No, da se še jaz oglasim
Ko smo se peljali v petek tja, je bilo vreme že tako grozno (močan veter, dež, sneg..) da me je resno skrbelo koliko bomo sploh imeli od te tekme. Zato sem si soboto jaz res vzela precej za zabavo, sploh ker je bil tako močan veter (primerjamo ga lahko z burjo), ki je sicer konstantno pihal v eno smer, a to ni nič koristilo.
Vesela sem bila, da je bilo vsaj suho vreme in zraven sonček, da nismo bili mokri in blatni

SMD je bil tak kakršen je bil - kolikor je kdo imel sreče z vetrom, freestyle nastopi prav tako

Dogdartbee je pa itak zame samo za zabavo! Tako da jaz ne vidim razloga o tako velikem kritiziranju tekme, ker kljub kakšnim nesporazumom glede štartne liste in prirejenih pravil, sem se jaz zabavala in se nisem ukvarjala preveč s konkurenco

itak je bila zaradi vetra tekma res ena velika loterija! a kljub vsemu veliko ljudi igra igre na srečo - tako smo tudi mi oddigrali svojo frizbi tekmo na srečo

Nad svojim rezultatom sem ful vesela in presenečena - in s tem dobila novo zalogo energije in volje za delo! in kup novih idej!

Vožnja nazaj je potekala brezhibno, tako da še enkrat hvala vsem za družbo (Colja family, Nadja in Tamara ter pasji del družbe)