Tega flisa zanjo sigurno nimamo več v pravi številki. Imamo pa Pro Flis overall. Potrebuje pa enako velikost kot Rumba - 551 mislim da sta po konstrukciji precej podobni, Zara je mogoče na malenkost daljših tačkah.
Pro flis - http://www.pasji.net/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=6_31&products_id=614
Hvala! Sem takoj zatem, ko sem vprašala, tudi sama pogruntala, da imate ta flis le še v manjših številkah.
V bistvu sem si zamislila tako, da za v dež, sneg, blato in podobno bi ji dala gor pro Overall plašček (saj ni nič podložen, ne?), ker dokler je v gibanju in nori okoli mislim, da bi ji bilo v flisu vroče. Pa glede na to da plašček ne premoči in ne bo nič mokra mislim, da je tudi zebsti nebi smelo. Flis sem mislila kupiti le za takrat, če smo kje zunaj in pes ne nori okoli, se mi zdi, da bi bilo dobro, da jo malo oblečem, da se ne ohladi. In prvi mi je bil všeč ravno zaradi tega ker je v primerjavi s pro verzijo bolj enostaven, ker po pravici povedano ne vem, kako bo Zara sploh sprejela oblačenje in če se bo obneslo.

Saj vem, kompliciram