Aja pozabila sem povedati...je prislo do napake pri izracunanju rezultatov...pri razglasitvi rezultatov za Open je Jakub povedal najboljsih 10. Ko nisem slisala mojega imena sem si mislila, ok pac padla na 11. mesto iz 9. ali nekaj takega. Se vedno dober rezultat. Potem sem sla pogledat spisek in sva bili na 25. mestu!

Groza. Nisem mogla razumeti, ali je bil res tako slab najin drugi freestyle. Ampak potem sem ugotovila da je bilo tako ker so pozabili pomnoziti najin prvi freestyle x 1.5. Ko so popravili rezultat sva bili 6. Drugi freestyle je bil celo boljsji od prvega. Ceprav je ravno takrat zacel padati dez, kar Lyri ni bilo prevec vsec.

Po prvem freestyle (brez minidistancea) sva bili 5. ali 6. Ocena je sestavljena od 4ih delov (zato so 4 sodniki), posebej za Canine (pes), Player (clovek), Team (elementi kot npr. overs, vaults, multiples itn.), in Execution (delez uspesno ulovljenih frizbijev, naijina sibka tocka). Lyra je imela drugo najvisjo oceno za psa (9,7 od moznih 10 tock), za Y (9,85). Sem zelo zelo ponosna nanjo.