Thor77 jp Lars je bi-eyed (en uček pol plav pol rjav) Dlako še vedno ni zamenjal, jo počasi milimeter za milimetrom cufkamo

Lars ne šepa več občasno samo malce bolj na trdo stopi, se pa trudimo da bolj počivamo, ne skačemo ali kakorkoli drugače preveč obremenjujemo zadnjo tačko, seveda pa mu špika ne uide
Je pa moj razvajenec ugotovil da ga malce preveč pazimo in občasno zaigra takega reveža da mu lahko Hollywood kar takoj podeli oskarja za glavno vlogo
Seveda svoje privilegije dobro izkorišča

, nadira vsakogar če mislil da se mu dovolj posvetil, jaz sem vsak dan nadrta ko greva na sprehod mimo avta, po sprehodu pa se kar pred prtljažnik postavi in me zopet nadere kva si mislim a da bo on samo doma čepel

Potem smo vsakodnevno vsi po spisku nadrti ker mi bi bili zunaj na sončku on bi se pa v dnevni sončil

Pa naj mu bo trenutno dokler je "bogcen"

Je pa zato moja zbirčna rit zelo pridna pri jedi, končno smo odkrili pravo hrano tako briketirano kot uno v pločevinkah, prisegamo na brikete Arden Grange in pločevinke Almo Nature (ampak samo govedino in teletino pa še to samotisto v koščkih

)
Edino kar mi pri tej kombinaciji ni všeč je to, da njegovim zobkom ne paše preveč, pa nič hudega jih bomo pa ščetkali, samo da želodček ne štrajka

Luongo dobrodošla