Avtor Tema: HURTTA Collection  (Prebrano 566241 krat)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Spol: Ženski
  • Cloto
    • Jaz sem najbolj pasji del mojega psa!
HURTTA Collection
« Odgovori #630 : 29 December 2008, 15:09:42 »
O.k. Zdaj sem za Gala naročila 301. Upam, da ga bom našla notri v plašku in da se ne bo samo plašček brez Gala sprehajal okoli. :)

Samo sem gledala in ima 301 manjši obseg prsnega koša in manjši obseg vratu pa še krajše tace. Torej bi mu moral biti celo bolj prav, a ne?

Ja samo moraš gledat še dolžino hrbta. Ampak velja kot prej, če boš dobro plašček "fiksirala" na vratu je lahko tudi kakšen cm daljši pa bo ok.

Bosta jutri videla, če ne bo ok se pa slišimo ;)

Sašenka

• *
HURTTA Collection
« Odgovori #631 : 30 December 2008, 17:24:31 »
Smo dobili. Overalli so prekrasni ampak mojim res totalno preveliki. 321 itak ne pride za nobenega v poštev, 301 bi bila za Luxa po dolžini hrbta uredu, ampak to je tako široko da se nikokor ne da zregulirat da bi bilo uredu in da bi bil lulček zunaj pa še zadnje tace so čist predolge. No Gal se pa itak v 301 izgubi. Sem gledala, če bi šla 252 za Gala ampak je še širša in tudi tace so daljše. Obema so tudi tisti patenti spodaj na tacah preveliki in tace uhajajo ven.

Zdaj a je možno to za kakšen plašček zamenjat, ker teli kombinezončki jima po merah res ne ustrezajo?

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
HURTTA Collection
« Odgovori #632 : 30 December 2008, 17:31:30 »
Smo dobili. Overalli so prekrasni ampak mojim res totalno preveliki. 321 itak ne pride za nobenega v poštev, 301 bi bila za Luxa po dolžini hrbta uredu, ampak to je tako široko da se nikokor ne da zregulirat da bi bilo uredu in da bi bil lulček zunaj pa še zadnje tace so čist predolge. No Gal se pa itak v 301 izgubi. Sem gledala, če bi šla 252 za Gala ampak je še širša in tudi tace so daljše. Obema so tudi tisti patenti spodaj na tacah preveliki in tace uhajajo ven.

Zdaj a je možno to za kakšen plašček zamenjat, ker teli kombinezončki jima po merah res ne ustrezajo?

O potem imaš pa res "miniaturce". Škoda. Ja piši na mail [email protected] kaj bi želela pa se bosta s Črtom zmenila.

Lp, nina

Sašenka

• *
HURTTA Collection
« Odgovori #633 : 30 December 2008, 19:54:27 »
Gal je s 1,75 kg res miniaturec. Lux pa niti ni tak miniaturec ampak sta pa oba res suhca. Meni je tudi škoda, ker so overalli res res lepi in bi točno nekaj takega potrebovala tudi zaradi dlake.

A dolžnina zimskih plaščkev je merjena celotna dolžina z ovratnikom vred ali brez ovratnika?

Sašenka

• *
HURTTA Collection
« Odgovori #634 : 30 December 2008, 20:06:21 »
Aja še to, a tisti pašček za zapenjanje na hrbtu se da regulirat?

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
HURTTA Collection
« Odgovori #635 : 30 December 2008, 20:10:32 »
Dolžina je brez ovratnika. Regulirat se da ampak full veliko maneverskega prostora ni.

Sašenka

• *
HURTTA Collection
« Odgovori #636 : 30 December 2008, 20:17:17 »
A misliš, da bi bila 27 za Gala in 30 za Luxa uredu? Ker 301 overall je Luxu po dolžini kar uredu. Gal pa krajšega od 27 po moje ne more imeti. Skrbi me samo, da ne bosta preširoka.

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
HURTTA Collection
« Odgovori #637 : 30 December 2008, 20:20:54 »
A misliš, da bi bila 27 za Gala in 30 za Luxa uredu? Ker 301 overall je Luxu po dolžini kar uredu. Gal pa krajšega od 27 po moje ne more imeti. Skrbi me samo, da ne bosta preširoka.

Glede na to, da si iz Lj. Najbolje da se zmeniš s Črtom kaj bi rada imela in če je, da ti ko bo naslednjič v Lj. prinese in bosta probala kaj bi bilo tvojima dvema najbolj ok. Zgleda je pri takih malih suhcih res težje se odločit, brez da bi prej sprobala.

