Avtor Tema: Frisbee  (Prebrano 386863 krat)

Jean

• *
  • Spol: Ženski
Frizbi
« Odgovori #1500 : 29 Julij 2008, 12:55:42 »
Evo avstralka za zoe:

culto

• *
  • Spol: Moški
Frizbi
« Odgovori #1501 : 29 Julij 2008, 13:40:21 »
Živjo vsem in hvala za čestitke!

V Pragi je bilo resnično fenomenalno. Čudovito vzdušje, odlični rezultati, skratka Slovenci smo full zažgali ;D. Sploh kot navijači smo bili razred zase  8) :D.
Včeraj smo si vzeli skoraj cel dan za ogled Prage, tako, da smo prišli domov šele danes v jutranjih urah.

S samim tekmovanjem sem seveda zelo zadovoljen. Res, da nama je do tretjega mesta zmanjkalo čisto malo, ampak  Casper zato ni bil čisto nič kriv. V drugem nastopu sva naredila nekaj čisto neumnih napak (sem jih naredil >:(). Vem pa, da imava še veliko rezerve. Skratka, super je bilo :D.

Naslednje tekmovanje je konec septembra tudi na Češkem. Evropsko prvenstvo. Če se slučajno prijavim, bova nastopila v open, kjer je seveda še večja konkurenca. Je pa fino, ker so dovoljeni tudi razni težji, bolj atraktivni elementi. Flipe in vaulte Casper sploh obožuje...

Seveda tudi od mene čestitke Jean in Amadeji ter celotni ekipi. Bili ste res SUPER ;)

Še tri fotke, sposodil sem si jih od Čehov:

Jean

• *
Frizbi
« Odgovori #1502 : 29 Julij 2008, 14:08:03 »
Se nove fotke:

http://www.borderky.cz/PhotoGaleries_08/MR_Frisbee08/Kvalifikace/index.htm

Casper in Tomaz sta odlicna fotomodela.  :o

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Frizbi
« Odgovori #1503 : 29 Julij 2008, 14:59:53 »
Mene pa še nekaj zanima.  Kateri od vas ima tudi frizbi od Herosonic in kakšne so vaše izkušnje le s tem? Je dosti mehkejši od Superherota in nasploh opažam sedaj, da je Aski dosti bolj všeč. Je še vedno brez posledic - sledi ugriza - skratka super :D

lp

Jean

• *
Frizbi
« Odgovori #1504 : 29 Julij 2008, 15:19:39 »
Naslednje tekmovanje je konec septembra tudi na Češkem. Evropsko prvenstvo. Če se slučajno prijavim, bova nastopila v open, kjer je seveda še večja konkurenca. Je pa fino, ker so dovoljeni tudi razni težji, bolj atraktivni elementi. Flipe in vaulte Casper sploh obožuje...

Tomaz, lahko nastopata v kategoriji starters. Absolutno se moras prijaviti, s Casperjem sta odlicen team. Komaj cakam, da dodas se flipe in vaulte k programu...lahko ze zdaj pridno trenirata, Casper je dovolj zrel in dober. Pa ne spreglej minidistance treninga! Dober minidistance lahko pomeni razliko med tem, da dobis pokala ali pa da ostanes brez, kakor si sam videl  v Stromovki. Ce jaz ne bi imela odlicnega minidistance na EP-ju (19.5 tock) niti slucajno ne bi dosegla tretje mesto v Freestyle advanced (kategorija vmes med starters in open, letos je ne bo). In ce bi v Stromovki imela za nas normalen minidistance (17-20 tock), bi koncala na prvem in ne na tretjem mestu. Glej Amadeo, na zacetku sta z Boro imeli bolj malo tock na treningu, ker Bora ni hotela dati frizbi nazaj in Amadea je pogosto metala frizbi postrani. Amadea se je zelo trudila in oba problema popolnoma resila.

Aska, kateri frizbi imas v mislih ko pravis "Herosonic"?

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
    • bebhinn.hostignition.com
Frizbi
« Odgovori #1505 : 29 Julij 2008, 15:28:27 »
Tomaž tale je huda!  :o

Čestitke vama še 1x!!

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Frizbi
« Odgovori #1506 : 29 Julij 2008, 16:01:46 »
Aska, kateri frizbi imas v mislih ko pravis "Herosonic"?
Ups :-[ Izpustila sem vmes besedo super :-[, se pravi Hero supersonic.

Jean

• *
Frizbi
« Odgovori #1507 : 29 Julij 2008, 17:38:43 »
In se fotke:
http://fotohacko.cz/2008/07-frisbee-stromovka

Lepo nastopajo Amadea/Bora, Tomaz/Casper, in Maja/Bri.

Hero supersonic naj bi bil isti kot superhero, samo s manjso premero. Jih imam nekaj za vzorec (za pokazati/probati na seminarjih) ampak ga nisem se uporabila s svojim psom, ker je za nas premajhen.

