disciplina. Res ste super in iskrene čestitke za vse, kar ste za popularizacijo tega športa že storile!