Sašenka

• *
HURTTA Collection
« Odgovori #638 : 30 December 2008, 20:30:44 »
Zmenjeno. :)
Samo ne mi prodat zimskih plaščkov polar (rdeče-bež-črna) 27 in 30, ker po moje kaj drugega itak ne pride v poštev.

Sorry ker toliko težim.

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
HURTTA Collection
« Odgovori #639 : 30 December 2008, 20:34:17 »
Zmenjeno. :)
Samo ne mi prodat zimskih plaščkov polar (rdeče-bež-črna) 27 in 30, ker po moje kaj drugega itak ne pride v poštev.

Sorry ker toliko težim.

Saj na pamet ne vem če so, za to pa pravim da je najbolje da pišeš Črtu na mail, pa ti bo preveril in sporočil kaj je in kako se bosta zmenila za probo.  ;)

Lp, nina

Sašenka

• *
HURTTA Collection
« Odgovori #640 : 31 December 2008, 09:52:47 »
Ninci, sem pisala Črtu na ZS, ker ne morem pošiljati mailov, ker mi mail ne dela. Upam, da je uredu.

LP, Saša

Ch

• *
HURTTA Collection
« Odgovori #641 : 31 December 2008, 10:01:56 »
Ninci, Črt, a povodcev za sled pa ne boste več imeli? Najbrž bomo v januarju naročili plaščke, pa bi nujno rabili še en dolg povodec za divjanja  ::).

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
HURTTA Collection
« Odgovori #642 : 31 December 2008, 10:41:31 »
Ninci, Črt, a povodcev za sled pa ne boste več imeli? Najbrž bomo v januarju naročili plaščke, pa bi nujno rabili še en dolg povodec za divjanja  ::).

Damo delat po naročilu. Traja pa kakšen teden, da je narejeno. Odvisno od želj stranke po dolžini, širini, barvi...  ;)

Sašenka bom ga opozorila, da ga nekaj čaka na zs.  ;)

Ch

• *
HURTTA Collection
« Odgovori #643 : 31 December 2008, 11:18:59 »
Odvisno od želj stranke po dolžini, širini, barvi...  ;)
Super  :)! Bomo sporočili.

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
HURTTA Collection
« Odgovori #644 : 02 Januar 2009, 16:16:22 »
Ojla!

Mene pa zanima, če bosta v prihodnosti kaj naročala tele ovratnice (+povodce) v modri barvi... :)

In če ne... če kdo ve kako je z naročanjem iz te spletne trgovine? :) http://www.topdoghundeshop.de/index.html (http://www.topdoghundeshop.de/index.html)
Poštnina... itd... ;)

n+n

• *
    • PISAN.si
HURTTA Collection
« Odgovori #645 : 02 Januar 2009, 17:18:55 »
Nisem še naročala, sem pa našla tole :)

Auslandsversand Zone 2
Paketdienst unserer Wahl (DPD, DHL oder UPS)

* Czech Rpublic, France, Hungary, Italy, Poland, Slovakia, Slovenia, Schweiz, United Kingdom
      Die Berechnung erfolgt basierend auf dem Gesamtgewicht
      Bis   Kosten
      5,00 kg   17,00 €
      10,00 kg   22,00 €
      20,00 kg   32,00 €

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
HURTTA Collection
« Odgovori #646 : 02 Januar 2009, 17:57:23 »
Hvala za odgovor! :-* :)

Sicer pa malo gledam cene in sem opazila, da je na Pasji.Net cenejša oprema od Hurtte... :)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
HURTTA Collection
« Odgovori #647 : 02 Januar 2009, 19:54:31 »
Vsa PRO kolekcija bo. Delamo na tem, da bo čim prej. Realno ovratnice, povodci in oprsnice v cca. 1 mesecu. Upam.

