Avtor Tema: Nervoza?  (Prebrano 1181 krat)

sue_

• *
  • Spol: Ženski
    • sue-dony
Nervoza?
« : 17 Februar 2008, 23:33:31 »
Mi imamo pa en problem,ki sploh ne vem kaj naj bi to pomenilo...
Naš pes recimo lepo mirno leži na tleh in potem kar na enkrat na hitro vstane,začne vohat in gledat po zraku in ful histerično lajat in potem leta sem in tja,laja,voha in sploh ne upošteva ko ga kličeš,ko da te ne sliši.Tako kot da bi bil v "transu" leta sem tja,voha,laja,gleda v zrak,vse dokler ga ne ulovim in začnem mirit,pa še to ko je v  naročju še kr isto in je cel živčen in napet,vsedokler ga ne umirim...kaj je to  ? :(

aris

• *
Nervoza?
« Odgovori #1 : 19 Februar 2008, 13:45:31 »
 Definitivno nekaj navoha! Se v bližini morda kakšna psička goni? Je to počel že prej ali je čisto novo obnašanje ? Koliko je star in predvidevam, da je pes? M

sue_

• *
    • sue-dony
Nervoza?
« Odgovori #2 : 19 Februar 2008, 15:59:24 »
Ja je pes,star dobrih 8 mesecev.Ma to se kr pogosto dogaja pa že kr en čas.tko da ne vem no  :-\
Mogoče res voha druge pse ko se kr šetajo pri nas in mislim,da veselo markirajo,ker včasih cel živčen ovohava grmičke,vogale hiše...mogoče pa sliši al pa voha,ko en veselo lula po njegovem ozemlju :),ne vem.

aris

• *
Nervoza?
« Odgovori #3 : 19 Februar 2008, 17:24:56 »
 Nekateri kužki imajo izredno močan nagon, ki je lahko kar moteč za lastnika, pa tudi zanj. Če se bo to nadaljevalo, bi se vsaj jaz,posvetovala z vetom. Kot razumem situacijo, ni nekih drugih zdravstvenih težav. Morda bo treba kužka kastrirat! Pa ne bo "nervoze"! Pa lep dan, še posebej kužku! M

sue_

• *
    • sue-dony
Nervoza?
« Odgovori #4 : 19 Februar 2008, 19:11:09 »
Ja sej to smo že tut študirali,ker zelo pretirava z "natepavanjem" igrač in je že mel krvavega luleka zaradi tega.Na začetku je blo smešno,potem pa ko smo vidli da to ni tk nedolžno kot zgleda,od takrat mu pa vedno preprečujemo to njegovo početje.
Drugače je vse ok z njim.Bom mal povprašala veterinarja glede tega.Pa hvala za pomoč oz nasvet :).