Evo Snow ni več okrogli bajsek, zarad vsega laufanja in igranja, pa redne prehrane, ob točno določeni uri, že dobiva tisto pravo linijo. Počasi bo taka kot Gal - suha in s polno kondicije (hehehe, Bajka bo spala cele noči

)
Je pa še vedno "ciganček", še vedno stalno prosi za hrano (tisto, ki jo mi jemo, ne njene), pa čeprav dobi ogromno svoje. Na jedilniku za Snow so pa vsak dan za predjed sardelce v olju in se ji že pozna, pa ni več tiste roza flikice na smrčku, ker dobi dovolj vitamina A.
Tam ko je bila pobrita se tudi že vidijo dlakice, vonj je tudi že izgubila (se je sčistila v snegu, ko se lovita, valjata in igrata z Galom). Na dan je sedaj vsaj 3 ure zunaj na snegu, na vsaj 2h dolgih sprehodih, čeprav so ponavadi trije (en zjutraj pred službo, drugi ob 3h popoldne do ene 5h in en zvečer od 8h do 9h). Vse je pa odvisno od časa, koliko ga imamo na razpolago.
Me pa zanima, kako je s slano vodo?
Namreč bila je šivana (sterilizacija) pa me zanima, če bi ji morska voda lahko kaj škodila, al še počakamo z obiskom morja. Se bo morala navadit plavat (Gal plava v morju), pa zelo veliko smo na vikendu na morju (sploh v hladnješih mesecih - poleti itak ni zanimivo, ker je preveč ljudi, pa še men je prevroče - imam rad mraz, zdejle je lih prijetno, še kakih par stopinj nižje bi bilo lahko - tam ene -10).