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
HURTTA Collection
« Odgovori #648 : 02 Januar 2009, 19:55:58 »
O Nina supeeer.... :o :o :) Komaj čakam! ;D
Hvala za odgovor! :-*

sonce

• *
HURTTA Collection
« Odgovori #649 : 03 Januar 2009, 10:06:58 »
Damo delat po naročilu. Traja pa kakšen teden, da je narejeno. Odvisno od želj stranke po dolžini, širini, barvi...  ;)

Ker je ravno tukaj omenjeno ... Se da pri slednih povodcih tudi izbirati velikost karabina? Kar sem jih do sedaj gledala, se mi zdijo vsi karabini preveliki in težki za Rori. Sicer uporabljava en 10m povodec, pa bi rada 15m z manjšim karabinom.

sonce

• *
HURTTA Collection
« Odgovori #650 : 03 Januar 2009, 10:09:40 »
Še slikca (s Hurtta oprsnico, da ne boste rekli, da smetimo temo s slednimi povodci ;))

n+n

• *
    • PISAN.si
HURTTA Collection
« Odgovori #651 : 03 Januar 2009, 10:57:45 »
Ker je ravno tukaj omenjeno ... Se da pri slednih povodcih tudi izbirati velikost karabina? Kar sem jih do sedaj gledala, se mi zdijo vsi karabini preveliki in težki za Rori. Sicer uporabljava en 10m povodec, pa bi rada 15m z manjšim karabinom.
Zakaj pa enostavno ne kupiš 15m vrvice in nanjo privežeš manjši karabin? Jaz imam narejeno takole (http://www.shrani.si/f/3v/Jw/1FsRXBUF/dsc0179.jpg) in se mi v dobrih 4 mesecih zadeva še ni odvozljala :) (jaz sem se za tole odločila, ker sem kot prvo iskala vrvico, ki se ne napije vode, kot drugo sem pa hotela tak karabin, kot je tukaj) :)

lp nina

Hunda

• *
HURTTA Collection
« Odgovori #652 : 04 Januar 2009, 18:32:21 »
Mi pa veselo uporabljamo plašček, npr. na turnem smučanju kjer je zeloooo mraz  8) 8)

Res je zakon tale plašček! Še moji mami je ful všeč in mi velikokrt reče, da je bil to dober nakup. Če je njej všeč, bo res nekaj na temu.. Je bolj zbirčne sorte  ;) ;)

Lp

maja72

• Gost
HURTTA Collection
« Odgovori #653 : 04 Januar 2009, 21:11:16 »
Pa še dve moji reklamni hepi psa s Hurttino Y-oprsnico  ;)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
HURTTA Collection
« Odgovori #654 : 04 Januar 2009, 22:46:02 »
sonce ja glede na to, da dela povodce za majhne in velike pse ima tudi temu primerne karabine in se če so karabinčki na zalogi, da zmenit da da gor majhnega. Drugače je pa tale varianta od n+n tudi fajn.

Hunda ... pa ne samo plašček tudi ovratnico vidim :P
maja72 pri vas je pa na prvi slikci "malo" pihalo :D

irzi

• *
HURTTA Collection
« Odgovori #655 : 05 Januar 2009, 09:55:44 »
nee, na prvi slikici  salutira :D

Hunda

• *
HURTTA Collection
« Odgovori #656 : 05 Januar 2009, 23:32:09 »
Ja, moja je res kot iz Hurtta kataloga  8) 8)

lp

Živa

• *
  • Živa & Grom
    • Moji psi
HURTTA Collection
« Odgovori #657 : 07 Januar 2009, 09:06:36 »
Živa je zadovoljna s hurttinim flisom ;D:

http://www.youtube.com/watch?v=7mk6UY5ScMc (http://www.youtube.com/watch?v=7mk6UY5ScMc)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
HURTTA Collection
« Odgovori #658 : 09 Januar 2009, 10:04:11 »
Živa je zadovoljna s hurttinim flisom ;D:

http://www.youtube.com/watch?v=7mk6UY5ScMc (http://www.youtube.com/watch?v=7mk6UY5ScMc)

Uživačka 8) Zgleda čisto druga kot pri nas, ko je morala flis probat :D

Drugače pa za Taj in ostale, ki čakate PRO -  ovratnice, povodci in Y oprsnice so že na poti. Računamo da bodo do konca prihodnjega tedna v Slo. Če kaj ne pride vmes seveda.

Lp, nina

*sara*

• *
    • Golden handling
HURTTA Collection
« Odgovori #659 : 09 Januar 2009, 13:37:04 »
Uživačka 8) Zgleda čisto druga kot pri nas, ko je morala flis probat :D

Drugače pa za Taj in ostale, ki čakate PRO -  ovratnice, povodci in Y oprsnice so že na poti. Računamo da bodo do konca prihodnjega tedna v Slo. Če kaj ne pride vmes seveda.

Lp, nina

Am..kej to pomeni da bodo že na lj razstavi  :o?