Jaz recimo, sem imela pomisleke, češ: "ali bom lahko skrbela za psa?", "bom res prevzela odgovornost in skrbela za psa?", "sem prepričana, da je to, to, kar si želim?" In dokler psa ne dobim tega ne bom vedela, vem pa, da sem si sama pri sebi odgovorila: "skrbela bom za psa po svojih najboljših močeh!" "prevzela bom ogovornost in se trudila skrbeti za psa!" "prepričana sem, da je to, to kar si želim, saj vendar si želim svojega štirinožnega najboljšega prijatelja, za katerega bom skrbela, ga bom imela rada in ga bom tudi vzdrževala!Vse po svojih najboljših močeh!" Recimo, če priznam: Ko sem imela svojo muco, ki sem jo res imela rada in je z mano preživala mnogo lepih let, sem zanjo vzorno skrbela kar pomeni: sem jo hranila, jo spustila ven na potrebo, navajena je bila sobne čistoče, negovala sem jo in skratka lepo skrbela zanjo! (Jo moram res pohvalit-ta mačka je bila res pridna, zelo inteligentna in skratka bila je taka, kot, da bi razumela vsako mojo besedo-tako bo najbrž tudi z psom!) S tem se lahko pohvalim in čimbolj zagotovim, da bom tako skrbela tudi za svojega psa.
Glede knjig...Jaz sem prebrala eno knjigo z več kot stotimi strani z naslovom Pasji mladički odkrivajo svet. Zdaj sem preko interneta zasledila še eno super knjigo in sem jo naročila tako, da pride čez približno čez en teden in vam takrat sporočim kakšna ta knjiga je!Sicer pa veliko preberem na internetu, še posebej na tem forumu, ker lahko preberem izkušnje drugih ljudi, ki imajo pse in se tako še kaj novega naučim

.
Lp, nina!
p.s: Srečno valentinovo!