Avtor Tema: EMA 2008  (Prebrano 6099 krat)

MopSaška

• *
  • Spol: Ženski
  • I love pugs:)
EMA 2008
« : 01 Februar 2008, 21:58:01 »
EMA 2008

Zanima me če ste si ogledali prvi predizbor EMA 2008. Kakšne so se vam zdele pesmi? Meni je bila zelo všeč skupina Langa :). Kaj pa vi mislite o EMI?

Lp,MS

ABBY LABRADOR

• *
EMA 2008
« Odgovori #1 : 07 Februar 2008, 19:55:37 »
ja meni je bilo zelo všeč. Pri Stereotipih je pa na sintisajzer igral naš učitelj za glasbo ;D :P

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
    • BuldogBalu
EMA 2008
« Odgovori #2 : 07 Februar 2008, 20:17:50 »
Ma super so ble...meni ni tako slaba Rebeka Dremelj, pa naši "cigani" tudi niso bli slabi,bi rajši njim dala zmago..saj ne-->srbi+cigani= <3

Alya

• Pesjanar
EMA 2008
« Odgovori #3 : 07 Februar 2008, 21:53:17 »
Men so ble bedne pesmi. ::)

jenny3

• *
    • psarna Rozalia's
EMA 2008
« Odgovori #4 : 07 Februar 2008, 22:02:38 »
Mah, jaz se ob gledanju eme sramujem da sem slovenka. Pol pesmi je blo 'kr enih', tako nekvalitetne pesmi in vse... vsako leto slabše. potem bi pa na emo poslali nekoga z 'južno' melodijo? a nismo iz slovenije, oz a se na nadaljnem tekmovanju ne predstavlja Slovenijo, kot celotno državo?

mislim jaz sem gledala samo superfinale in mi je vse skupaj brezveze. Na eurosongu se pa pesmi ne izbira po kvaliteti, ampak so zraven tudi vse mogoče politične spletke. brezveze.

lp (pa upam, da kdo ne bo tega narobe razumel)

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
EMA 2008
« Odgovori #5 : 07 Februar 2008, 22:12:21 »
Men je čist prou da je Rebeka zmagala...bi blo grozno da bi kdo drug :-\ Mi sploh niso bli všeč...Rebeka ma pa vsaj dober glas :)

Alya

• Pesjanar
EMA 2008
« Odgovori #6 : 08 Februar 2008, 09:23:32 »
Mah, jaz se ob gledanju eme sramujem da sem slovenka. Pol pesmi je blo 'kr enih', tako nekvalitetne pesmi in vse... vsako leto slabše. potem bi pa na emo poslali nekoga z 'južno' melodijo? a nismo iz slovenije, oz a se na nadaljnem tekmovanju ne predstavlja Slovenijo, kot celotno državo?

mislim jaz sem gledala samo superfinale in mi je vse skupaj brezveze. Na eurosongu se pa pesmi ne izbira po kvaliteti, ampak so zraven tudi vse mogoče politične spletke. brezveze.

Se podpišem.

pupa t.

• *
    • The Other Side
EMA 2008
« Odgovori #7 : 08 Februar 2008, 09:26:20 »

Pod tole se pa podpišem!

Lp, Nina & Topla

Jinx

• Vzreditelj
  • *
  • Erendira Chihuahuas
    • Erendira Chihuahuas
EMA 2008
« Odgovori #8 : 08 Februar 2008, 09:58:22 »
Vsako leto je slabše :-X

*sara*

• *
    • Golden handling
EMA 2008
« Odgovori #9 : 08 Februar 2008, 10:46:15 »
Jas sem tudi gledala samo finale in je bilo popolnoma dovolj  :-X  :-X . Žalost, da ni izbire, da se vsako leto  ponovi polovica lanskih pevcev... ::)
Nuša Derenda, Alenka Godec in Darja Švajger ki so pele na koncu...to je nekaj za poslat na evrovizijo (le zakaj se ni dalo zanje glasovat  ::)  ::))

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
EMA 2008
« Odgovori #10 : 08 Februar 2008, 13:16:15 »

