Umetnik psa izstradal do smrti

Xsara · 18457

Alya

• Pesjanar
Odgovori #30 : 31 Oktober 2007, 11:56:00
Umetnik pa tak. ::)

kaskae

• *
  • Alaskan team
Odgovori #31 : 31 Oktober 2007, 12:01:10
A pa si ti tako, od koga poklicana da govoriš v imenu vseh? Veš kdo stoji za vsakim nickom in s čem se ukvarja?
napisal sem " za večino od nas ", ne pa za vse  ;)
to je FORUM in ljudje se imajo pravico POGOVARJATI in imajo pravico do RAZLIČNIH MNENJ.
In zakaj me potem napadaš  ???

Life is like a dog sled team. If you aint the lead dog, the scenery never changes. - Lewis Grizzard

~mladički Aljaški Malamut~

varja

• *
Odgovori #32 : 31 Oktober 2007, 12:04:21
saj te ne. povem svoje mnenje, a ne? sem le napisala ,da bi lahko v drugačnem tonu povedal svoje. seveda imaš pravico do svojega mnenja, kot sem tudi napisala.... če citiraš, citiraj vse.  ;)

uh, pa si me zdaj dobil.  ;)

KARMEN

• *
Odgovori #33 : 31 Oktober 2007, 14:24:09
Dobro, ta pes je poginil ali je ostal živ, če je umetnik uzjavil, da ga je odstranil in nahranil?

silver

• *
Odgovori #34 : 31 Oktober 2007, 14:31:04
Dobro, ta pes je poginil ali je ostal živ, če je umetnik uzjavil, da ga je odstranil in nahranil?

ja tudi mene to zanima  ;)

klara*

• *
Odgovori #35 : 31 Oktober 2007, 16:38:13
hM.    :-[
kaj pa temu tipu, ki naj bi bil nek kvazi umetnik, ni bilo jasno, da je kr takole pustil ubogega psa?>:(  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
me zanima, kako bi se on počutil, če bi ga jst prvezala na drog pred našo hišo in ga pustila ležat tm, da bi ga lahko vsi videli.?  >:( >:(

drugače pa ne razumem, če smo mi ˝kao˝ civilizirani, kdo sploh še lahko dopusti, da pride do česa takega!
me zanima, kje so zdaj vse tiste živalskoljubne organzacije? prav tuki bi se zdej lahko izkazale!  >:(

ne. nekaterim res ni vse jasno!  ??? ???

sm gledala slike in nemorm vrjet. da lahko sploh pride do česa takega, in potem ljudje vse to še gledajo.

na srečo so ga vsaj poškušal odpeljat, kakor sm jst slišala.

Desobediencia

• *
Odgovori #36 : 31 Oktober 2007, 17:51:29
kje so zdaj vse tiste živalskoljubne organzacije? prav tuki bi se zdej lahko izkazale!  >:(
Kaj pa naj bi po tvojem naredile?
Karmen, da ga je odstranil in nahranil (kao je dobil še neke antibiotike) je bila samo njegova prva verzija, neresnična. Pes je mrtev.
Zdaj pravi da je bil zelo bolan in bi "tam zunaj" itak umrl.

Dogo Argentino - El Mas Mejor

Nochi tlen onca no huelitli mo patlaz, xic cualmeztli mo mantica, moyolica, inic ti nemiz inahuac yeliztli.

LordMorgoth

• *
Odgovori #37 : 31 Oktober 2007, 23:23:23
eee, tudi jaz sem podpisal- 182670 Signatures Total
ne vem, kakšen človek bi lahko plačal otroku da ta lovi psa, ki ga bo potem izstradal do konca, kako sploh lahko otrok to naredi, pa tudi če ne mara živali.
Potem se pa sklicuje za umetnika, pošlje sliko na razstavo(al kaj je to bilo), potlej pa še ZMAGA........ pa kakšni ljudje so to, bolje bi bilo, da bi ga uspaval, kot pa da se je pes mučil braz hrane in vode, če bi jaz prišel mimo, bi ga lopnil v njegovo gnilo gofljo, psa pa nahranil in mu dal vodo. >:( >:( >:( >:( >:(

lajka

• *
Odgovori #38 : 01 November 2007, 14:18:48
Saj otrok ni  nič kriv saj je bol najbrž vesel če je dobil vsaj malo denarja.

silver

• *
Odgovori #39 : 01 November 2007, 14:42:58
kje pa to podpišeš  ???