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
    • http://www.majchy.com
Frizbi
« Odgovori #1508 : 29 Julij 2008, 18:30:19 »
Aaaaa...pa taleee!  :o :o :o

Flying Casper...  ;D

kala,runo,bella

• *
Frizbi
« Odgovori #1509 : 29 Julij 2008, 19:27:55 »
 :o :o krasne fotke, se prav vidi kako psi uživajo

Katera pasma pa je bila po velikosti največja, ki ste jo videli na tekmovanju, ali pa nasplošno ( nisem še uspela vseh fotk pregledat  :-[ )

Jean

• *
Frizbi
« Odgovori #1510 : 29 Julij 2008, 19:34:44 »
Bokser, doberman, weimeraner....

Med manjsimi je bilo poleg PRT-jev tudi nekaj sheltijev, ena je bila pravi fenomen. Dobila drugo mesto v kategoriji zacetniki in tudi drugo mesto v super minidistanceu.

Pri meni v Ajdovscini trenira ena psica pasme Cane Corso--zelo dobra je.

kala,runo,bella

• *
Frizbi
« Odgovori #1511 : 29 Julij 2008, 20:14:44 »
Domino poznam in je že takrat bila navdušena nad frizbiji ko sem jo prvič videla

Mene vsak dan bolj vleče v frizbi, tako da sem skoraj 100% da pridem jeseni na tečaj  ;) , sedaj pa med tednom pregledujem DVD-je in se izobražujem. Tako da se moram samo še pravilno naučiti metati pa bo, Marško pa tak že obvlada, ko bova začela trenirati še ulove v zraku bo pa itak super, sedaj mu samo enkrat na teden vržem trikrat štirikrat ( sedaj mu že kar ratuje ulov, čeprav še ne prav natančen pri skoku jaz pa tudi ne vrže mlih pravilno  :-[ ), toliko za nagrado, ker njemu je največja nagrada če mu po delu ponudim par metov frizbija. Čist je not padu  :D

zoe

• Moderator
    • Ginny
Frizbi
« Odgovori #1512 : 31 Julij 2008, 16:54:52 »
Kako ocenjujejo freestyle nastope oziroma kakšen je pravilnik?

lp

Jean

• *
Frizbi
« Odgovori #1513 : 31 Julij 2008, 17:18:44 »
Kako ocenjujejo freestyle nastope oziroma kakšen je pravilnik?

lp

Glej tukaj:

http://www.usddn.com/freestyle.htm

Maksimalno lahko dobis 40 tock za freestyle, imas dve rundi, pomnozis vsaka po 1,5, dodas minidistance score (maksimalno 22.5 tock),in dobis koncno oceno.

Ce prides kaj v Tivoli na trening to lahko pokazem nase scoresheets (kako se rece po slovensko?) iz zadnjih tekmovanj pa ti malo bolj podrobno razlagam. Mene ne bo do 10.8 (frisbee camp pri Sabine in Marcus v severni Nemciji), potem imam namen priti 1x na teden v Tivoli.

Druge organizacije imajo malo drugacna pravila. Npr. Skyhoundz:
http://www.skyhoundz.com/freestyle.html

Za UFO pa ne vem kaj dosti. Nisem se bila na tovrstni tekmi.

Aha, zdaj ko sem obiskala Skyhoundz stran, vidim da je koncno izsla knjiga:

http://www.skyhoundz.com/

zoe

• Moderator
    • Ginny
Frizbi
« Odgovori #1514 : 31 Julij 2008, 18:22:16 »
Hvala Jean!
Upam, da bom lahko hodila v Tivoli, ampak bom videla kako mi bo časovno zneslo.

2 fotki na vrhu Krvavca ;D:

lp

culto

• *
Frizbi
« Odgovori #1515 : 31 Julij 2008, 19:06:16 »
Komaj cakam, da dodas se flipe in vaulte k programu...lahko ze zdaj pridno trenirata, Casper je dovolj zrel in dober.

Jean;Midva že pridno vadiva :). V Tivoliju se pa vidimo verjetno šele konec avgusta, ko pridemo z dopusta.

Našel sem še eno tvojo fotkico  :o:

In pa seveda naši mladi upi :D. Casper in Bora ;)

zoe; Luštni fotki. Tisti dve urici na teden bomo pa že nekako našli za trening... :P ;)

zoe

• Moderator
    • Ginny
Frizbi
« Odgovori #1516 : 31 Julij 2008, 19:31:20 »
Ta prva fotka z Jean in grizli Lyro je ful huda :o

Culto, to že, ampak je pa težko uskladiti več treningov in reševanje ima pri nama prednost.

lp

gulu

• *
  • BC Lum, RR Dali in (z)mešanka Nija
Frizbi
« Odgovori #1517 : 01 Avgust 2008, 03:13:18 »
Tudi midva (ali pa raje kar sama  ::)) se bova potudila priti v Tivoli - vsaj dokler se mi ne začne spet služba.