Ko sem jaz na drugem forumu izjavila,da bi kot Slovenija na Eurosong lahko pošiljali Slovence sem bila popljuvana in označena za največjo nacistko :-\(pa sem drugače ljubiteljica jugo glasbe)

So mi bile pa pesmi res kr neki in tudi Rebeka,ki ima nasplošno super pesmi mi ni bila pretirano všeč :(

trigi

• Administrator
  • Spol: Moški
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
    • Moja Najljubša Stran ;)
EMA 2008
« Odgovori #11 : 09 Februar 2008, 06:57:03 »
Jaz, po pravici povedano, na Eurosong nebi poslal nikogar od nastopajočih ... nobena pesem mi ni bila že v prvo dobra ... in za Eurosong rabiš pesem ki se te takoj prime ... vem da je tako pesem zelo težko narediti... ampak zapravljanje denarja za 15. (ali nekaj podobnega) mesto se mi zdi totalna neumnost.

Lp, Črt

Nalch

• *
  • Lucy...
    • my space
EMA 2008
« Odgovori #12 : 09 Februar 2008, 16:18:27 »
za evrovizijo rabis pesem, ki gre takoj v usesa, mora imeti posebno moc, da te pritegne in seveda izvajalec mora nekaj narediti na odru - beri: izgledati mora, da se zabava, mu je vsec vse kar pocne,... TO je BISTVO evrovizije... drugace pa... ne vem, zakaj vedno vec ljudi v sloveniji misli, da zna peti? [nekateri res nimajo pojma in potem se sodelujejo na EMI ] letos eme sicer nisem gledala in sicer samo zato, da se nebi spet sprasevala LE KAM GRE TA SVET?

A.K.M

• *
EMA 2008
« Odgovori #13 : 09 Februar 2008, 20:15:02 »

Pod to se tud jz podpišem...

MopSaška

• *
EMA 2008
« Odgovori #14 : 11 Februar 2008, 14:58:39 »
No kakor že veste je zmagovalka EME 2008 Rebeka Dremelj s pesmijo Vrag naj vzame. Tu si lahko ogledate videospot
http://uk.youtube.com/watch?v=BhiDJrWKUPc (http://uk.youtube.com/watch?v=BhiDJrWKUPc)

MopSaška

• *
EMA 2008
« Odgovori #15 : 11 Februar 2008, 15:01:04 »
P.s.: Meni je pesem v videospotu veliko bolj všeč kot v živo. Sicer se pa strinjam z večino vaših komentarjev ;) ;) ;)

Lp,  MS

Alba

• *
  • I like my dog better than I like most people.
    • http://rink.moj-album.com/
EMA 2008
« Odgovori #16 : 15 Februar 2008, 15:51:02 »
Meni je pesem katastrofa in se pridružujem Trigijevemu mnenju, da je škoda denarja. Ni mi bila pa všeč prav nobena pesem.

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
EMA 2008
« Odgovori #17 : 15 Februar 2008, 18:16:36 »
Meni je pesem katastrofa in se pridružujem Trigijevemu mnenju, da je škoda denarja. Ni mi bila pa všeč prav nobena pesem.
Hvala enako :-\

ABBY LABRADOR

• *
EMA 2008
« Odgovori #18 : 15 Februar 2008, 21:50:48 »
Rebeka je imela pa res bedno pesem no. :-[ :-\
ne narobe razumet.

Mayč

• *
    • Moja spletna stran
EMA 2008
« Odgovori #19 : 15 Februar 2008, 22:07:01 »
Men je edino od Rebeke Dremelj pesem prišla najbol v uho druge so bile grozne.

Ancy1984

• *
  • Kira moja najvecja zvezdica :D
EMA 2008
« Odgovori #20 : 21 Februar 2008, 13:51:31 »
men je bla se kr dobra pesem od Mance Spik...:) :P Sam nikoli pa ne bodo pesmi vec tako kot so ble :P

Mayč

• *
    • Moja spletna stran
EMA 2008
« Odgovori #21 : 22 Februar 2008, 15:41:52 »
Ancy1984 za zadnji stavek se stabo prav strinjam