Avtor Tema: CANIDAE  (Prebrano 129168 krat)

Mr_Globus

• *
  • Spol: Moški
CANIDAE
« Odgovori #150 : 22 Junij 2008, 11:52:21 »
Apollo hvala za popravek računov  :) Bom raje nehal filozofirat pa ob svojem času vzel eno hrano za Velike Pse™  ::)

sasha

• *
  • Spol: Ženski
    • Psarna Funkyland`s
CANIDAE
« Odgovori #151 : 30 Junij 2008, 08:02:31 »
Količina blata je še vedno velika, potrebo opravlja vsaj 5x dnevno, blato je mehko.

Pri nama je isto ??? :'( Do konca bova pojedli ta zakelj, potem pa bova ocitno iskali novo hrano :(

sasha

• *
    • Psarna Funkyland`s
CANIDAE
« Odgovori #152 : 04 Julij 2008, 19:52:25 »
Bi slucajno koga zanimal nakup okoli 10 kg Canidae all life stages? Samo zal niso v originalnem zaklju, ker jih hranim v torbi za hrano..
Moja ima namrec grozne vetrove po njih, tako da sva se odlocili menjati hrano..

irzi

• *
CANIDAE
« Odgovori #153 : 05 Julij 2008, 13:09:08 »
juhu :o http://www.canidae.com/new-formulas.html (http://www.canidae.com/new-formulas.html)

irzi

• *
CANIDAE
« Odgovori #154 : 06 Julij 2008, 10:02:51 »
čeprav sem pa danes že zasledila dvome ki se pojavljajo okoli tega  :-\
počakali pa videli :-[

RonRaj

• *
  • Flat coated retrievers - wet, wise and wonderful!
    • RonRaj - Flat Coated Retrievers
CANIDAE
« Odgovori #155 : 10 Julij 2008, 10:37:46 »
Če koga zanima nakup cca. 16kg hrane Canidae - Lamb & Rice naj me kontaktira. Našim puncam pač ne odgovarja, je pa hrana odprta pred cca. tednom dni v original embalaži.  Sem iz Lj., lahko se dogovorimo kjerkoli.
Lp
Jasna

FINY

• Gost
CANIDAE
« Odgovori #156 : 07 November 2008, 19:49:38 »
. Zanima me ,ali je kdo hranil mladiča nemškega ovčarja z Canidae. Morda ima kdo kakšne izkušnje s tem, kajti starejšega psa sem hranil s to hrano in se je dobro ,,izkazala,, za mladiča pa ne vem.... ;D

cacy

• *
  • Bode, Lin, Arriel in Dreamy
    • My life...
CANIDAE
« Odgovori #157 : 13 November 2008, 01:04:52 »
Upam, da tole paše sem...

Zanima me, kake izkušnje imate z novo formulo? Predvsem me zanima to od tistih, ki ste prej hranili svoje pse tudi že s canidae (po možnosti lamb&rice)...
Imajo psi kake probleme z novo formulo? Ali je še naprej vse ok? Ali enako radi jedo brikete kot prej??

Jst sm danes odprla prvi žakelj novih in moj BC (ki drugače vse poje) ni hotel vzet sploh briketa... po prepričevanju ga je vzel in potem 3x pljunil vn :-\ Šele ko je bila "konkurenca" zravn se je potrudil in pojedel.
Jst srčno upam, da se to spremeni, ker sem bila do sedaj s Canidae prezadovoljna! (do testiranja novih briketov mi pa ni)

Kake so vaše izkušnje?

hvala in lp

mi2ni3

• *
  • Pes: edini, ki te je vedno vesel ko prideš domov
CANIDAE
« Odgovori #158 : 13 November 2008, 01:13:09 »
Jaz svojega hranim s Canidae in sem ga tudi prej. Jaz ga hranim s tisto za starejše pse (žal ne vem kako se imenuje-ima nekaj zlatega gor  :-[). Jih je pa prej imel raje kot zdaj, ne vem pa če se jih ni "prenažrl" ali mu pa nova formula ne paše. Drugače težav drugih-lepo iztrebla in na sploh je vse o.k. jaz mu brikete dam in jih zagotovo čez čas poje. Je pa res, da je prej bolj planil na njih.

cacy

• *
    • My life...
CANIDAE
« Odgovori #159 : 13 November 2008, 01:21:32 »
Tud moj je imel "staro" formulo FUUUL rad, in vse je blo tipi-topi...
Pri novi formuli je tudi barva in velikost briketov drugačna :-\
Me kr malo skrbi kaj bo, če mu dejansko niso všeč :'(

