Avtor Tema: CACIB Maribor in CACIB Pohorje 2008 ter specialne razstave  (Prebrano 25112 krat)

McKruster

• Vzreditelj
  • *
  • Spol: Ženski
V letošnjem letu smo se potrudili in hitro pripravili vse za letošnje mariborske razstave. Tako bodo na sporedu:

CACIB Maribor, 20.9.2008
CACIB Pohorje, 21.9.2008

Specialne razstave terierjev, nemških bokserjev in zlatih prinašalcev, 20.9.2008 (popoldne, po 17h)
Specialna razstava tibetancev (v okviru CACIBA), 21.9.2008

Vsi seveda vabljeni. Prijavnica in informacije najdete na naslovu: http://www.dogshow-maribor.org/index_slo.htm (http://www.dogshow-maribor.org/index_slo.htm)

Sodnike, roke prijav in vse ostalo prav tako najdete na tem naslovu.

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
    • Zlati prinasalec Cosmo
CACIB Maribor in CACIB Pohorje 2008 ter specialne razstave
« Odgovori #1 : 15 Avgust 2008, 17:47:50 »
hej

Tole se pocasi bliza, tako da, lahko tole temo malo osvezimo  ;) Jutri je cenejsi rok za placilo, tako da ne pozabit!!

Imam pa se eno vprasanje.. Moj bo na razstavi star 24 mesecev in 3 dni. Ga moram obvezno prijavit v odprte, ali bo sel skozi se v vmesnih?  :-[ :-[

Hvala in lp..

kala,runo,bella

• *
« Odgovori #2 : 15 Avgust 2008, 22:31:40 »
Imam eno vprašanje, a se prijavnico lahko pošlje s par dnevnim zamikom, plačilo pa je opravljeno prej  :-\

Ovcka

• *
    • Zlati prinasalec Cosmo
« Odgovori #3 : 16 Avgust 2008, 00:40:40 »
Ana zadnji rok prijave je 30.08., tako da se nic ne zamujas  ;) ;)

kala,runo,bella

• *
« Odgovori #4 : 16 Avgust 2008, 07:52:10 »
Ja to vem da je rok prijave do 30 avgusta nisem pa čist ziher a je lahko plačilo opravljeno prej ( se še ne znajdem v svetu razstav  :-[  :D )

minči

• *
    • http://flying-paws.si/
« Odgovori #5 : 16 Avgust 2008, 08:15:45 »
Ja lahko je plačilo prej. Danes je zadnji rok za nižje, prijavnico pa pošlješ do 30.8.. Sem jaz to že nekajkrat naredila in ni problema.

kala,runo,bella

• *
« Odgovori #6 : 16 Avgust 2008, 08:37:14 »
Minči full hvala za odgovor  ;)
Seda jlahko mirne vesti plačam in potem v ponedeljke pošljem prijavnico

McKruster

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #7 : 16 Avgust 2008, 23:10:10 »
Mirno lahko v ponedeljek ali do konca tedna pošljete prijavnice tisti, ki ste plačali po prvem roku, to pomeni do danes.

Z 24 mesecev in 3 dnevi bo avtomatsko padel v odprte, ga program takoj vrže, tudi če ti prijaviš v vmesne.

LP.

Ovcka

• *
    • Zlati prinasalec Cosmo
« Odgovori #8 : 17 Avgust 2008, 17:13:56 »
Ok, hvala!  ;)

lejca_

• *
  • Bucko in Cosmo
    • Bucko& Cosmo
« Odgovori #9 : 17 Avgust 2008, 17:24:09 »
Na spletni strani piše zadnji rok prijave do 18.8.2008, na prijavnici pa do 16.8.2008. Kateri je pravi datum  ???

rapgirl

• *
« Odgovori #10 : 17 Avgust 2008, 17:53:14 »
Mi pridemo v sooto malo pofirbcat. Pa naše poslikat. Ovčka, glej, da se boš smejala!  ;D

