Avtor Tema: Sibirski Husky [Siberian Husky]  (Prebrano 2001730 krat)

aska

• Pravi Pesjanar
  • Spol: Ženski
  • AM Aska
Sibirski Husky [Siberian Husky]
« Odgovori #3750 : 08 September 2007, 13:08:11 »
Majchy prav posrečeni sta. Luštkan filmček :DŽiva ful uživa v agiju, a res ne bi šla z njo v kakšen klub in trenirat?
Tudi daens je bila na tekmi SH-jka Ina in kolikor sem ujela njun tek, se mi je zdelo, da jima gre prav dobro :)

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
    • http://www.majchy.com
« Odgovori #3751 : 08 September 2007, 13:12:37 »
 :D :D :D Malo pozno sem se spomnila za agility z Živo.  ::)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #3752 : 08 September 2007, 13:16:36 »
Nič ni prepopzno :)

Sammy

• Must Love Dogs
  • Pesjanar
  • Beauty and brain
    • Sammy4ever
« Odgovori #3753 : 08 September 2007, 13:56:17 »
Majchy, tole me spominja na Sammyjevo mladost, ko še nisva trenirala zares in sem bila neučakana ... smučarske palice zapičene med travo, štirje stoli in vmes dve bambusovi palici (dva preskoka), deske po tleh, prislonjene na kakšno opeko, plastičen obroč...  :-[ :P ;D

Se pa strinjam z asko, da ni nič prepozno. ;) Jaz sem nameravala čez poletje spet začet s treningi, pa ni blo nič zaradi tega šepanja. :(

malena3

• Gost
« Odgovori #3754 : 08 September 2007, 14:15:47 »
Pri nama tudi ne vem kako bo z šolo, zamudila bova vsaj 4 ure, tablete pa imava še za vsaj 1 teden, šele nato kontrola :'(

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #3755 : 08 September 2007, 14:20:35 »
malena3 pa kaj, če bosta zamudila šolo. Saj jaz sem tudi v malo šolo kasneje prišla z Asko, ko so se v bistvu že začeli prej treningi. Bosta pa potem bolj pridno delala pa bo.

malena3

• Gost
« Odgovori #3756 : 08 September 2007, 14:24:26 »
Ja Aska, upam da se nama bo izšlo, čeprav je mala šola in OS malo razlike :-\.

Drugače bova mogla počakati šele na spomlad, kar pa ni malo časa.

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #3757 : 08 September 2007, 14:36:55 »
Je razlika, samo vseeno, bosta pa potem, če se vama izide malce bolj zagrizla in se bo izšlo :)

Satin

• *
  • When wilderness calls...
« Odgovori #3758 : 09 September 2007, 22:13:59 »
Alaska hvala za pomoč, no italijansko na žalost ne znam ;) vseeno pa hvala :) Smem vprašati iz katere grške psarne boš dobila psičko ;)

Satin

• *
« Odgovori #3759 : 10 September 2007, 15:35:32 »
Majchy dej no dej, sej Lars bo tudi letos novembra upihnil svoj osmo svečko pa če bo šlo vse po sreči bova poskusila, jaz pravim da mi bo on že pokazal ko on ne bo več zato, zaenkrat pa je še poln energije, življenja, navihanosti in vragolij da bi ga kar upokojila, sicer mu občasno paše da se dela seniorja (še posebaj ko ga lenoritis piči :o :D) drugače pa me prav nagruli če mu rečem da je za v penzion :D :o :P ::)

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
« Odgovori #3760 : 11 September 2007, 13:06:25 »
Takole pa jaz hecam Živo... :D --> KLIK (http://www.youtube.com/watch?v=jFgQqsLOgjc)

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
« Odgovori #3761 : 11 September 2007, 13:19:07 »
Pa še par fotk... :P

* (http://www.moj-album.com/slike/1328469/zKv6T_3ZElZIyE61.v.jpg) (http://www.moj-album.com/slike/1328469/X6valYtMM1MJ4pg3.v.jpg) (http://www.moj-album.com/slike/1328469/fcsNzwFsdOcO2QPV.v.jpg)  (http://www.moj-album.com/slike/1328469/KZVUUSlae9oCsH8F.v.jpg) *

Alba

• *
  • I like my dog better than I like most people.
    • http://rink.moj-album.com/
« Odgovori #3762 : 11 September 2007, 13:23:20 »
Majchy hudo!!!

Satin

• *
« Odgovori #3763 : 11 September 2007, 13:27:28 »
Majchy super sta  :o :-*

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
« Odgovori #3764 : 11 September 2007, 13:38:45 »
A filmček ali fotke? :D

Tazadnja fotka je sploh superca, kajne? :P

Alba

• *
« Odgovori #3765 : 11 September 2007, 13:46:09 »
Ja filmček in v mislih sem imela zadnjo fotko ja.

malena3

• Gost
« Odgovori #3766 : 14 September 2007, 09:36:16 »
No da malo oživim temo.

