Slikice upam,da bodo jutri,ker jih moram ustrezno zmanjšati ,pa se mi ob tej uri res ne da 
Matej, tudi jaz sem se od začetka mučila in spreminjala velikost slik eno po eno...

... in ker vem kako nadležno delo je to, naj ti pomagam,
tukaj imaš program, ki si ga downloud-aš in ti bo prihranil veliiiiiiko časa...

link --->Visualizer Photo Resize (http://www.snapfiles.com/reviews/Visualizer_Photo_Resize/vphotoresize.html)...

Taj - s Crossom sta si podobna ,le da ima naš Berni še dvakrat toliko dlake .
Aha... ker sem videla na pasji razstavi vašega še enega bratca Kasa in ta berni me je pa totalno impresioniral - kako je lep!

Cross pa ni čisto takšen - mogoče se pa motim... mogla bi jih skupaj videti...

Call to be famouse pa se kliče " Conan" in ga ima od tvojega fanta šefica samo v solastništvu z vzrediteljico ."Naša "vzrediteljica je bolj stroga in nas skoz " kontrolira" kaj počnemo s svojimi pesjanarji -kar je tudi prav!Res je ne bi zamenjal ;)Conana sicer nismo videli že kar nekaj časa,ker se vedno žal falimo 
Ja Nina ga ima v solastništvu... Je pa to šefica od brata od mojega fanta, no čeprav oba delata v isti firmi.

Jaz Conana še nisem videla,
ga je pa videl moj fant in njegov brat, ko je bil še čisto majhen, se pravi ko so ga dobili in sta rekla, da je bil ful luškan in močan mladiček.

Mi je pa način vaše vzrediteljice, kako skrbi za svoja legla zelooo všeč - se vidi, da ji ni vseeno kako njeni mladiči živijo življenje.

Joj ,sem pozabil povedati...
Ravnokar sem dobil mail od vzrediteljice našega Bernija-
očka Bernija ,Cher in vseh ostalih iz tega legla je na francoski specialki dosegel 2.mesto v razredu šampionov !!!!!! 
No ,to pa še zdaleč ni bilo vse- tudi "naša sestrična" Aidi je na specialki v vmesnem razredu dosegla 2.mesto !!!! 
Pa v odprtem razredu psice- so pobrali 5 in 6 mesto!!!!
WOOOOOW!!!!! bRAVO " ŽLAHTA"

ČESTITKE! Tudi on nas!

Lp
Tina