Hvala, aska!
No, da povem, da je Flo dobro po sterilizaciji... Zakaj samo dobro? Mislim, da Flo misli, da je najbolj bogi kuža na svatu, ker ne sme še takooo divjati kakor ona hoče.

Bom v kratkem poslala slikco naše bolnice...
Sem pa veterinarko vprašala, o treh stvareh...

1. Flo ni imela sploh nič apetita, in en dan, kar je pojedla, je vse zbruhala... Tako, da smo ji skuhali neslan riž in ga je kar težko pojedla, ampak saj bruhala ni več... ampak se je zdaj vse zrihtalo, tako da Flo zdaj poje svoj obrok...
2. Flo šepa... Ko greva na sprehod začne šepati, in če samo malo zalaufa, začne tako šepati, da že komaj hodi. Ampak je veterinarka rekla, da ne vidi, da bi bilo kaj narobe z njeno tačko?

3. Flo trza... To pa sploh ne vem kako naj opišem... ko se vleže(ne ko že spi, samo leži in glede naokrog), začne trzati, da od zadnjega dela(stegna) jo kar že v zrak začne skoraj metati. In to gre Flo že zelo na živce saj ne more niti spati/ležati v miru... In enkrat je kar na svojo nogo začela lajati... -božica!

Ampak za to je tudi veterinarka rekla, da misli, da ni kaj hudo narobe... -upajmo!
Smo, pa imeli včeraj malo večjo nesrečo... oz. Flo jo je imela...
Vsi vemo, da, če je pes sterilizarina/kastriran/operiran... mora imeti gor ovratnik, če ni pod nadzorom...
No, mi smo imeli Flo tako... Ovratnik je imela gor, ker ni bila pod kontrolo in kar naenkrat zaslišimo cviljenje in kot nekako davljenje in ko jo gremo hitro pogledati se je Flo dušila! Spodnji del ovratnika je imela v gobčku in ni mogla dihat... Ubožica se je očitno tako napenjala, da je kar iz gobčka pritekla kri... Potem smo bili mi vsi krvavi, saj smo jo hitro začeli reševati... Potem, ko smo ji končlo dobesedno ztrgali ovratnik dol se je nekako opomogla in začela piti vodo... Jaz sem pa še Flo potem umila, ker je imela povsod kri in seveda ovratnik...
Zdaj nisem več prepričana, da je lahko z ovrtanikom na sebi Flo lahko brez nadzora...