Mojca - hvala za tvoje želje!

Kar je bilo na VF, ti pa enkrat osebno povem...

Sej v bistvu ni bilo nič takega, ampak bil je zelo grob odnos, do takrat 5 mesečnega mladiča - na silo in na horuk, pa potem še grobo ravnanje in na brzino napol omaljen pes ven, račun in čao!

V glavnem od takrat mi Taj dela hude težave pri veterinarju in to iz samega strahu... se zelo zelo boji veterinarjev, ker misli, da se bo zgodba ponovila. Komaj ga spravim v kliniko.

Smo pa prej prišli nazaj. Naj najprej zelooo pohvalim veterinarja na kliniki 300kosmatih. Res je super. Sva bila že dvakrat pri njemu in je res super - prijazen, rad in z veseljem daje odgovore, vzame si čas za Taja, ker vidi ves njegov strah in pri tem prav nič ne tarna, ampak ga z nasmeškom na obrazu miri in dobrovoljno daje nasvete kako in kaj.

Danes smo uspeli samo pregledati tačko oziroma kar obe in ugotovil je, da je nekaj narobe na tački, sicer ne more točno povedati, ker bo treba na rentgen.

Danes rentgena nismo mogli opravit, ker je Taj jedel ob 15h
(sem vam prej tako veselo razlagala da je jedel, sem pa v bistvu naredila napako) in mora biti oziroma je bolje, da je na tešče, da nebi potem bruhal. Sploh pa je rekel, da je pri Taju sploh dobro, da je na tešče, ker je tako vznemirejn pri veterinarju.
V glavnem jutri ob 16h bo on tam in nas bo čakal, rekel je da bo pripravil pomirjevalo in naj ga pridem jaz iskat v kliniko, on bo pa prišel ven, pa bo Taju dal pomirjevalo kar v avtu ali pa na travici, da bo tako za Taja to manj stresno. Potem ga bomo pa odnesli noter. Ko bo konec, pa spet ven in da se bo tako lepo zbudil na travci ali pa v avtu in sploh ne bo vedel, da je bil noter. Res ful lepo od njega.

Je pa nekaj res narobe s tačko.