Včeraj sva imela kontrolo, tako da imava še 14 dni zdravljenja, potem pa naj bi se uredilo.

Z šolo pa sva letos na žalost zaključila.

In kaj počnete kaj vi?

Satin

• *
« Odgovori #3767 : 14 September 2007, 09:56:20 »
Mi smo še vedno čisto v prenavljanju, pa sem že mislila da se končuje, pa konca še ni na vidiku, Lars z užitkom špila sexy vrtnarčka in kravžlja živčke predvsem moji mami ko tako zavzeto zakopuje oz. skladišči svoje kosti (če je kaka za tisti dan preveč :o :D), seveda to počne predvsem tam kjer se ve da se tega ne sme početi, seveda smo se tega pravila do zdaj zvesto in kot pijanec plota držali, ampak za vraga mi še vedno nismo končali s prenovo in nekako nam je zgleda treba pokazati kdaj je čas da se zaključi. :o :D ::) >:D
Zdaj smo v pričakovanju kdaj bom jaz tresnila v eno tako skladišče z eno od mojih tačk da bom potem lahko doma počivala... :D ::) >:D Mislim da je bil to Larsov namen že vseskozi, saj ve da se bom potem lahko njemu posvečala kolikor si bo on poželel :o :D :P ::) >:D in seveda bo tudi prvi ki bo po možnosti na mavčni oblogi pustil svoj podpis :D ::) >:D Poleg tega mi vsak dan ko greva na sprehod in greva mimo mojega avta nakaže da je že zdavnej čas da ga nekam peljam, se ustavi ob prtljažniku me pogleda in zagruli, seveda se mi vsi domači režijo ko pohani mački in me hecajo da mi je prav kaj pa sem ga razvadila z vozakanjem sem in tja :D >:D
Na sprehodih še vedno pregledujemo vse in povsod, gremo okoli malodane vsakega drevesa najmanj 2 naokrog z obeh strani, se na kakih hribčkih ali ravnini postavimo v pozor in se razgledujemo naokoli kdo vse nas gleda :o :D ::) >:D Seveda ob vsaki pohvali kak smo lepi zrastemo za dodatnih 10 cm, še malo pa bo moje pasje dete letalo po zraku ..... :D ::) >:D Torej pri nas trenutno preživljamo obdobje kravžljanja živčkov in prilizovanja domačim ko se jim postavijo lasje pokonci.

Alba

• *
« Odgovori #3768 : 14 September 2007, 10:14:58 »
O Malena3 res škoda, da ne morete v šolo. V končni fazi pe je seveda edino pomembno, da se Kal pozdravi.

Midve sva cel vikend hodili okoli po hribčkih in Alba je v ponedeljek doživela kar manjši šok, ko je bil spet čas za službo. Se pa tudi jaz že veselim, da je konec tedna in da jo spet kam v hribe mahnemo.
Drugače je pa našla nov prostor za ležanje in sicer na zloženih plastičnih stolih, ki smo jih dali iz terase v pesjak. Gospa komaj zbaše svojo ritko notr  :D :D.
Aja pa še nekaj mi je zelo smešno, ko jo pridem zvečer pogledat, avtomatično zlaufa v garažo, na svojo dekico in se v sekundi zvije v klopčič :). No če ji je lepše spati notr, potem naj.

malena3

• Gost
« Odgovori #3769 : 14 September 2007, 11:07:19 »
Satin in Alba, obe imata taka pestra doživetja, pa nič ne povesta. :P

Satin, bote vi zgradilo novo hišo al kako? ;D

A nisi že rekla en teden nazaj, da s krpami okoli skačeš?
Potem pa tvoj in moj sprehod zgledata podobno, edino pri nas Kal taca po lepi travci, označi vsak kot, naredi na kaki sosedovi travi še dodatno luknjo >:D (tam kje se kdo od sosedov najbolj krega se jaz delam kot da ne vidim >:D), ujame kakega voluharja, potem narediva pravo sceno za ogled z najinim lovljenjem da spusti tega voluharja itd..itd...
Ja, pa da ne pozabim, napacal se je z smolo in izgleda kot da je v nekem indijanskem plemenu.

Alba, kje pa tvoja miška drugače spi ponoči?
Potem si imela malo dopusta ali kako?

Alba

• *
« Odgovori #3770 : 14 September 2007, 11:14:39 »
Alba ima v peskaju kotlo, kjer po navadi spi. Ne vem pa kaj ji ta teden, da prav zalaufa zvečer notr. Se je Aleš norčeval, da jo morda ja ne zebe  :D :o.
Ne dopusta je bilo zelo veliko, več kot 1 mesec, ampak se je pa končal 20. avgusta :(.

A vašim še odpada dlaka? Jaz sem jo včeraj česala in ji gre še vedno veliko dlake ven. Sploh pri riti in repu. Se ji pa barva na repu spreminja. Čez poletje je imela rjavega, zdaj ratuje že prav bakrenega odtenka.

malena3

• Gost
« Odgovori #3771 : 14 September 2007, 11:25:45 »
Ja Alba, nama tudi še dlaka odpada, čeprav je kazalo kot da sve že vse prečesala.

