Mi smo še vedno čisto v prenavljanju, pa sem že mislila da se končuje, pa konca še ni na vidiku, Lars z užitkom špila sexy vrtnarčka in kravžlja živčke predvsem moji mami ko tako zavzeto zakopuje oz. skladišči svoje kosti (če je kaka za tisti dan preveč

), seveda to počne predvsem tam kjer se ve da se tega ne sme početi, seveda smo se tega pravila do zdaj zvesto in kot pijanec plota držali, ampak za vraga mi še vedno nismo končali s prenovo in nekako nam je zgleda treba pokazati kdaj je čas da se zaključi.

Zdaj smo v pričakovanju kdaj bom jaz tresnila v eno tako skladišče z eno od mojih tačk da bom potem lahko doma počivala...

Mislim da je bil to Larsov namen že vseskozi, saj ve da se bom potem lahko njemu posvečala kolikor si bo on poželel

in seveda bo tudi prvi ki bo po možnosti na mavčni oblogi pustil svoj podpis

Poleg tega mi vsak dan ko greva na sprehod in greva mimo mojega avta nakaže da je že zdavnej čas da ga nekam peljam, se ustavi ob prtljažniku me pogleda in zagruli, seveda se mi vsi domači režijo ko pohani mački in me hecajo da mi je prav kaj pa sem ga razvadila z vozakanjem sem in tja
Na sprehodih še vedno pregledujemo vse in povsod, gremo okoli malodane vsakega drevesa najmanj 2 naokrog z obeh strani, se na kakih hribčkih ali ravnini postavimo v pozor in se razgledujemo naokoli kdo vse nas gleda

Seveda ob vsaki pohvali kak smo lepi zrastemo za dodatnih 10 cm, še malo pa bo moje pasje dete letalo po zraku .....

Torej pri nas trenutno preživljamo obdobje kravžljanja živčkov in prilizovanja domačim ko se jim postavijo lasje pokonci.