Oooo, to pa ste me lepo presenetili z dobrodošlico in hitrimi odgovori

Fotke Rininega pesjaka sem našla že na enih drugih straneh, tako da jih imam spravljene za vzorec, ko bomo delali našega

Bi pa te, Rinchy, vseeno lepo prosila tudi za kakšne mere. Se pa sploh ne mudi, ker bomo delali proti koncu zime. Ampak veš, rajši se prej pripravim, kot pa da na koncu ugotovim, da bi nekaj moralo biti drugače.
Ja, tudi jaz bom kužka imela obvezno notri v času pokanja (se spomnim, kako je sosedov pred leti trpel in cele noči zavijal, ko je bil kar zunaj

), pa tudi če bodo sibirske temperature. Sta pa me obe potolažili, da ni nič narobe, če je še malo bolj v minus vseeno zunaj.
Za vzreditelja se še nisem odločila. Za zdaj sem si na strani kluba pogledala seznam psic z vzrejnim dovoljenjem. Nameravam pa na začetku naslednjega leta poklicati naokrog, kje & kdaj načrtujejo legla. Psičko bi rada namreč dobila šele po koncu šolskega leta, ker bom takrat končala z dodatno zaposlitvijo - vem, da si z dvema službama niti slučajno ne morem vzeti potrebnega časa za kužka. Mi mogoče svetujeta, da se že prej kje pozanimam? Pa še to - je mogoče pri nas dobiti rodovniškega psička še kje drugje, ali samo pri psicah, omenjenih na seznamu?
LP, Katja