Ovcka

• *
    • Zlati prinasalec Cosmo
« Odgovori #11 : 17 Avgust 2008, 17:56:48 »
rapgirl mogoce za info.. "Baje" je na specialki zlatih prinasalcev prijavljenih ze okoli 30 zlatkotov!  :o :o Tako da bo kar nekaj za videti  ;) ;) Tocno stevilko ti lahko povem, ko bojo prijave zakljucene in bom vnasala v katalog  :P

rapgirl

• *
« Odgovori #12 : 17 Avgust 2008, 17:58:52 »
30?! To je odlično! Bom očitno bila na razstavi kar skoraj celi dan. Oziroma potem grem na specialko 100 %!!!!!

McKruster

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #13 : 18 Avgust 2008, 11:20:45 »
Takole je, prejšnji teden od srede do četrtka ni delal faks in smo zato za 2 dni podaljšali prvi rok, da se nebi kdo pritoževal, da ni mogel pravočasno poslat. Sicer pa je tako nepomembno kdaj pošljete temveč kdaj plačate. No zaradi tega bomo vsa današnja plačila upoštevali še kot prvi rok, prijave pa le pošljite čimprej.

:)

lejca_

• *
  • Bucko in Cosmo
    • Bucko& Cosmo
« Odgovori #14 : 18 Avgust 2008, 12:31:28 »
Takole je, prejšnji teden od srede do četrtka ni delal faks in smo zato za 2 dni podaljšali prvi rok, da se nebi kdo pritoževal, da ni mogel pravočasno poslat. Sicer pa je tako nepomembno kdaj pošljete temveč kdaj plačate. No zaradi tega bomo vsa današnja plačila upoštevali še kot prvi rok, prijave pa le pošljite čimprej.

:)
Hvala za odgovor.

gregecc

• *
  • Spol: Moški
  • Dog lover
« Odgovori #15 : 28 Avgust 2008, 17:43:15 »
zdaj sem malo listal po prijavnici in me je nekaj zbodlo v oči..
na prijavnici piše da bi za v soboto 20.9 moral sodit Refet hadžić
na uradni strani mariborskega društva pa piše da sodi Marija Kavčič
torej ali je prišlo do zamenjave?
kdo zdaj sodi?
za nedeljo verjetno ostane branislav rajič?
aia...govorim seveda za 7 fci skupino ;D
lp grega

McKruster

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #16 : 29 Avgust 2008, 09:22:19 »
Refet Hadzic ne more sodit, ker je BIH zveza suspendirana, zato smo morali sodnika zamenjati in bo nastalo nekaj manjših dodatnih rošad še po zaključenih prijavah. Prijavnice pa so bile žal natisnjene že pred uradnim suspenzom BIH.

Ovcka

• *
    • Zlati prinasalec Cosmo
« Odgovori #17 : 29 Avgust 2008, 23:40:33 »
McKruster kdo bo pa potem zlatkote sodil? Tudi Kavciceva?

McKruster

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #18 : 31 Avgust 2008, 02:33:13 »
Ne vem še, lahko celo, da bo povabljen še kakšen sodnik. Vse je odvisno tudi od števila prijavljenih psov in posledično obremenitve posamaeznih sodnikov.

kikinka

• *
  • kikinka
« Odgovori #19 : 31 Avgust 2008, 11:15:05 »
No ker še nikoli nisem bila na Mariborski razstavi me zanima, če bo tam tudi potekal JH? Verjetno to vprašanje ne spada v to temo pa vseeno upam, da mi boste znali odgovoriti?

PS.: ali je JH oba dneva?

lp

McKruster

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #20 : 31 Avgust 2008, 15:38:14 »
Bo potekal in to oba dneva...sodnikov še nimamo določenih.

LP.

A-Tsa-Rja

• *
    • Dog & Junior Handling
« Odgovori #21 : 31 Avgust 2008, 21:26:17 »
Če smo že ravno pri JH. A SH bo tudi?  :)

nicy11

• *
  • ni lepšega kot je življenje!
« Odgovori #22 : 01 September 2008, 07:18:34 »
Dober dan!