Jean

• *
CANIDAE
« Odgovori #160 : 13 November 2008, 09:33:17 »
Mi smo dobili nov žakelj v nedeljo (PAWS formula), naši jo radi jejo. Nisem opazila nobene spremembe

culto

• *
CANIDAE
« Odgovori #161 : 13 November 2008, 09:51:04 »
Cacy; pred parimi dnevi sem kupil novo vrečo (lamb&rice). Jo bom zvečer odpru, pa da vidimo. Sporočim po večerji  ;)

n+n

• *
    • PISAN.si
CANIDAE
« Odgovori #162 : 13 November 2008, 10:33:53 »
Nam pa nova formula bolj odgovarja.
Pri stari smo imeli probleme, ker mu kot prvo niso bili najbolj všeč, po drugi strani je bil pa kakec čisto premehek. Pri novi je pa tako navdušenje nad briketi, da sem kar  :o ko sem mu dala testerčke... pa tudi "predelani" so lepo kompaktni.

ursika

• *
CANIDAE
« Odgovori #163 : 13 November 2008, 11:23:05 »
Mi smo iz prejšnje formule prešaltali na novo. Furmula se mi še zmeraj zdi super in kuža jo ima zelo rad. Kljub temu, da so bili nekatri skeptični glede nove sestave hrane, nismo opazili nobenih sprememb. Pravzaprav se mi zdi, da ima pesjanko sedaj še bolj kompaktne kakce. Sem pa jaz pred kratkim(po nasvetu od irzi-hvala) začela vsak dan dodajat med brikete kakšno presenečenje. Recimo košček(res majhen)sirčka, klobasice, vodo,... Ponavadi mu dam na brikete še en špric lososovega olja. Zdaj ko ga vsak dan čaka med briketi presenečenje je še bolj navdušen in vsako jutro lomi repek od veselja.  ;D

culto

• *
CANIDAE
« Odgovori #164 : 13 November 2008, 19:26:22 »
Zanima me, kake izkušnje imate z novo formulo? Predvsem me zanima to od tistih, ki ste prej hranili svoje pse tudi že s canidae (po možnosti lamb&rice)...
Imajo psi kake probleme z novo formulo? Ali je še naprej vse ok? Ali enako radi jedo brikete kot prej??

Evo sprobano :). Dobrih 200g nove Canidae lamb&rice z nekaj probiotičnega jogurta je casper pojedel v 1 minuti in 45 sekund, skratka, ni razlike  ;)

aris

• *
CANIDAE
« Odgovori #165 : 13 November 2008, 20:47:16 »
 Prosim, povejte, tisti, ki ste na Canidae spremenjeni formuli lamb& rice za občutljivo kožo, ali imate kakšne probleme?. Mi jih imamo in sicer ,po vsej verjetnosti zaradi graha, ki je stročnica, naš pa je alergičen na fižol (dokazano). Ima izpuščaje na zadnji desni tački, grize se in liže, kljub ovratniku. Jutri moramo k vetu. Za ponoret, ker mu je stara formula krasno ustrezala, bil je zdrav in zadovoljen.Spet moramo na Hill"sa, čeprav ima potem občasno redkejši iztrebek.Vesela bom vaših izkušenj!    Hojka

cacy

• *
    • My life...
CANIDAE
« Odgovori #166 : 14 November 2008, 20:27:36 »
No moj se je očitno odloču da ne bo več jedu Canidae :'( :'(
Ne starih briketov (kar jih imava in mešava k novim), kaj šele novih ne :'( :'( :'(

In zdej ne vem kaj narest. Stara Canidae mu je res odgovarjala fuuul :'(
Sm izredno žalostna, da so spremenil formulo :'(

lp

culto

• *
CANIDAE
« Odgovori #167 : 14 November 2008, 21:44:16 »
Cacy, kaj če bi poizkusila Taste of the wild...seveda ne ti, pač pa Bode ;).  Kar nekaj jih poznam, ki uporabljajo to hrano in so zelo zadovoljni. Casperju za enkrat Canidae odgovarja. V nasprotnem primiru bi prav gotovo probala tudi Taste of the wild.

cacy

• *
    • My life...
CANIDAE
« Odgovori #168 : 14 November 2008, 21:47:58 »
Ubistvu zdele bom par dni na ProPlan Losos (k ga mam tud doma za drugedva...) pa bom vidla kako bo. Je ga kr z veseljem. Drugače so prvi briketi na spisku za probat Eagle Pack... Pol bom pa naprej razmišlala kaj in kako ::)
Polhn kufr mam že teh briketov in testiranja >:(

kaskae

• *
  • Alaskan team
    • Alaskan Team
CANIDAE
« Odgovori #169 : 15 November 2008, 18:13:01 »
najbrž so se pri Canidae odločili za kake poceni kitajske sestavine  >:D

Jamsi

• *
CANIDAE
« Odgovori #170 : 19 November 2008, 15:44:34 »
Živjo! Jst sem pa mojmu dala za probat par briketov Canidae (tester) vendar so ful majhni in jih je kar goltov. A so vsi okusi iste velikosti? Ker bi mu namreč ful rada dala najboljšo hrano. Sedaj je na AG.

