heheh,Mašy,super slikca!

Mi smo nazaj!Uživali smo tako kot smo pričakovali

Rina je bila sicer malo omejena,ker je bila ves čas pod nadzorom malih chink(japonski chin),katerih se je bala kot hudič križa

Naj povem to,da je ena velika(no majhna

) tako kot Rinin rep,ampak zrihtali sta jo pa obe...ufff,nebi verjela,če nebi videla.Rina ju je ubogala in se jima skrivala,se metala po hrbtu,stiskala rep med noge..pogumen pes pač

Krave so bile spet razred zase.Vse lepo in prav,dokler se ta velika zver ne obrne in stegne jezika proti tebi.Rina je ves čas letala okoli,ko pa se je krava obrnila je zašibala,pa ni važno ali ja bila ravnina,hrib ali klanec

Je bila pa fulll pridna.Ves čas spuščena,privezana je bila mislim da 2×,pa še to so bile enkrat vzrok ovčke,ki jih je veselo nalajala,da jih je kar odneslo tja v gozd

,in pa seveda je bila privezana tudi pri domu(vrh krvavca),kjer so bili ljudje in se spodobi,da je pes pripet

.Pa da jo še malo pohvalim.Brez ugovarjanja je prilezla na njen dosedaj najvišji hrib-Zvoh.Smo si zadali cilj,da osvojimo kakšnega dva-tisočaka

Slik je nastalo kar nekaj,ene so mi uspele tako kot sem želela,druge so malo slabše.Bom objavila, ko bo volja.Trenutno sem brez energije,tako da se mi ne da nič drugega kot pa sedet tukaj in tipkat po tipkovnici

Zdaj pa čakamo naslednji oddih-morje!

Uživajte!
lp,
Nina