Mene zanima samo ena stvar. Pod katerim pogojem si organizatorji CACIB-a v Mariboru dovolijo priti v Trbovlje in sprejemati prijavi, ko je rok že potekel, v nedeljo 31. avgusta 2008. Pa to še sploh ni problem, ni fer, da so pobirali prijave za 35 EUR. Recimo jaz, pa najbrž ne samo jaz, sem v petek plačala 40EUR, in to je zavajanje potrošnikov. Samo tako, da veste, narediti tako ali tako ne morem nič, mi je to lepo povedala zelo "prijazna" gospa, ki je sprejemala prijave. Dragi organizatorji razstave v Mariboru, nič ne bi rekla, da prijavnine pobirate za 40 EUR, gre se za princip in odnos, ki ga imate, sploh do nekoliko mlajših oseb. Meni so povsem brezpomenski razlogi, kot je to, da nimate dovolj prijav. Potem že niste dovolj zanimivi.
Letos naj bo, ampak nikoli več. S takšnim odnosom mene v Mariboru ne vidijo več.

Vsem v vednost

Lep pozdrav Nina

McKruster

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #23 : 01 September 2008, 09:04:01 »
Spoštovana Nina,

da se bodo V Trbovlju pobirale prijave je bilo objavljeno tudi na tem forumu. Nižja prijavnina pa se je pobirala zato, ker ob gotovinskem plačilu odpadejo bančni stroški in je z vidika ogranizatorja rezultat praktično enak, kot če dobi nakazilo in banka zaračuna svoje stroške. Zelo prijazna gospa pa je predsednica prireditvenega odbora in ona se je za takšno potezo odločila, kar se ima tudi pravico in svoje odločitve ni dolžna nobenemu obrazloževat. Sicer pa če smo že pri tem, se je enako postopalo tako lani v Lendavi kot predlani v Trbovlju. Nihče pa te ne sili, da se razstave udeležiš, na tak ali drugačen način.

Pa še nekaj drugih informacij:
SH ni predviden. Prijave se bodo za vse zamudnike sprejemale še po faksu in elektronski pošti, vendar najkasneje do srede 3.9. Prosim ne oddajajte več prijavnic po navadni pošti, ker ne bodo pravočasno.

minči

• *
    • http://flying-paws.si/
« Odgovori #24 : 01 September 2008, 09:18:26 »
A potrditve prijav ste že pošiljali?

nicy11

• *
  • ni lepšega kot je življenje!
« Odgovori #25 : 01 September 2008, 09:22:42 »
Najlepša hvala za obrazložitev McKruster, to sem tudi pričakovala od gospe predsednice odbora, ampak dobila sem nazaj zelo prijazen odgovor, ki ga raje ne bom pislala na forum. Je pa zanimivo, da si predseniki takšni in drugačni dovolijo tako podlo podajanje razlogov (kot jih je podala ona), ali pač mogoče le zato, ker mi bi lahko bila mama misli, da se lahko tako obnaša.
Hvala še enkrat McKruster, če se vse razloži kot se mora, je stvari lažje razumeti.

Lep pozdrav Nina

McKruster

• Vzreditelj
  • *
« Odgovori #26 : 01 September 2008, 09:40:21 »
Ne, potrditve prijav bodo šle ven konce tega tedna.

