Puppa je članica tega foruma in zastopnica za hrano v Sloveniji. Kakšna je cena... je odvisno od tega katero hrano naročiš. Kako vejo, da si pesjanar? Ker drugače če nisi član foruma ne moreš poslati zasebnega sporočila. Drugače pa preberi kakšno stran nazaj oz. temo od začetka pa ti bo jasno. Na začetku teme najdeš tudi cenik pa še kaj 
Lp nina
Vsakemu članu pesjanarja pošljemo 1x brezplačne vzorce glede na pasmo in starost psa. K temu priložimo kupon za 1.000 SIT, ki se izkoristi ob prvem nakupu 15 kg vreče. Če kupona v kuverti ni bilo, je to zgolj pomotoma, tako da morate reči, ker imamo vse kupone oštevilčene in pribeležene - bomo upoštevali, vendar le 1 x.

Vsak nakup hrane preko zasebnih sporočil name, pomeni 10% popusta za tistega, ki naroča, ne glede na to, ali je hrana v akciji ali ne.

Poštnine za naročila 3 kg in več je brezplačna, poravnate le provizijo za nakazilo po položnici, ki jo mi priložimo (je ceneje kot poštna nakaznica).

Upam, da sem uspela pojasniti vse - če imaste še kakšna vprašanja, me kar vprašajte, sicer se pa vidimo jutri na pesjanarčku, vendar bom malce zamudila.