Xsara

• *
Odgovori #40 : 01 November 2007, 15:24:44
kje pa to podpišeš  ???

Link do peticije je v mojem prvem postu na zacetni strani te teme.

LordMorgoth

• *
Odgovori #41 : 02 November 2007, 07:03:39
vem, da otrok ni bil nič kriv, ker mu ta 'umetnik' sploh ni povedal, kaj dela, me zelo zanima, če bi psa lovil, če bi mu tisti bedak povedal zakaj ga rabi. >:( >:(

LordMorgoth

• *
Odgovori #42 : 02 November 2007, 07:05:05
ampak bi najbrž potem ta 'umetnik' povišal plačilo, otrok bi pa kmalu začel sodelovati

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #43 : 02 November 2007, 10:53:23
Na tem mestu je brezveze obsojati otrok-a, ki je zaveden s pametjo odraslih.

Xsara

• *
Odgovori #44 : 02 November 2007, 12:22:07
Sploh v revnih drzavah, kjer so ti otroci pogosto lacni in jim prav pride vsak dolar. Itak jima verjetno ni povedal, kaj bo s psom naredil. Dejstvo pa je, da je v enih drzavah krut odnos do zivali prakticno tradicija in jih obravnavajo kot predmete - na zalost!!

mia+zar

• *
Odgovori #45 : 12 November 2007, 09:36:54
Jaz mislim, da je ta človek res huuuuuuuuuuuuuuuuuudo moten.Pa kako lahko sploh pride na tako idejo? ??? >:( ???
Kaj pa vem... Mogoče pa so mu izrezali srce, pa ga je nalepil na kako svojo 'umetnijo' , sedaj pa mu kri po žilah poganja nek motorček...
                                      >:( >:( >:( >:( >:( >:(
PODPISANO!
271.091 zbranih podpisov!

If there ever comes a day when we can't be together keep me in your heart, I'll stay there forever.
(Winnie the Pooh)

esta

• *
Odgovori #46 : 01 Januar 2008, 13:54:43
366.983 podpisov

PODPISALA!!

Tudi meni se zdi da je ta človek za v norišnico!

''In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.''

kara

• *
  • hov,hov :)
Odgovori #47 : 08 Januar 2008, 13:45:15
369816 podpisov.

podpisala!!

Ta človek ni normalen!! >:(

sue_

• *
Odgovori #48 : 17 Februar 2008, 22:25:05
S kakšno pravico si človek upa dovoliti kaj takega...človek je pošast!

Hvala za živali,da obstajao,brez njih bi bil svet še bolj krut!
Res brez komentarja,srce mi parajo take slike,ne najdem besed za take ljudi.

kara

• *
  • hov,hov :)
Odgovori #49 : 25 Februar 2008, 19:13:46
se strinjam.pa kako je lahko tak človk sploh zmagal!!! norc od norca!  >:( >:(          :(

Ancy1984

• *
  • Kira moja najvecja zvezdica :D
Odgovori #50 : 27 Februar 2008, 14:26:11
426739 Podpisana!

Tipota bi mogli tako zavezat ne pa psa...Tip je za Norisnico!!!!