Pri ritki mu gre še vedno veliko ven.

Midva pa imava trenutno na sebi ene 3 barve, črno, sivo, rdečo...in mi je tok smešen. :D

A tako, Albica se pripravlja na jesen in zimovanje, in vama že sedaj nakazuje kje bi rada spala. :P

Satin

• *
« Odgovori #3772 : 14 September 2007, 11:40:07 »
Malena sem tudi jaz že mislila da sem konec in sem s krpami vsa vesela naokrog letala, pa sem pozabila da bomo še belili in da bomo belili po principu mojega brata torej eno sobo najman 3 dni in zdaje zelo zelo manj veselo letam okoli s krpo, pa do moje sobe še sploh prišli nismo upam da je na sporedu to soboto ker drugače se bo meni počasi zrolaloooooo :o :D ::) >:D

Dlak mi sploh ne omenjajte, ne vem sploh če sva se celotne bivše zimske garderobe rešila, pa mislim da sva že začela počasi z menjanjem poletne ::) :-X

Barb mislim da se je Albica odločila vidva gor, ona bo mela pa pritličje čisto zase :D ;) :P >:D

cacy

• *
  • Bode, Lin, Arriel in Dreamy
    • My life...
« Odgovori #3773 : 14 September 2007, 13:19:34 »
Naš bajsi (haski) ima spet modni dodatek-ovratnik  :D
Skor vsako leto dobi izpuščaje v poletnem času oz. ko dlako menja in ga vse ibr srbi... zdej se je pa fino zgrizu, tko da nosi ovratnik, inekcijo je dobil, pa še pobril ga je vet :D izgleda res super zdej :D :D :D
Drugač mu pa nič ne manjka... le nekaj pameti :D

Satin

• *
« Odgovori #3774 : 14 September 2007, 13:27:31 »
Cacko cacko tebe pa že dolgo tukile lovim pa se nič ne oglasiš :D ;) una slikica k sta v igri SH in Bauceron prihaja iz Idrijskih koncev ;D ;) Mi je ful šponska, sem glasovala zanjo :D ;)

Upam da Drema pride kmalu k sebi in da ga tale alergija kmalu pustila pri miru. Pa kaki bajsek, dej dej .... je prav postaven pesjan, res pa je da je že dolgo od tega kar sem ga videla, moram spet mal v vaše konce prit, sicer pa bom po vsej verhetnosti v torek v vaši bližini popoldne po 16h, pa malo zajadraj vsaj z Bodeom do Kluba 300

cacy

• *
    • My life...
« Odgovori #3775 : 14 September 2007, 13:34:23 »
Drim je bajsi... ma 27.5 kg  ::) :-\ bajs  :D

Ja una slikca je iz Idrijskega konca 8) men je to najboljša slikca kar sm jih vidla od tega fotografa 8) sm tud jst za njo glasovala ;D SH je Princess, beauceronka je pa Saba... res sta luštni ;D

Joj v kluba pa ne bi s psom hodila... sm bla lani enkrat, pa je mal manjkal da me niso vn vrgl, ker je lajal Bode ::) :-\ Od takrat me klub 300 ni videl več.

malena3

• Gost
« Odgovori #3776 : 14 September 2007, 13:35:45 »
Drim je bajsi... ma 27.5 kg  ::) :-\ bajs  :D

Kok let pa ima?

cacy

• *
    • My life...
« Odgovori #3777 : 14 September 2007, 13:38:56 »
Novembra jih bo dopolnil 7  ;D

Aja, pa ker ne vem če ste opazil... na natečaju pod zaporedno številko 23 je naš Dreamy  ;D :D ;D

malena3

• Gost
« Odgovori #3778 : 14 September 2007, 13:40:23 »
Nono....poj je moj super bajsl...ima namreč 24 kg ob zadnjem tehtanju...

In skor nč noče jest. ::)

Ja Cacy vem da je, sem pomoje prva oddala glas.

Satin

• *
« Odgovori #3779 : 14 September 2007, 13:42:54 »
Jah pol je pa moj Lars tudi ma kako kilco manj kot tvoj Dream... :D :P Pa se mu sploh ne vidi, mu zelo lepo pristojijo :D :P ;) Tko da prav nič ne verjamem da je bajsek :D ;) :P

Če bo lepo vreme bomo itak zunaj, sicer pa sej imam tvojo gsm številko pa ti javim, pa boš pol vidla in ujadrala mimo, če ne se pa sam tolk ustavim pri tebi da peskote prečoham pa tebi Živjo rečem :D ;) Drugače pa Bodeu povej da une kugle so za po mizah dričat, ne pa zanj da jih bo lohka po zraku lovil :D ;) :P Mogoče mu pa kelner ni bil všeč ker se je preveč okol tebe motal :o :D :P >:D ;)