Tudi butcev ki mislijo da dobro izgledajo ko jih pes slepa naokrog na povodcu, v bistvu pa izgledajo kot kreteni ko svicajo za njim.
Dejstvo pa je da se veliko teh psov, ko gre za branjenje lastnika ne izkazejo najbolje. Bi prej leteli strest kakega mimoidocega psa, medtem ko bi se lastnik pretepal z nekom 
No pa ravno to je to. Butci, ki so potem še ponosni, ker imajo psa iz ''pravega testa''. Game doga - ja sem razumela tisto prvo razlago - psi ki so kilerji za zabavo in ne za preživetje. Temu se v človeškem svetu lahko mirno reče sociopat/psihopat...
Pravzaprav se zaradi tega odločajo za takšne pse. Da so potem kao frajerji, ki so jih sposobni obdržat na svojih fitnes mišicah.

In pa seveda bedaki, ki si jih omislijo za lastno varnost...zraven pa pozabijo, da razvijanje karakterja takega psa do podivjane nevzgojene mrcine ni ravno pametno. Ker ne samo da bi v primeru napada na lastnika prej šel cotat mimoidočega psa, to prav pogosto počnejo, ker jih ne znajo/ ne zmorejo obdržat na vsakodnevnem sprehodu.
Sem skoraj prepričana, da bi moja pudla prej koristila pa čeprav izgleda cuf-od-mini-mačke.

Je že dokazala, da v trenutku žeparja koristno deluje kot žepni alarm.

Brez poškod in z denarnico varno v žepu.

Tapravi FRAJERJI, ki so lastniki bul psov so zame izključno tisti, ki imajo svojega psa VZGOJENEGA v kulturnega sprehajalca. Preprosto zato, ker so že v štartu kupili psa z namenom da ga vzgojijo v družinskega psa (kar je ena od boljših lastnosti teh pasem), da so nenevarni okolici pa čeprav imajo pasemsko vzrejega kilerja. Nikakor pa niso frajerji tisti, ki čakajo v kaj bo pes zrasel.
Kar se posnetka tiče...ne bom v detajle, kaj in kako je posnet (se da posnet tudi kaj bolj kulturnega in kvalitetnega) je pa naslov vse, kar drži -Psi kot orožje. Prepogosto v napačnih rokah.