kajči - bo kar malinovka, menda so se psa nahitrco znebili , punca je pa še pri hiši. Vsak dan je res v parku, kjer ji otroci ko hodijo iz šole nonstop mečejo flaše, palce ... ona pa vsa vesela, da se vsaj en z njo "ukvarja" ...
Glede na to, da sem imela pred leti z njo in njenim kompanjonom, ko je bil še živ ( NO ) večkrat samo sranje ..., naj ti povem rapgirl, da ti čisto verjamem da je lastnica ( oz. babica ki živi v hiši, lastnica je itak tamala, ki ne živi več tukaj ) tako odreagirala, ker to je pri tej hiši standard in močno dvomim, da se bo kdaj to spremenilo. Tu imajo že vrsto let pse, imeli so tudi zelo hude pse, ki so napadali od psov do ljudi, sosede ... niti v trgovino naproti folk ni več upal hoditi .....VEDNO brez nadzora, gore pritožb, prijav, postopkov .... pa je še vedno stara pesem. Ne vem ... morda bi pa zaleglo, če bi morali vsakič po psico v zonzani ...
Aja - glede bokserjev tam gori na hribu .... nekaj sem pa res že slišala okrog tega. Potem to drži ? Da ima namreč človek, ki je svoje čase služil z legli kvazi pitbulov, z njimi grdo ravnal ... zdaj pa dva bokserja ? Oba odrasla, pes baje rodovniški, psička pa čist shirana ...oba vedno frej, napadalna do vsega .... Ja pa kaj je folku ? Za njega se ve, da če ju je nabavil , ju je zgolj in samo za mladiče, in spet bodo tu legla , kao pasemska, psi pa bolani , agresivni ...
Se strinjam z drugimi, da dajte vsakič, ko ju vidite zunaj klicati policijo ... čeprav vas tud nekako štekam, da se s takim človekom ( ki je btw dober znanec policiji ) nočete "petljati" . Pa naj vsakič dobi kazen za frej pse, zanj tud dvomim da ima pse cepljene ....
Je pa res, da je nemogoče iti tkole s psom na sprehod, ko samo čakaš s katerega vogala ti bo kak podivjan pes uletel . Že pri nas " v dolini" je ogromno psov brez nadzora, mene npr. pa najbolj motijo , kar naenkrat jih je ogromno , lastniki raznih višavcev in drugih malih pasem, ki se zbirajo v mestnem parku in se imajo tako fino.

Psi na frej, se "igrajo", ponavadi jih je ene 5, 6 ... pa nobenga nič ne motijo . Kljub temu da so tam igrala, mamice z majhnimi otroci ... ampak ne vem, a ker so majhni pa lušni jim je pa kar vse dovoljeno, pa serjejo verjetn tud ne . In potem greva s kolegico mimo, vsaka svojo psico na štriku, pa začnejo en za drugim lajat v njiju, včasih se še celo kakšen zaganja prav od blizu ... ampak izpadeta najini žleht, ker sta večji in bolj grozn zgledata. Pa če bi npr. kak priletel v mojo, pa če bi se kaj zgodilo ... ja verjetn bi bla moja tista, ki je napadalna. Mislm ... narobe svet .