Avtor Tema: Divje živali kot ljubljenčki  (Prebrano 15498 krat)

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Spol: Ženski
Re: Divje živali kot ljubljenčki
« Odgovori #30 : 20 November 2005, 12:15:52 »
ja točno tako..

KamI

• *
  • ..it's nice to come home to a warm cat.
Re: Divje živali kot ljubljenčki
« Odgovori #31 : 20 November 2005, 14:11:56 »
Je pa meni zanimivo bilo tudi v Veroni v safariju.Tam je bolje to,da so živali spuščene (razen tigri in levi imajo takšne velike ograde)...vseno bolje kot ZOO :-\

Parco natura viva slučajno  ??? , tja sem se jaz tud odpravljala, samo potem nismo šli... :-\ ;)

Leaaa

• *
Divje živali kot ljubljenčki
« Odgovori #32 : 28 December 2009, 10:08:10 »
levi gepardi in leopardi...groza!!!!!!! ljubljanski zoo je ena velika polomija!! tolk placa majo še pa ne morjo vsaj tolk kot tigrom vsaki prostora nuditi!!! ne hodim v ljubljanski zoo ker je izguba časa! najrajš bi jih tožila zaradi mučenja živali. pa še tista divja mačka al karkoli že je.. pa zmeraj je hodila po tisti veji gor pa dol.. že odkar je tam.. to je znak živčnosti in pomanjkanja prostora ter ostalih dejavnikov.. res mučijo živali

čara

• *
  • Obožujem pse!
« Odgovori #33 : 28 December 2009, 11:21:55 »
Divje živali sodijo samo v naravo ali pa rezrevate, ki pomagajo preiveti ogroženim vrstam. Sicer pa razni cirkusi, živlaski vrtovi, to ni primeren kraj. Se kdo vpraša zakaj pride do nesreč?

airedale10

• *
« Odgovori #34 : 21 Januar 2010, 16:55:32 »
Jaz sem bila lani 2 dni v zoo-ju spali smo v šotorih.Uekatere imajo velike ;D ograde drugi pa majhne :'(.Jaz sem tuširala slonico, hranila medvede ko so bili zaprti ipd.

lp.Rebeka

Tashaa

• *
« Odgovori #35 : 06 Julij 2010, 19:36:48 »
Zdravo

Zanima me, če mi mogoče lahko kdo od vas pomaga.

Rada bi namreč izpolnila željo prijatelju, ki si bolj kot vse na svetu želi videti geparda. Kolikor sem na tekočem, ga v ljubljanskem živalskem vrtu nimajo.
Zato sem po naključju (ob brskanju po internetu) zasledila par objav o tem, da celo obstajajo družine (ali družina) v Sloveniji, ki naj bi to žival imela doma.
Zaenkrat nisem uspela izvedeti nič več kot to, da so živeli nekje v okolici Celja (Drešinja vas) in da so bili celo predstavljeni v eni od revij. (fant, ki mi je to povedal, ne ve točno katera revija je to bila, ampak se mu zdi, da mogoče Moj pes, ali moj dom, ali nekaj podobnega). Žal se nič več od tega ne spomni, zato sem sklenila povprašati še na par drugih forumih, če se kdo od vas mogoče spomni te družine.

Za vsako informacijo vam bom hvaležna.

LP
Nataša

maja01

• zverinica ;-)
  • Pesjanar
« Odgovori #36 : 07 Julij 2010, 13:11:29 »
Glede tega ti ne morem pomagati, jih imajo pa v dunajskem zivalskm vrtu.