maser

• *
« Odgovori #27 : 01 September 2008, 19:25:25 »
Nekako čutim odgovornost da še jaz dodam malo olja na ogenj!! Strinjam se z tem kar je povedala NICY11 in bi rad malo zadevo razložil(če lahko), Da se "novači ljudi" naj pridejo na razstavo nimam nič proti ampak ne more se cena znižati ne da bi se prej to tudi javnosti sporočilo niti seveda cene zvišati !! Res je da so preko tega medija sporočili da se lahko prijavi na razstavo CACIB tudi v Trbovljah na sami CAC razstavi niso pa povedali po kakšni ceni in to je srž tele debate. Ne verjamem da imajo organizatorji bančnih stroškov pri vsaki prijavi ki je plačane preko banke ali pošte celih 5 eu stroškov (zadeva se preverja). Zadnji podatek iz NLB je da plača društvo največ 10 centov provizije od vsakega nakazila in še potem nekje 10 eu provizije tudi če ima sto in več nakazil torej pomeni da če ukalkulira društvo tudi  stroške računovodkinje še zmeraj smo svetlobna leta oddaljeni od številke 5 eu od vsakega nakazila !! Zato prosim da ne zavajate ljudi in nam lepo transparentno in pošteno povejte kako in kaj ali je to res pretežko?! Če ni bilo zadosti prijav ali se je vam tako zdelo potem bi lepo povedali sicer ste rok za prijavo tako ali tako podaljšali prav zaradi tega razloga, pa nič hudega več je razstavljavcev bolje je in stem več psov kar je itak namen vsake razstave. Kar se pa tiče te Gospe, ki je predsednica organizacijskega odbora ne bom zgubljal besed, napisal bom samo en stavek PROSIM DA SE JI ZAKONSKO PREPOVE DELATI Z LJUDMI KAJ ŠELE Z PSI in da lahko ona VELIKA predsednica prepove razstavljati psa oz razstavljalcu priti na mednarodno razstavo je pa prehuda ,potem takem najbolje da si organizira kar privat razstavo psov in določi kdo lahko pride ! Nikogar nisem hotel žaliti ampak na konec koncev mislim da  SO g. Predsednica in sodniki ter vsi ostali ki sodelujejo v logistiki in pripravi razstave zaradi NAS in naših PSOV tam ne pa mi zaradi njih in če to ni G. predsednici jasno potem se mi prav smili ! Za konec še to ; G.predsednica mi je celo ponudila da mi vrne denar in mi ni treba na razstavo (vzel bi denar ki ga je ponudila kar tam 40eu se nanovo čez pol ure prijavil za 35 eu in bi imel še za kakšeno pivo lepo vas prosim ni bil štos v % eu )jaz imam pa ta moj MARIBOR res rad in edina razstava v štajerski prestolnici bi naj potekala brez mene zagamanega štajerca ni šans !!! Upam da boste pisanje pozorno prebrali in mogoče iz tega uvideli da se fer play izsplača!  LP Maser

Person

• *
  • Spol: Moški
« Odgovori #28 : 01 September 2008, 19:35:22 »
Ejejejejej, spet organizatorska kuhinja ... gospodični se očitno splača svoj ugled pokvarit za borih 5€  :)

Sram vas bilo ...

A je tko težko igrati fair igro?

Florinca

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #29 : 01 September 2008, 19:50:06 »
da se bodo V Trbovlju pobirale prijave je bilo objavljeno tudi na tem forumu. Nižja prijavnina pa se je pobirala zato, ker ob gotovinskem plačilu odpadejo bančni stroški in je z vidika ogranizatorja rezultat praktično enak, kot če dobi nakazilo in banka zaračuna svoje stroške.

nicy11, te povsem razumem in bi bila enako ogorčena, če bi bila na tvojem mestu. Prav je, da si napisala tudi ostalim v vednost.

Dragi organizatorji!
Bančni stroški (govorim za SLO) so 0,10€! Govorim iz prve roke, ker sem blagajnik v enem društvu in za vsako vplačilo vidim koliko je provizije.  ;) Torej: beden izgovor....  Če ste že od vsega začetka vedeli, da se bo prijave zbiralo tudi v Trbovljah, bi rok za 1. cenejšo prijavo dali 31.8. in problem rešen. Ali pa pobirali v Trbovljah 40€.  Po mojem mnjenju bi morali vrniti preplačilo. Slabo reklamo ste si naredili.  :-X