Kira moja najvecja zvezdica

tanita

• *
  • Love dogs
Odgovori #51 : 12 Marec 2008, 18:28:51
Podpisala. 842086 signatures total.
In ta tip si pravi umetnik???  >:(  lepo bi ga brcnila v njegovo "umetniško" tazadnjo in njega privezala na kol brez hrane in vode, da bi ga lahko vsi videli. Ne morm vrjet, da je kdo sploh sposoben pomislit na kaj takega, kaj šele to naredit  >:(

Kako majčken in kako običajen kuža. Brez rodovnika, tudi na pogled ni ne vem kaj. Je pa bitje, polno življenja in ljubezni. (Pamela Dugdale)

Desobediencia

• *
Odgovori #52 : 13 Marec 2008, 22:37:31
No, spet se pojavljajo govorice da je omenjeni "umetnik" hotel samo dvigniti prah in provocirati javnost ter psa v resnici sploh ni mucil. Kdo bi vedel :)

Dogo Argentino - El Mas Mejor

Nochi tlen onca no huelitli mo patlaz, xic cualmeztli mo mantica, moyolica, inic ti nemiz inahuac yeliztli.

šnufi

• *
  • Janko
Odgovori #53 : 14 Marec 2008, 08:33:08
Podpisala tudi jaz: 930.088 podpisov.

Meni se to zdi absolutno prekruto, tako ne moreš opozarjati na dejstva, da psa priženeš v galerijo in ga pustiš, da umre. Bomo na lakoto v svetu tudi opozarjali tako, da bomo afriške otroke, ki so lačni, prignali v galerijo in jih gledali, kako umirajo od lakote. Potem pa bomo videli v tem še kakšen point?
Kak so pa lahko še tako bolani, da mu dajo nagrado? Za nagrado bi ga lahko poslali edino v psihiatrični oddelek.

Lp

Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali vedele, da ljudje ne mislijo (anon.)

Kasiopeia

• *
Odgovori #54 : 16 Marec 2008, 19:21:05
1022732 podpisov... Komentirala pa sploh ne bom...

mika-nelly

• Gost
Odgovori #55 : 27 Marec 2008, 20:18:52
OMG, sem podpisala

Panda

• *
Odgovori #56 : 27 Marec 2008, 21:27:32
Tega skor raj nebi vedla.

Pes poginil ali ne, trpel je lakoto, za zabavo kao mislečih bitij. Če mu je zdaj lepo ok, ampak zakaj je moral čez to. Zakaj ljudje tako radi mučijo druge??' Ljudi ali živali. Jaz že dolgo trdim, da smo ljudje najgroznejša bitja na svetu. Saj tud narava ni prizanesljiva in je velikokrat kruta, ampak ljudje se od drugih bitji razlikujemo po tem da kao mislimo? In če je to res, se take stvari nebi smele dogajat. Smo navadne egoistične "svinje" .

venera

• *
  • Šema
Odgovori #57 : 27 Marec 2008, 22:17:20
Ne morem verjet, da to lahko naredi človek. :( >:( Slike mi sploh ne grejo iz glave. Jest bi takega človeka enako kot je on psa privezala v en kot in izstradala do smrti.

Živali niso manjvredna in ne podrejena bitja, ampak so neka druga ljudstva, ki so skupaj z nami vpletena v življensko in časovno mrežo na Zemlji!
Tina & Šema

darinka

• *
  • moja Biba
Odgovori #58 : 28 Marec 2008, 10:45:22
Ne morem verjet, da to lahko naredi človek. :( >:( Slike mi sploh ne grejo iz glave. Jest bi takega človeka enako kot je on psa privezala v en kot in izstradala do smrti.

se strinjam s tabo, jaz bi naredila isto, človek kar ne more verjeti, kaj se danes vse dogaja po svetu, pa nagrada zato, halo, kazen, ne pa nagrada. Tisti folk, ki je pa to vse gledal, bi bilo pa tudi potrebno nekam poslati.
Obe s hčerko sva se tudi podpisale in upava da se kaj takega nikoli več ne ponovi

Moj Album

Moj cilj v življenju:
biti enako dober, kot moj pes misli da sem.

teja con panto

• *
Odgovori #59 : 28 Marec 2008, 11:03:49
groza...kaj bi jst nardila z njim in podobnimi...škoda besed, ker bom le še bolj jezna >:( >:( >:( >:( >:(
bi podpisala samo imam probleme, mi ne uspe in ne uspe :(

rest in peace my precious friend