Jean

• *
Frizbi
« Odgovori #1518 : 01 Avgust 2008, 09:27:16 »
nekaj videoposnetkov:

http://psi.elsec.cz/album/Strom270708/

Nas Tomaz nastopa z Casperjem.

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Frizbi
« Odgovori #1519 : 01 Avgust 2008, 09:48:19 »
Kdaj pa boste spet v Tivoliju?

Drugače pa super nastop Tomaža in Casperja :D

lp

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
    • bebhinn.hostignition.com
Frizbi
« Odgovori #1520 : 01 Avgust 2008, 13:52:00 »
waaa!!!  :o :o Kok sta uživala!  :o Bravo, bravo!!  :-*

Jean

• *
Frizbi
« Odgovori #1521 : 01 Avgust 2008, 18:47:01 »
More photos:

http://sashule-foto.rajce.idnes.cz/MR_dogfrisbee_Stromovka_27.7.08/#album

V Tivoli bom zacela hoditi po 10.8. Drugi lahko ze prej!

Kaj, bo se kaksna tekma letos na slovenskih tleh? Kdo si upa organizirati? Pomoje bi bilo najbolje nekje v okolici Ljubljane. Ce je kaj interesa v KD Domzale ali KD Ljubljana, bi bilo super. Prostor je primeren pri obeh.

katiii

• *
Frizbi
« Odgovori #1522 : 02 Avgust 2008, 22:44:44 »
zivjo
jst se bom zdei lotila z mojo psicko frisbi,smo ble na dveh seminarjih,tko da osnove mam....ampak ce mi lahko eden na kratko oz v povzetku razlozi kako se lotit da ujame v zraku in dela trikce....
drugace pa ko je provala predavateljica malo delat z taro je pa bla fulll naudusena :o,in tudimeni se zdi super sport :o :D  :) :) ;D

tamara

• *
  • žakc :)
Frizbi
« Odgovori #1523 : 04 Avgust 2008, 16:55:57 »
Takole pa se midva z Žakom igrava s frizbijem - http://www.youtube.com/watch?v=GQYP3sM2DMI (http://www.youtube.com/watch?v=GQYP3sM2DMI)

Najbrž delam veliko napak, vendar se še učim  ;)

culto

• *
Frizbi
« Odgovori #1524 : 04 Avgust 2008, 19:01:04 »
  :o :o :o ampak Žak je pa res pravi talent. Koliko je pa že star? Seveda tudi tebi gre dobro, mogoče še nekaj treninga (kakšen seminar) in sta zmagala... ;)

tamara

• *
Frizbi
« Odgovori #1525 : 04 Avgust 2008, 21:26:51 »
Hvala :) Star je šele 10 mesecev. Poskušam paziti, da bi mu bolj nizke mete metala, samo mi ne uspe vedno. Imam pa namen še delati na izobraževanju, mi je frizbi prav super, Žak je pa itak čisto nor nanj 8)

cacy

• *
  • Bode, Lin, Arriel in Dreamy
    • My life...
Frizbi
« Odgovori #1526 : 05 Avgust 2008, 08:02:31 »
Evo še mene doma ;D

Meni je bilo v Pragi SUPER :o (ok, razn 2.runde distancea :'()
najboljš mi je blo pogledat našo ekipo, vsi v najlepših rdečih majicah in vsi dobre volje :o
Res smo bili super družba! Pohvala vsem ;)

Tomaž in Casper, čestitke za prvo tekmo!!! Meni sta bila najboljša :-*

Čestitke tudi vsem ostali 8) pa hvala za družbo ;D

kamy

• *
Frizbi
« Odgovori #1527 : 05 Avgust 2008, 10:18:02 »
 :o :o :o Casper in Tomaž čestitke!!! Res sta dobra, pa vidi se vama, da res oba 100% uživata ;D

cacy

• *
  • Bode, Lin, Arriel in Dreamy
    • My life...
Frizbi
« Odgovori #1528 : 06 Avgust 2008, 10:42:20 »
Tamara... šele danes sem uspela pogledat vajin filmček. Izgleda da je Žak res talent, super vama gre ;D
Vsekakor vsetujem tudi tebi treninge brez psa, za boljše mete, ampak če bosta šla tako naprej bo superca 8)
Me zanima, če se ti na frizbijih kaj pozna ugrizov? Kolikor vem imajo avstralci kar močan prijem in ti vadiš z najmanj trpežnimi frisbeeji  ;D

Katii... zanimivo, na dveh seminarjih si bila, pa osnov ne veš? Na čigavih seminarjih si pa bila to? (če smem vprašat)...

lp

tamara

• *
Frizbi
« Odgovori #1529 : 06 Avgust 2008, 12:44:01 »
Hvala cacy :)

Ja, najini frizbiji so že kar v slabem stanju. Sofflite je že kot ementaler ;) competition standard ima pa tudi že dosti lukenj. Bo treba kmalu kaj boljšega kupiti  :)