Ekola, pa smo domaa!

Imeli smo se prav Super!
Ko, smo prišli k jezeru v Završn'ci, smo se vsi malo začudili, saj je bilo prejšnjič, ko smo bili tam, malo več vode!

Ampak, za plavat, je bilo pa vseeno dobro... Samo, če bi Bonie pa Flo hotle plavat, bi bilo pa tudi že to velik napredek...
Smo imeli, pa kar nekaj smešnih dogodkov, ki jih ne bom nikoli pozabila...

Eden od teh, je...
... jaz sem bila u teniskah, ker sem pozabila vzeti s sabo krokse... No in potem vržem, jaz žogo, tisto, ki je prav za v vodo, zato je bila lahka, in je šla zmeraj bolj daleč, ker je ne Bonie ne Flo nista hoteli prijeti, ker je bilo seveda malo za zaplavati... No in ginka je pa bila v kroksih... Zato je šla v vodo oz. jezero po njo, ko se je "vračala" iz jezera, je stopila v nekakšno blato, in ta blato ji je dobesedno "požru" en kroks, in ko je iskala 1. kroks ji je potegnilo še tadrugega v vodo...

in ko smo potem gledati za šlapami, ni bilo nikjer nobenega sledu o njih!

Pa še to je smešno, da so bile šlape oranžne barve!!

Danes rečemo, da gremo najprej k jezeru, potem pa v eno gostilno, kjer imajo medvede... No in tista gostilna je bila kajpadrugega kot zaprta, no se odpravimo na Bled... Ko se peljemo mimo table za Šobec, reče ati, škoda, da se prej nismo spomnili, bi šli lahko malo v šobec pogledati, ker je tudi dobro za pse... Potem pa jaz rečem, ko se že malo peljemo naprej, če bi se dalo obrniti...? No, ok, se obrnemo in gremo lepo nazaj v Šobec... Tam vidimo, da je treba plačati za cel dan 4€, ni se dalo npr.: za kakšno uro...
... gremo nazaj v avto, in spet se peljemo na Bled...
Tam, smo srečali kup ljudi, ki so govorili, kako lepi sta Bonie in Flo... Ena Angležinja, me je ustavila in vprašala če je to "bearded collie" in rekla, da ima tudi ona birdija Rosey(ne vem če sem prav napisala)...

Tako, da danes je bilo res prav luštno...

Slikice pa jutri...

Lp