Sprva sem nekatere znake po tistem ko je naš sosed zgradil zid pripisala depresiji, ker je bil čez nekaj dni čisto normalen, z tačkolino je že imel 2x problem ampak samo en dan, naslednji je bil kot da se dan prej ni nič dogajalo in sem samo mislila da je pač tačko zaležal, včeraj pa je bilo tretjič ali celo četrič nisem mamo prav razumela in lampica se je prižgala OK 2x -3x še sprejmem 4x ne, še posebaj ker se je v prvih dveh primerih zgodilo v zelo dolgem časovnem razmiku, tu pa je bil prekratek časovni interval, poleg tega pa mi je še mama obudila komaj pomirjene strahove s tem da Lars ni stari Lars, sej razume da je malce v letih, ampak se ji zdi da je vseeno preveč spremenil svoje obnašanje. Groza komaj sem se mesec dni nazaj pomirila da ga daje samo depresija ali pa melanholija, potem pa tole, čeprav moram priznati čisto nisem pozabla in ga vsak dan še vedno celega premečkam in pretipam, sicer znaka da ga boli tačka ne da (zajavka ali kaj podobnega) res pa je takrat bolj trd ko zadnje tačka pretipavam, tek ima normalen (OK zanj normalen

) smrček je vlažen
Me pa malce moti da se je karakterno spremenil, pes ki se prej ni bal neviht zdaj dobesedno dobiva napade panike

, ok tu zadaj so lahko drugi vzroki (naš sosed

), pa vendar so male spremembe, ki se mogoče obiskovalcem zmuznejo, nam ki pa z njim živimo pa so to velika odstopanja od tistega kar je bil