Lep dan z vašimi kužki  :P

kaskae

• *
  • Alaskan team
    • Alaskan Team
CANIDAE
« Odgovori #171 : 19 November 2008, 20:59:51 »
Živjo! Jst sem pa mojmu dala za probat par briketov Canidae (tester) vendar so ful majhni in jih je kar goltov. A so vsi okusi iste velikosti? Ker bi mu namreč ful rada dala najboljšo hrano. Sedaj je na AG.

Moj nasvet je ostani na AG, ker se Canidae ne more primerjat z njim, preverjeno na mojih psih  ;)

ursika

• *
CANIDAE
« Odgovori #172 : 19 November 2008, 21:33:19 »
kaskae: a lahko malo utemeljiš tvojo izjavo o primerjavi med AG in Canidae? Nekateri ne verjamemo kar tako nečemu za lase privlečenemu. Nam je pa(vsaj upam) vsem jasno, da nekaterim bolj ustreza ena hrana, spet drugim druga. In če tvojim psom ne ustreza to še ne pomeni, da je šrot.  Bi lahko jaz ravno tako napisala: AG je zanič. Preverjeno na mojem psu... ::)

Jamsi

• *
CANIDAE
« Odgovori #173 : 19 November 2008, 22:50:42 »
Moj nasvet je ostani na AG, ker se Canidae ne more primerjat z njim, preverjeno na mojih psih  ;)
To mi je jasno, da je nekaterim psom bolj ustreza določena hrana, nekaterim pa ne. Me pa zanima kakšne izkušnje imaš s hrano Canidae. A je blo preveč kakcev, ali kaj? 

MajaO

• *
CANIDAE
« Odgovori #174 : 19 November 2008, 23:21:42 »
hello,

jaz ima svojega že nekaj časa na canidae za seniorje (star je 7 let z normalno aktivnostjo). tudi menjavo formule smo preživeli. kakci so popolnoma normalni in tudi ni jih več kot pri drugi hrani.
canidae platinum mi je všeč tudi oz. predvsem zaradi majhne vsebnosti maščob, tako da lahko dam svojemu psu vsaj normalno dozo (zaradi poškodbe noge zelo pazimo na idealno težo). po eni strani imam srečo, da pesjanar ne poje veliko, ker drugače bi bila primorana iskati kakšno cenejšo varianto....sicer pa boš za gotovo vedela samo, če probaš kako bo odgovarjala tvojemu pesjanarju.

lp

maja

cacy

• *
    • My life...
CANIDAE
« Odgovori #175 : 19 November 2008, 23:36:38 »
No jst sm čisto obupala nad novo Canidae, nažalost :'( Ne gre drugače... :'(
Tako da imam že naročeno novo znamko in upam da kmalu najdem spet hrano ki bo ustrezala mojemu psu :'(

mi2ni3

• *
  • Pes: edini, ki te je vedno vesel ko prideš domov
CANIDAE
« Odgovori #176 : 20 November 2008, 09:42:46 »
Moj se je pa odločil, da mu nova formula paše. Pa mu na začetku ni, zdaj pa jo takoj poje (seveda ni briketov čez konzervo pa vendar vse poje). Tako, da ostajam na Canidae. Cacy katero si pa zdaj naročila? Baje je Taste of the wild res fajn. Če se Nik slučajno odloči, da mu Canidae ne paše, sigurno sprobava Taste of the wild.

Živa

• *
  • Živa & Grom
    • Moji psi
CANIDAE
« Odgovori #177 : 20 November 2008, 10:12:04 »
najbrž so se pri Canidae odločili za kake poceni kitajske sestavine  >:D
Eni očitno nimajo boljšega dela, kot da malo obrekujejo in delajo škodo ::).

Kvaliteta naj bi ostal na istem nivoju, kot pred spremembami in tudi viri sestavin so ostali isti (ameriški). Menda pa je vsakemo jasno, da če psu ne pašejo stročnice, mu tudi najkvalitetnejši grah ne bo odgovarjal. In če je pes alergičen na gluten, mu tudi najkvalitetnejši ječmen ne bo dobro del.

Tudi mene je skrbelo, kako bodo naši psi (med drugim tudi dva alergika) prenesli spremembe. Na srečo so prenesli zelo dobro. Naš izbirčen in suh kot glista Grom ima celo rajši novo formulo. Zna pa se zgoditi (in se očitno že dogaja), da nekateri občutljivi psi teh sprememb ne bodo tolerirali. Žal.

Jean

• *
CANIDAE
« Odgovori #178 : 20 November 2008, 10:27:16 »
Oli in Lyra jo jesta z veseljem, in ne kažeta nobenih slabih reakcij na novo formulo.

Alba

• *
  • I like my dog better than I like most people.
    • http://rink.moj-album.com/
CANIDAE
« Odgovori #179 : 20 November 2008, 10:33:21 »
Cacy Bode je zadnjič od mene z veseljem vzel in pohrustal Forza10 jelenčka. Samo za info.