Hvala za cestitke. Sem ze nazaj..vozila skoraj celo noc. Eni pridejo danes zvecer, Maja in Manca gresta naprej na Nizozemsko, Borut bo prezivel nekaj turisticnih dni v Pragi. Bodo vec pisali ko pridejo.
Ja, lepo je bilo, in uspesen nastop slovenskih tekmovalcev. Lani je bila Stromovka moja prva tekma, sem bila sama z Moniko (ni tekmovala). Letos smo imeli mocno ekipo tekmovalcev in se bolj mocno ekipo navijacev.

Super smo nastopali vsi. Osebno sem razocarala pri superminidistanceu, ni prisla v finale z nobenim psom. Oli je pregorela v vrocini in po dveh metih ni hotela vec laufati na dolgo, Lyra je skocila toliko v zraku da je velikokrat zgresila frizbi. (Bri je imela isti problem v minidistanceu za freestyle, drugace bi se visje uvrstila). K sreci je Lyra solidno nastopala v minidistanceu za freestyle--ceprav lahko bi se boljse, ce bi se ta zadnji met za 4 tocke ujela bi zmagala...Sem skoraj dol padla, ko so sporocili, da je imela Lyra najboljsi freestyle nastop od vesh v obeh rundah (in zato prejela se poseben pokal, in se bolje, 5 frizbijev za nagrado

). Ne bi nikoli mislila. To je bila najina prva runda, zato po prvem delu sva bili na drugem mestu (Jindra in Ro sta imela fenomenalni minidistance, zato je zlezel na 1. mesto po prvem delu). Saj nas freestyle nastop ni bil slab, ampak (ce mene vprasas) nic kaj posebnega. Pa tudi osebno nisem cutila veliko razliko med prvim in drugim freestyle. Nekatere stvari so bolje ratale (back vault, round the world), nekateri slabse (overs, catch ratio). Ampak sodnica Sabine je rekla, da sva bili bistveno slabsi drugic, zato sva padli na tretje mesto. Medtem ko sta Michal in Jess imela zelo dober 2. freestyle, in na koncu zmagala.
Z zanimanjem bom gledala posnetke, ko bodo, da ugotovim, kaj sem delala prav (prvic) in kaj narobe (drugic). Pa muziko moram zamenjati.

Finska ljudska ni bila sodnikom vsec. (Meni pa je vcasih grozno, kaj drugi izbirajo...)
Drugi bodo sami povedali kaj vec. Jaz gem spat!
rezultati:
http://www.discdog.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=222&Itemid=39
slike:
http://jackiela.rajce.idnes.cz/Stromovka_DiscDog_Freestyle_-_Praha_-_2._Mistrovstvi_CR./#album