Ojla!
No, počakajte malo, da si naštimam dobro glasbo, da bom lahko bolj tekoče in lepše pisala

No pa začnimo,
Ginka - jaz imam doma psičko, ki pa se ravno sedaj goni, tako, da je s tem kar precej dela. Enkrat na dan počistim kri po stanovanju, ki pa je hvalabogu niti ni veliko (v primerjavi z našo

)
Na sprehode sedaj hodim z špricarjem, napoljenim z vodo in limono, ker sem ugotovila, da psi ne marajo limon, tako, da nekako pomaga, a nikoli ne grem sama, tako da me vedno spremlja moj fant ker sem ugotovila, da se ga psi bojijo (verjetno zaradi pogleda, ko ščiti Ajčko pred nezaželenimi naskoki

)
Drugače so pa punčke veliko bolj ubogljive (v zagovor lahko povem, da sem prej imela samčka pasme škotski ovčar), saj jih ne razganja toliko kot samčke

(očitno razganja vse moške, ne glede na to ali so na dveh ali pa na štirih nogah

)
Ugotovila sem, da imajo na mojo psičko fetiš predvsem zlati prinašalci, saj bi vsi radi khm khm...

(očitno blondinci padajo na črne

) tako, da se ona že prav boji te pasme in prav sili k meni, da bi jo vzela v naročje (ko je bila manjša je še šlo, sedaj pa ne)
So tudi bolj poslušne, ampak je treba vseskozi paziti na njih. Meni so sicer ljubši samčki zaradi velikosti in se mi res ne sanja zakaj, ampak meni se zdi moja Ajčka manjša od drugih psic. Res je, da na sprehodu srečujeva večinoma samčke, tako, da ne vem ali je res, da so samice napadalne druga do druge. Verjetno se tudi one kdaj skregajo, češ, ti maš lepši povodec od mene ali pa glede ffrizure...

Mojo Ajč sem veliko lažje naučila raznih trikov (sedi, prostor, tačka, druga tačka, prosi, naredi se mrtvo....-sedaj jo bom v bližnji prihodnosti naučila tudi daj petko, priklon in pomahaj), drugače pa so psice veliko manj nagnjene k raznim potepanjem kot samci.
Toliko z moje strani....drugače se pa odloči sama kaj ti bolj leži psička ali pes, a za oba spola so tako + kot - . Kakorkoli se boš odločila, bo prav!

Lep pozdrav
Neža