Smo šli k veterinarju, da so jo najprej pregledali, inj e ugotovil, da se še ne goni, ampak je to, da jo psi ovohavajo prvi znak, da bi se kmalu lahko začela, ker so ji vzeli bris in so izključili vnetje. Tako, da so mi zagotovili, da je vse v redu, in da ne bo nobenih težav. Potem se je pa začel tisti tahudi del, ampak ne za Sany, jest sem bila tista, ki je vse to težko prenašal.Njo so celo pohvalili, češ da tako pridnih in prijaznih kužkov je pa malo, ki ob enekciji niti ne trznejo, meni so se pa samo pokroviteljsko nasmihali, ko sem vsa zbegana tam stala in nisem hotla iti od nje.
Najhuje je pa bilo, ko sem jo prišla iskat.Sej zdej se zdim sama sebi malo ubrisana, sam takrat mi je šlo pa kr na jok

Bolj ko so mi razlagali, da je vse v redu, bolj so mi tekle solze

No ja zdej upam, da se bo vse zacelilo, kot je treba in bova šli novim dogodivščinam naproti

Glede teka se pa strinjam z Lanabelo, ker smo tudi z ostalimi psi , ki jih imamo začeli zgodaj teči, pa nismo, do sedaj opazili še nobenih problemov.To seveda ne pomeni, da se pri Sany ne bodo kasneje pojavili, vendar pa jest dvomim.Ne teče redno tako dolge proge, tisti turi sta bili bolj izjema kot običaj, greva pa dvakrat tedensko s kolesom približno 10 kilometrov, ostalo pa vse peš, vendar pa se tudi tam zelo zlaufa,če že ne drugače ji k temu pomaga eden od naših psov s katerim veselo nabirata kilometrino