Oglašam se vam-že spet.Še vedno nisem kupila fotoaprata.Zadnjič ko sem bila tu mi je nekdo pokazal tole:
http://www.mimovrste.com/artikel/1730247226/q=canon/digitalni-fotoaparat-canon-powershot-a590-is-polnilec-nahrbtnik
Zdaj pa več ne vem.Nekaj takega mi je všeč(če ima kdo kakšne izkušnje) ali pa kaj boljšega(naprimer si želim tudi da se lahko pod vodo slikaš).
Prosim če bi mi kdo lahko svetoval ali kaj takega.
Glede podvodnega slikanja ... dobijo se torbice oziroma nekakšne vrečke (mislim da aquapac), ne vem sicer koliko stanejo in kolikor vem, precej varne. Malo pobrskaj. Sicer je kakšno podvodno ohišje verjetno bolj zanesljivo, nimam ravno izkušenj. Toliko, da veš in da te še bolj postavim v dilemo

Glede fotoaparata se ne obremenjuj preveč. Kupi nekaj kar je zate cenovno ugodno, kar ti sede v roko (probaj prej v kakšni trgovini kje pretipat), najboljša varianta pa je, da izkusiš delovanje - sposodi si oziroma sprobaj model, ki ti je všeč, od kakšnega znanca, prijatelja itd.
Če pa to ni možno pa malo prebrskaj mimovrste, izberi fotiče, ki so cenovno ugodni, preglej statistike in podatke in potem izberi najboljšega možnega.
Drugače pa tale Canon PowerShot A590 IS ne zgleda ravno slab.