Ja,fora je v tem,da dokler imaš mladička,ki se hoče z vsakim igrat,ti je verjetno res vseeno ali te zelo uboga ali pa včasih malo "presliši" kaj...Ko ti bo pa zrasel v veliko odraslo mrcino,pa te ne bo nič poslušal,pa se mogoče s samci ne bo hotel več samo igrati.
Ti govorim iz lastnih izkušenj,ker se sama tudi nisem kaj prida obremenjevala z odpoklicem,ko je bila moja majhna.Je bila tako prijazna,pa z vsakim se je želela samo igrati,komaj pri štirih letih se je to spremenilo in mi je resnično žal,da je nisem ignoriranja psov učila že od malega,pa se moram sedaj bolj mučit.Pa ni zdaj napadalna do psov,ampak včasih ji pa kak ni všeč in to hitro pokaže...
Pa verjetno lastnikom(predvsem) malih psov,ne bi bilo prijetno če bi moja priletela k vsakemu,človek se pač ustraši.No,vsaj jaz se,kadar kaki velikani spuščeni laufajo naokrog...Najbolj pa me razp...ko jih spuščajo po mestnem parku,da bi jih vsaj po kakih zakotnih travnikih.Pa mi je vseeno,če so prijazni ali ne,ker jaz tega naprej ne vem in se včasih malo ustrašim.Zaradi mene so pa lahko vsi odvezani,če grejo lepo mimo in ne pridejo silit v mojo.Ne pa eni,ki pride direkt v njo,da ne vem al jo bo pojedo ali kaj...
No,tako lepo sem jo naučila ignorirat ljudi,da mi je res žal da je psov nisem prej,ker se po moje to tudi pozna,če kak pridrvi k tvojemu psu,verjetno ta mirneje odreagira kot pa tak,ki se vedno pozdravlja z drugimi.Moje so se pa itak povečini bali,ko je tako tolkla s tacami in rit sukala.Še zdaj,ko se kakega prijatelja tako razveseli,tisti kar malo mižika,ko začne moja migat...Doge pa so po mojih izkušnjah podobni divjaki...